*Katja
|
Vau, res je luškana. To je res zanimivo, kako si narediš v glavi eno podobo pod nicki, sem si te čist drugače predstavljala. Imata obe take čokoladne učke :) Ninibo, moje punce tudi ne zanimajo dosti igrače, samo gledala bi okrog, pa zelo rada se gleda v ogledalo, ki ga ima ob jogiju. Nenka ne vem, ker nimamo počivalnika. Zavese - nimam pojma, ker jih nimava :) Ja tudi še nimam menstruacije, pa se tudi še ne razmišljam o tem. Skoraj sem pozabila, da to sploh še obstaja :) A t pride nazaj al kaj? ;) Ja res je, tisti posodici obstajata dve velikosti, ena za pred porodom in druga za po porodu. Ampak jaz sem to kupila v Dm-u in sicel Lunett - sem bila zadovoljna, če jepa premajhna, bomo pa še videli. Ok, moj dan se je začel fino fajn, ker je bilo na skupini za mamice super - smo imeli temo dojenje, pa je zanimivo slišat še druge izkušnje. Na poti domov sem se ustavila pri zdravniku, da bi vzela antibiotike za mastitis (vročina je že minila, ker sem imela nekja AB še od prej) in pridem v ZD. Skratka da skrajšam zgodbo, ven sem šla čist prestrašena in obupana in še huda sama nase, da sem s tamalo sploh hodila med bolne ljudi - sej sem potrkala, ampak je bilo vseno treba počakat. Pišuka ej, kako te zdravniki znajo prestrašit, da ne govorim da si mnenja nasprotujejo. Da razložim. Ta mastitis je bil že šesti - vem obupno, ne vem kaj naj naredim, poskusila sem že vse mogoče. Skratka, pri petem mastitisu pridem prav na pregled in ne samo po recept, ker to pa že res ni vredu in sem upala, da bo zdravnica me kaj bolj pregledala. Sem imela smolo in sem naletela na študentko oz čist frišno iz faksa, ki je rekla da ni panike, da mastitisi se pač dogajajo. Pa sme poudarila, da je to že peti, pa da toliko antibiotikov gotovo ni dobro pojesti, pa je rekla samo, da itak grejo antibiotiki ven iz telesa v n-urah in da na nič slabo ne vplivajo. Pridem danes k zdravniku samo po antibiotike, me pokliče notr, da se bomo kao mal pogovoril. Najprej začne govort sestra, da filam tamalo z antibiotiki, pa tok je mejhna in da ona z mano je te antibiotike, da je to res slabo in da ne bo na koncu alergična na penicilin...WTF???? Me sprašuje če sem vse probala, tuš, bla bla bla, masirat bla bla itak da sem, res sem se potrudila, da bi se to nehalo. Pride še zdravnica, je še kr skulirana in me samo malo povpraša kako pa kaj, in mi napiše jemanje istih zdravil, samo na 12h. Hm...vedno do sedaj, sem jih dobila na 6h (od različnih zdravnikov tudi različna navodila koliko dni) je rekla da je doza dovolj velika da po treh dneh začnem na 12h. Ko že hočem it ven, mi še sestra reče, da če bo treba, je bolje da neham dojit kot pa da imam malo skoz na antibiotikih. No, mera je bila polna, lih da se nisem sred čakalnice bolnih ljudi začela jokat. Sej vem, da ni misla nič slabega, ampak je tako zelo bolelo. In zdaj sedim doma in razmišljam da bo tamala od antibiotikov še avtist ratala...pač črne misli od kar sem prišla domov. Me mož kulira, pa saj mu gre kar dobro. Pol ma pa še tamala zarad mastitisa fuuuul krče in pol še to prenašat. Ja sm kao misla skrajšat zgodbo, pa ni šlo. Kava v petek...definitivno, ker vas želim spoznat. Lahko noč
|