|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2010 - 2. del
19.1.2011 21:53:39   
Jazzy1
IZVIRNO SPOROČILO: tinkatonka
Lahko se pa zvečer zmenive po 20h, ko grejo otroci spat, za primopredajo, pa pridem lahko tudi nasproti tebi.

Ti tale ideja mi je pa zelo všeč, da se dobiva zvečer pa da greva še na en drink? Si tako mislila? Popoldne pa žal težko ker grem najprej z Lijo na telovadbo, pol pa še jaz na telovadbo, potem pa bi lahko. user posted image Okrog 20:20 sem že frej.

(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 101
19.1.2011 22:03:59   
tejči28
IZVIRNO SPOROČILO: Natalija28

Dan.

Da se še jaz štemplam na tej temi.

Matija ma pa rahlo vneto grlo in kašlja ter kiha. Dobil je Hiconcil. V petek imva kontrolo in šele pol se bomo zmenli kdaj bova imela posvetovalnico-čeprav jaz mislim, da še do petka ne bo dovolj zdrav, da bi lahko določla datum... Bomo videli kako bo. Ne bi rada prehitevala. Naj se detece pozdravi. Je pa zelo priden-kljub zabasanemu nosku in kašlju mi je spal celo noč. Včeraj pa se je samo enkrat zbudil.user posted image  

oj Natalija,to pa je  Matija konkretno zbolel,če je na antibiotikih.Bogi mišek.Je pa priden,da kljub vsemu spi.Imaš kake probleme pri pucanju noseka? Se fejst joče in krili? Dominik pa je danes že boljši,tudi vročina mu je padla malo,tak da je spet dalje navihan po starem.user posted image
Frizuro pa boš lepo imela,pa barva ti tudi lepo paše.

8.9.2008 nas je razveselil prvi sonček
8.9.2010 pa smo dobili drugo sončico

(odgovor članu Natalija28)
Neposredna povezava do sporočila: 102
19.1.2011 22:07:23   
tejči28
IZVIRNO SPOROČILO: Izabelina

joj, če ne morte vidt filma vam pa slikce pokažem... ker je moja evica tko lepa, da se morm mal pohvalt z njo user posted image user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Lepa Evica! Pa tudi pozirat že zna! user posted image user posted image

(odgovor članu Izabelina)
Neposredna povezava do sporočila: 103
   [Brisano sporočilo]
19.1.2011 22:09:03   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 104
19.1.2011 22:14:46   
tannya
Se na hitr pofočkam, pa šibam likatuser posted image .

Jazzy: se ti nisem nič javial za kofi, ker me je moj na kosilo peljal, potem pa sem skočila še do Mother care in v vrtec po Ajdo. Se priporočam za naprejuser posted image .

Izabelina: Eva je taaaaak cukrček!user posted image user posted image user posted image .

Kavica petek, jaz pridem.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 105
19.1.2011 22:17:01   
benika
Izabelina, Eva je na slikah skor tak cuker kakor v resniciuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tannya)
Neposredna povezava do sporočila: 106
19.1.2011 22:29:21   
*Katja
Vau, res je luškana. To je res zanimivo, kako si narediš v glavi eno podobo pod nicki, sem si te čist drugače predstavljala. Imata obe take čokoladne učke :)

Ninibo, moje punce tudi ne zanimajo dosti igrače, samo gledala bi okrog, pa zelo rada se gleda v ogledalo, ki ga ima ob jogiju.
Nenka ne vem, ker nimamo počivalnika.

Zavese - nimam pojma, ker jih nimava :)

Ja tudi še nimam menstruacije, pa se tudi še ne razmišljam o tem. Skoraj sem pozabila, da to sploh še obstaja :) A t pride nazaj al kaj? ;)

Ja res je, tisti posodici obstajata dve velikosti, ena za pred porodom in druga za po porodu. Ampak jaz sem to kupila v Dm-u in sicel Lunett - sem bila zadovoljna, če jepa premajhna, bomo pa še videli.

Ok, moj dan se je začel fino fajn, ker je bilo na skupini za mamice super - smo imeli temo dojenje, pa je zanimivo slišat še druge izkušnje. Na poti domov sem se ustavila pri zdravniku, da bi vzela antibiotike za mastitis (vročina je že minila, ker sem imela nekja AB še od prej) in pridem v ZD. Skratka da skrajšam zgodbo, ven sem šla čist prestrašena in obupana in še huda sama nase, da sem s tamalo sploh hodila med bolne ljudi - sej sem potrkala, ampak je bilo vseno treba počakat.
Pišuka ej, kako te zdravniki znajo prestrašit, da ne govorim da si mnenja nasprotujejo.

Da razložim. Ta mastitis je bil že šesti - vem obupno, ne vem kaj naj naredim, poskusila sem že vse mogoče. Skratka, pri petem mastitisu pridem prav na pregled in ne samo po recept, ker to pa že res ni vredu in sem upala, da bo zdravnica me kaj bolj pregledala. Sem imela smolo in sem naletela na študentko oz čist frišno iz faksa, ki je rekla da ni panike, da mastitisi se pač dogajajo. Pa sme poudarila, da je to že peti, pa da toliko antibiotikov gotovo ni dobro pojesti, pa je rekla samo, da itak grejo antibiotiki ven iz telesa v n-urah in da na nič slabo ne vplivajo.

Pridem danes k zdravniku samo po antibiotike, me pokliče notr, da se bomo kao mal pogovoril. Najprej začne govort sestra, da filam tamalo z antibiotiki, pa tok je mejhna in da ona z mano je te antibiotike, da je to res slabo in da ne bo na koncu alergična na penicilin...WTF???? Me sprašuje če sem vse probala, tuš, bla bla bla, masirat bla bla itak da sem, res sem se potrudila, da bi se to nehalo. Pride še zdravnica, je še kr skulirana in me samo malo povpraša kako pa kaj, in mi napiše jemanje istih zdravil, samo na 12h. Hm...vedno do sedaj, sem jih dobila na 6h (od različnih zdravnikov tudi različna navodila koliko dni) je rekla da je doza dovolj velika da po treh dneh začnem na 12h.
Ko že hočem it ven, mi še sestra reče, da če bo treba, je bolje da neham dojit kot pa da imam malo skoz na antibiotikih. No, mera je bila polna, lih da se nisem sred čakalnice bolnih ljudi začela jokat. Sej vem, da ni misla nič slabega, ampak je tako zelo bolelo.
In zdaj sedim doma in razmišljam da bo tamala od antibiotikov še avtist ratala...pač črne misli od kar sem prišla domov. Me mož kulira, pa saj mu gre kar dobro.

Pol ma pa še tamala zarad mastitisa fuuuul krče in pol še to prenašat.
Ja sm kao misla skrajšat zgodbo, pa ni šlo.

Kava v petek...definitivno, ker vas želim spoznat.

Lahko noč

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 107
19.1.2011 22:29:24   
tejči28
Benika zdaj vidim,da ima tvoj Jakob danes rojstni dan! Vse najboljše mu želim! user posted image user posted image user posted image user posted image

nenka počivalnik-ležalnik smo mi dolgo uporabljali,skoraj do 1leta.Ker se je D-kar navadil počivat gori,zdaj pa je itak spet aktualen 100 na uro,ker Nadja na svojem leži in D.na svojem.user posted image

*Katja te čisto razumem,da si vsa iz sebe.Mnenja zdravnikov se res ful razlikujejo,sem to že tudi jaz dala skozi.user posted image   Ne vem kaj bi naredila na tvojem mestu,če ti povem po pravici. Pozanimala bi se,če antibiotiki res preidejo v mleko in če se lahko kljub temu doji ali ne.Za lekadol recimo mi je zdravnica rekla,da pride v mleko in da ga dojenček dobi,ter razlaga,da če sem jaz bolana,nič ne škodi,da dobi zdravilo še dojenček,da ne zboli še on. Mogoče pa bi prenehala dojit in bi prešla na AM glede na to koliko mastitsov si že imela.To ja zelo boli.user posted image  Tak bodo skoraj  (so že) dovolj stari,da bodo že lahko začeli jesti GH.

< Sporočilo je popravil tejči28 -- 19.1.2011 22:39:52 >

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 108
19.1.2011 22:43:25   
benika
Benika zdaj vidim,da ima tvoj Jakob danes rojstni dan! Vse najboljše mu želim!

tejči hvala lepa, ampak Jakob je praznoval 4. januarja, le tickerja še nisem zamenjalauser posted image Rvo, bom takoj to naredila.

(odgovor članu tejči28)
Neposredna povezava do sporočila: 109
19.1.2011 23:11:46   
brezcopatka
Izabelina: kak je luškana tvoja Evauser posted image .

Katja: itak si dobra, da se ob tolikih mastitisih trudiš in še vedno dojiš. Mene je že tudi 3x doletelo, samo hb brez antibiotikov šlo nazaj, ni bilo tako hudo.

Jaz sem danes tudi vzela lekadol 2x, ker sem dobila fiksni aparat in boli kot user posted image . Sej ne vem kaj je bolje. Da se mi vse razboli in ne bom za nobeno rabo ali da pa dobi user posted image tudi lekadoluser posted image . Ma v porodnišnici so me filali s ketonalom in mi ga tudi za domov dali, kljub dojenju? Sicer ga hb nisem rabila..

Nočko vsem.

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 110
20.1.2011 8:05:37   
mala
UUu že nova temauser posted image , da se še jaz pofočkamuser posted image

Evo naš Lenart se že veselo dviguje v sedeči položaj, če le lahko. Zdaj je že v ležalniku postalo malo nevarno, ker se že dviguje v sedeči položaj..včeraj mu je že skoraj ratal obrat na trebuh..je prav smešen, kako se trudi in zraven čeblja, kot bi se jezil, da  mu ne ratauser posted image .
Dojiti se je začel na veliko in zato z uvajanjem GH začneva februarja po 2. cepljenju.
Je katera že začela?

kavica v petek - bova prišibalauser posted image

Sem ponosna mamica štirim čudovitim sončkom:)

(odgovor članu brezcopatka)
Neposredna povezava do sporočila: 111
20.1.2011 8:27:55   
Izabelina
morgen!

ja pismu Evi je res lepa... sej se čudm od kje ma to, ker midva z njenim fotrom nisva ne vem kašna lepotca user posted image po nama že nima user posted image user posted image user posted image

spale sva uredu, zdej se Eva pod lokom obrača pa na pouno pogovarja z nekom... js kuham mlek za medolino (k ga bom js jedla, da nau kera misnla, da je za Evo)...

avto mam doma, sam nimam ključev... inteligentn user posted image ... morm uprašat tasta, če ma rezervne kluče slučajn... da mal povadva vožnjo...

pol pa spet učit, učit, učit!! user posted image

Naj tvoje srce razposajeno zazvončklja,
kot mu je usojeno!

(odgovor članu mala)
Neposredna povezava do sporočila: 112
20.1.2011 9:14:31   
tannya
Dobro jutro,

kako kaj na tale lep oblačen dan? user posted image

Jaz komaj čakam kavico jutri, da pridem med pametne ljudiuser posted image !

Katja:user posted image user posted image user posted image Ko sem tale tvoj post prebrala, sem se pa še jaz čisto nemočno počutila. Tile dohtarji včasih res nimajo občutka za ljudi. Ab seveda prehajajo v mleko,tako kot vsa druga zdravila. Zato pa ti morajo napisati take, ki so varni...to pa menda so. Poglej še na tej strani http://med.over.net/forum5/read.php?94,4543920 , če boš našla kakšen uporaben nasvet.

Včeraj in danes smo nesli v laboratorij Živino blato in sedaj čakam, kaj bdo rekli.

Neposredna povezava do sporočila: 113
20.1.2011 9:33:48   
corfu
Jutro

EN mesec porodniške več pripada za tretjega otroka, ampak v primeru da že imaš dva, ki sta stara manj kot 8 let! Na porodniško sem šla z 19.8.2010.

Naša ima tudi malo bolj konkretno nos zamašen, ampak pridno čistimo in mažemo user posted image  jemo pa skoz user posted image  pomoje je tudi žejna od fiziološke user posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu tannya)
Neposredna povezava do sporočila: 114
20.1.2011 9:44:13   
tinkatonka
IZVIRNO SPOROČILO: Jazzy1

Lahko se pa zvečer zmenive po 20h, ko grejo otroci spat, za primopredajo, pa pridem lahko tudi nasproti tebi.

Ti tale ideja mi je pa zelo všeč, da se dobiva zvečer pa da greva še na en drink? Si tako mislila? Popoldne pa žal težko ker grem najprej z Lijo na telovadbo, pol pa še jaz na telovadbo, potem pa bi lahko. user posted image Okrog 20:20 sem že frej.

ockey....meni je tud kul. Kje se dobive? Lahko preko FB user posted image

No midva sva iz drugega cepljenja. Jakob ima pri 4. mesecih in 9 dni 7770g in 66cm. Zredil se je manj kot 600g v 6tednih, ampak ker ima še od prej zaloge to ni nobene panike. Cepljenje prestal super. Teža me je presenetila, priznam, ker sem ga doma nekaj vagala tko da sem sebe, pol pa še njega, pa je kazalo, da ima že 8kg. No očitno teh 300g nima on, ampak jaz. user posted image

Čez kakšno urco pa pridejo obiski, pa se mi po pravici povedano nič ne da. user posted image

Tko to je na kratko od mene. Jakob kliče user posted image

< Sporočilo je popravil tinkatonka -- 20.1.2011 9:45:20 >

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu Jazzy1)
Neposredna povezava do sporočila: 115
20.1.2011 10:02:38   
kajča
dobro jutro!

jaz imam danes vse tri doma, Nace danes ker sneži nima smučanja, mož pa dela že cel teden do poznih večernih ur, tako, da če bom jutri na kavi čudna, bo to touser posted image . No, sej moji sončki so pridni, samo ni trenutka, ko kdo kaj ne potrebuje in samo odletavam, vmes pa likam in kuham, ampak bomo preživeli.

Še za seznam: velikost pri 4. mesecih pri Bini je 62, ne 63 cm, če se bo slučajno kateri dalo popravit. Predlagam še, da bi bili poleg nicka in imena še rojstni datum.

Neposredna povezava do sporočila: 116
   [Brisano sporočilo]
20.1.2011 10:16:11   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 117
20.1.2011 10:22:41   
Jazzy1

Ok, prve resnejše posledice neprespanosti: na hitro preberem gornji stavek in začnem tuhtat kje je FB (če je to kratica kakšnega lokala). user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Damn...ne gre mi najboljš. Vseeno računam da me kava mal gor sprav. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 118
20.1.2011 10:34:32   
corfu
Pariz, Disneyland a je katera že potovala v lastni režiji?

Uživaj življenje...

(odgovor članu Jazzy1)
Neposredna povezava do sporočila: 119
20.1.2011 10:36:04   
corfu

[/quote]

Ok, prve resnejše posledice neprespanosti: na hitro preberem gornji stavek in začnem tuhtat kje je FB (če je to kratica kakšnega lokala). user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Damn...ne gre mi najboljš. Vseeno računam da me kava mal gor sprav. user posted image

Si me pa nasmejala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu Jazzy1)
Neposredna povezava do sporočila: 120
20.1.2011 10:37:48   
monci30
kava v LJ... pridem, da vas končno spoznam. Prosim za navodila, kje je ta kafič.
avtosedež... Prosila bi vas, če bi napisale kaj točno vas je prepričalo za nakup določenega avtosedeža.
Izabelina... Eva je pa pravi model. Včeraj sem bila s prijateljicami na kavi in ko sem razlagala o našem srečanju v Kranju, je ena prijateljica ugotovila, da te pozna oz. njen fant. Sta skupaj hodila na duhovne vaje. Oh, je mala ta naša Slovenija :)
trip trap stolček A je potrebno dokupit baby set ?

(odgovor članu Jazzy1)
Neposredna povezava do sporočila: 121
20.1.2011 10:40:21   
Natalija28
IZVIRNO SPOROČILO: tejči28

IZVIRNO SPOROČILO: Natalija28

Dan.

Da se še jaz štemplam na tej temi.

Matija ma pa rahlo vneto grlo in kašlja ter kiha. Dobil je Hiconcil. V petek imva kontrolo in šele pol se bomo zmenli kdaj bova imela posvetovalnico-čeprav jaz mislim, da še do petka ne bo dovolj zdrav, da bi lahko določla datum... Bomo videli kako bo. Ne bi rada prehitevala. Naj se detece pozdravi. Je pa zelo priden-kljub zabasanemu nosku in kašlju mi je spal celo noč. Včeraj pa se je samo enkrat zbudil.user posted image  

oj Natalija,to pa je  Matija konkretno zbolel,če je na antibiotikih.Bogi mišek.Je pa priden,da kljub vsemu spi.Imaš kake probleme pri pucanju noseka? Se fejst joče in krili? Dominik pa je danes že boljši,tudi vročina mu je padla malo,tak da je spet dalje navihan po starem.user posted image
Frizuro pa boš lepo imela,pa barva ti tudi lepo paše.

Matija je kar zbolel ja. Pa po antibiotik mu ni nič boljše (še). Sej danes sva se pa zbujala na 2 uri ponoči... Čiščenje noska je kar problem ja, ampak mi ga ati drži jaz pa mu z aspiratorjem ven vlečem. Pol je pa takoj dobre volje, ko vidi, da zaradi tega lažje diha. user posted image  Uporabi kar vse glasilke, ko mu nosek pucam, ampak ni sile, ker sva hitro konec. Hiconcil je proti kašlju tudi? Ker me tašča utruja naj ju3 obvezno dohtarci rečem za neka zdravila proti kašlju...
Kaj se pa frizure tiče-nič ne bo z nje, ker user posted image  niti najmanj ni všeč... user posted image  Barva pa ostaja. user posted image

Junija pričakujemo sestrico najinega Matija.

(odgovor članu tejči28)
Neposredna povezava do sporočila: 122
20.1.2011 10:49:50   
corfu
Natalija28, Hiconcil ni proti kašlju a sploh kaj obstaja, mislim da za toko majhne ne user posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu Natalija28)
Neposredna povezava do sporočila: 123
   [Brisano sporočilo]
20.1.2011 10:58:28   
Brisani uporabnik

(odgovor članu monci30)
  Neposredna povezava do sporočila: 124
20.1.2011 11:15:00   
tinkatonka
Izabelina....Eva je res cotkana, pa kake učke ima!
Natalija...upam, da se Matija čimprej pozdravi
Nenka...si klicala k P? Upam, da je Blaž že bolje.
Ležalniki...mi smo ga uporabljali dokler Anej ni samostojno sedel, to je nekje do 6 meseca. Sprva sem ga hranila tudi notr, no potem smo ga pa pospravili in smo sestavili trip trap stol
Almera...zakaj je ne morem daš v trip trap pred 8 oz. 9 mesecem? Sej ko samostojno sedijo, ji daš zadaj za hrbet en povštr in lepo sedijo.
Porodniška mi poteče 7.8.
Avtosedež...imamo še od Aneja tega http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=222322 no malo drugačne barve
Kavica...pridem če bo Jakob OK in ne bo oimel reakcije na cepljenje

Pri nas že sonček...evo obiski so tu šibam. Ko bom pa frej, grem pa na sprehod!

Lp Tina

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.