Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2. del 19.1.2011 10:54:21
|
|
|
|
Natalija28
|
Dan. Da se še jaz štemplam na tej temi. Matija ma pa rahlo vneto grlo in kašlja ter kiha. Dobil je Hiconcil. V petek imva kontrolo in šele pol se bomo zmenli kdaj bova imela posvetovalnico-čeprav jaz mislim, da še do petka ne bo dovolj zdrav, da bi lahko določla datum... Bomo videli kako bo. Ne bi rada prehitevala. Naj se detece pozdravi. Je pa zelo priden-kljub zabasanemu nosku in kašlju mi je spal celo noč. Včeraj pa se je samo enkrat zbudil.
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2. del 19.1.2011 11:21:31
|
|
|
|
nenka7
|
benika - ti boš sigurno bolj vedela kot vse. moj mali ni čisto taprav, vendar nima vročine, kašlja pa običajno samo zjutraj in mogoče še dopoldan malo. nosek je ok in spi ter je tudi čisto ok. moje mnenje je, da se ga nikamor ne vleče, moj mož bi ga pa vlekel že 2 dni nazaj, ko je bil pa res malo bolj bogi in je cel dan prespal... kao da bronhitis razsaja in ne vem kaj še... sej se nebi rada kregala z njim, ampak se mi res zdi neumnost otroka vlečt v leglo bacilov, potem bo pa res kaj pokasiral, bo pa super!? no, ne vem, jaz mislim, da blaž ni nekej bolan, sploh ker ok je in ok spi in nima vročine. sicer spi res več in je bolj jokav, pač ja, ni čisto zdrav, ampak za nek prehlad verjetno ne bo ničesar dobil a ne?? kakšno je tvoje mnenje? sicer pa si jaz tudi nisem zapisala, kdaj je bila prejšnja tako da nimam pojma, kdaj bi jo morala dobit, ampak sedaj enkrat po moje - bo treba kar začet spet zapisovar, ne gre druge. moja je bila prav ista kot pred porodom - boleče za pop... pa nič od nič potem - par dni švoh krvavitev kavica - naju ne bo, jaz sem preveč podrta, sicer upam, da se sestavim do konca tedna, da bomo šli do kakšne babice, ampak trenutno sem pa še kar boga - prehlad je kar nadležna stvar, sploh ko ga takšni glavoboli spremljajo
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2. del 19.1.2011 11:32:58
|
|
|
|
Izabelina
|
kakšno je tvoje mnenje? sicr nism benika... zakaj pa ne pokličeta zdravnika? tko bo mož zadovolen in ti... ker zdravnica vama bo pomoje rekla, da morta štet vdihe in če je to uredu, da ne hodita tja...
|
|
[Brisano sporočilo] 19.1.2011 12:04:05
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2. del 19.1.2011 12:19:24
|
|
|
|
nenka7
|
mi smo pa spali brez prestanka 9h!? najbrž ker res ni ravno tapravi, ampak meni paše, ker sem sama bolančko, pa se vsaj odpočijem... prav, pokličem P in bodo že povedal, čeprav se mi še to zdi brez veze, ker meni se zdi samo da moj dragi komplicira. itak da je mičken bolj tečko k ni čist taprav... diha čisto normalno, brez posebnosti, kašlja pa samo zjutraj... ah sej bo... hvala punce! sem prav srečna, da vas imam , ker se tako ne počutim tako samo ampak sej bo... trenutna faza pri meni - rahla depra je na obisku upam, da kmal spakira, ampak se mi zdi, da je posledica skorajšnje M, ker imam že rahlo rjav izcedek in takrat sem pač malo bolj občutljiva...
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2. del 19.1.2011 12:22:15
|
|
|
|
nenka7
|
aja še eno vprašanje - do katerega meseca se pa uporabljajo tile počivalniki za naše ???
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2. del 19.1.2011 13:08:04
|
|
|
|
NiNiBo
|
No kaj zdej, a mate soncka???? Mi ga imamo, tko da se mal pohvalim ker sem bila cist v depri, ker ste imeli v soncka pri nas pa meglo
|
|
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2. del 19.1.2011 13:09:56
|
|
|
|
nenka7
|
ninibo - lumpa!!!!!!!!!!!!! dež bo glih kar tukej v lj!!
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2. del 19.1.2011 13:47:45
|
|
|
|
Katalenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: nenka7 sem prav srečna, da vas imam , ker se tako ne počutim tako samo ampak sej bo... trenutna faza pri meni - rahla depra je na obisku upam, da kmal spakira, ampak se mi zdi, da je posledica skorajšnje M, ker imam že rahlo rjav izcedek in takrat sem pač malo bolj občutljiva... Hej, imaš pravico, da nisi kot rožica, saj je bil baje včeraj najbolj depresiven dan v letu pa še očitno malo na danes vleče. saj bo
|
|
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2. del 19.1.2011 13:52:25
|
|
|
|
tinkatonka
|
benika...dobila A ti denar pošljem al bova na eni od kavic poračunale? kosilo....polnozrnati makarončki s paradižnikovo omakco Danes ima moj A. nastop v vrtcu (plesne urice). Mislim, da mi bo kr greben zrastel od ponosa. Drugače pa je dan minil v prijetni družbi. Najprej prijateljica pri meni na zajtrku, sva spili kavo in se mastili z rogljički , potem pa še jaz pri drugi prijateljici in njenumu sinku na obisku v Ivančni G.. Fajn mi je ni kej. Jakob pa itak priden, kakšen pa če bit.
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2. del 19.1.2011 13:53:10
|
|
|
|
tinkatonka
|
Mi ga imamo, tko da se mal pohvalim ker sem bila cist v depri, ker ste imeli v soncka pri nas pa meglo hmmmm.....megla, nekje na meji z dežjem Ja fovš sem ti
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2. del 19.1.2011 14:22:32
|
|
|
|
tinkatonka
|
benika...dobila A ti denar pošljem al bova na eni od kavic poračunale? čeprav jaz sem zdaj tri tedne prikovana na dom in nekofetkanje. Si pa lepo vabljena k meni (nisem daleč ob BTC-ja), če boš v Lj.
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2. del 19.1.2011 14:22:43
|
|
|
|
benika
|
benika - ti boš sigurno bolj vedela kot vse. moj mali ni čisto taprav, vendar nima vročine, kašlja pa običajno samo zjutraj in mogoče še dopoldan malo. nosek je ok in spi ter je tudi čisto ok. moje mnenje je, da se ga nikamor ne vleče, moj mož bi ga pa vlekel že 2 dni nazaj, ko je bil pa res malo bolj bogi in je cel dan prespal... kao da bronhitis razsaja in ne vem kaj še... sej se nebi rada kregala z njim, ampak se mi res zdi neumnost otroka vlečt v leglo bacilov, potem bo pa res kaj pokasiral, bo pa super!? no, ne vem, jaz mislim, da blaž ni nekej bolan, sploh ker ok je in ok spi in nima vročine. sicer spi res več in je bolj jokav, pač ja, ni čisto zdrav, ampak za nek prehlad verjetno ne bo ničesar dobil a ne?? kakšno je tvoje mnenje? Če otrok nima vročine, če je normalno ješč in razpoložen, potem je najslabša stvar, ki jo lahko narediš, da ga vlečeš med bolane otroke. Ker tam pa res zna kaj pokasirat. Po napisanem ima Blaž le blažji prehlad. Predlagam štetje vdihov v spečem stanju. Normalno je nekje do max. 40 vdihov na minuto. Če kašlja, ga potapkaj po prsnem košu, da se sluz ali dvigne ali pa jo pokaka. Zrači stanovanje in če imaš možnost, mu naredi kakšno inhalacijo ali dve. Zdravnika pa res ne priporočam. Če pa dobi vročino ali pa če bi piskal ko diha, takrat se je pa fajn it pokazat. Pa nenka, ti pogrešaš Gorenjsko, ti jaz povem. Dej pridi mal domov na obisk
< Sporočilo je popravil benika -- 19.1.2011 14:24:53 >
|
|
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2. del 19.1.2011 14:24:04
|
|
|
|
benika
|
IZVIRNO SPOROČILO: tinkatonka benika...dobila A ti denar pošljem al bova na eni od kavic poračunale? čeprav jaz sem zdaj tri tedne prikovana na dom in nekofetkanje. Si pa lepo vabljena k meni (nisem daleč ob BTC-ja), če boš v Lj. Če imaš možnost mi lahk tud na TRR nakažeš. Zakaj te pa v petek ne bo? Sej če J. ne bo jutri dobil reakcije, pol po moje ni panike za en kofetek.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 19.1.2011 14:25:38
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2. del 19.1.2011 14:29:58
|
|
|
|
tinkatonka
|
Če imaš možnost mi lahk tud na TRR nakažeš. imam, imam. Pošlješ na gsm svoj TRR? Ti ga posljem preko ZS. Glede petka, pa ne vem, bom vidla kako bo kaj jutri po cepljenju. Potem se bom pa odločila. jazzy....kaj pridš zdaj jutri.Tm nekje okrog 11h? Če bo sneg, ga boste že rabli Lp Tina
< Sporočilo je popravil tinkatonka -- 19.1.2011 14:31:46 >
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2. del 19.1.2011 14:30:49
|
|
|
|
Jazzy1
|
Živjo. Midva sva bila danes tudi v razvojni in je vse super. Tako da zdaj nimava več vsak teden ampak 1x na 14 dni, pa še to sumim predvsem za to, ker hodiva na oddelek pri tašči in da ja ne bi bilo potem kaj in ne bi očitali da nisva imela dovolj terapij. Skratka, me - happy . tinka - jutri lahko pridem seveda jaz do tebe, edino oba otroka bi morala imeti sabo. Lija je povsem zdrava, tako da če ti to ni problem se lahko po FB zmeniva za detajle. ??
|
|
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2. del 19.1.2011 16:21:01
|
|
|
|
kpmk
|
teodora - no našega čisto nič ne utesnjuje in je zelo dobr ocenjen sedež in bi se še 5* isto odločila.... si ne znam predstavljati brez mizice, res ne..... sem iz okolice Ce, ti? ja mi se zanimamo za Comfort oz varianto 9-36kg
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2. del 19.1.2011 20:13:23
|
|
|
|
corfu
|
Punce kdaj vam poteče porodniška? Meni 22.9.2011 a naj ne bi en mesec pred dopolnjenim otrokovim 1. RD, saj smo eno leto doma a ne? Hmmmm čist me je tole zmedlo
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2. del 19.1.2011 20:25:09
|
|
|
|
corfu
|
aha, mi je že kapnlo, če starša že vzgajata in imata doma dva otroka, ki sta mlajša od 8 let pripada 1 mesec več porodniške torej bo šla naša pikica v vrtec s 1.10.2011 kje pa ste vse Moj možek se pa pripravlja za jutri ob 7.25 ima že let...upam, da jih kje sneg ne zamete
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2. del 19.1.2011 20:39:11
|
|
|
|
kpmk
|
IZVIRNO SPOROČILO: corfu aha, mi je že kapnlo, če starša že vzgajata in imata doma dva otroka, ki sta mlajša od 8 let pripada 1 mesec več porodniške torej bo šla naša pikica v vrtec s 1.10.2011 a to velja za 3tjega otroka ker jaz ko imam sedaj drugo imam normalno porodniško, nič +1m
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2. del 19.1.2011 21:19:56
|
|
|
|
tinkatonka
|
tinka - jutri lahko pridem seveda jaz do tebe, edino oba otroka bi morala imeti sabo. Lija je povsem zdrava, tako da če ti to ni problem se lahko po FB zmeniva za detajle. ?? jazzy jutri dopoldne ne bo šlo žal, se mi je napovedala ena žlahta od moža. Sicer niso točno povedali kdaj, zato ti ne morem povedat kdaj bom frej. A je možno, da se popoldne oglasiš? Takrat bom zihr frej. Samo bom imela tudi jaz družbo Aneja, tak da veš :) Lahko se pa zvečer zmenive po 20h, ko grejo otroci spat, za primopredajo, pa pridem lahko tudi nasproti tebi.
< Sporočilo je popravil tinkatonka -- 19.1.2011 21:24:04 >
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2. del 19.1.2011 21:26:33
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: corfu Punce kdaj vam poteče porodniška? Meni 22.9.2011 a naj ne bi en mesec pred dopolnjenim otrokovim 1. RD, saj smo eno leto doma a ne? Hmmmm čist me je tole zmedlo ne, 28 dni pred PDP, če si rodila na PDP tisto zgoraj velja, drugače pa ne. če si štartala s porodniško na 22.9. (torej si zadnji dan delala 21.9.) greš zdaj 22.9. delat.
|
|
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2. del 19.1.2011 21:28:05
|
|
|
|
Izabelina
|
čer!! spekla sm kruh, mau sm se učila pa ful sva se smejali z Evo, pa posneli par filmčkov... tko, da overall je bil ekstra uspešen dan!! tko rada bi vam pokazala kako se eva pogovarja pa ne vem kako nej video prlimam sm... ninibo lej ti pa zdej sm pašeš: http://www.ringaraja.net/forum/m_5563561/mpage_1/tm.htm#5567827 no zdej grem pa spat!! lahko in lebdečo noč vsem in mamicam!
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2. del 19.1.2011 21:48:09
|
|
|
|
Izabelina
|
joj, če ne morte vidt filma vam pa slikce pokažem... ker je moja evica tko lepa, da se morm mal pohvalt z njo
< Sporočilo je popravil Izabelina -- 19.1.2011 21:49:55 >
|
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.