lillchy123 -> RE: Septembrke 2010 - 2. del (21.2.2011 18:04:07)
|
IZVIRNO SPOROČILO: teodora75 'Velepomembno' vprašanje... za tiste, ki imate že 2 ali več otroka: se kaj spomnite, ali gre [sm=hudicek1.gif] po porodu približno po takem ritmu naprej kot prej, ali se dolžina ciklusa spremeni? No, sprašujem, ker (če se spomnite) čakamo na (načrtovan) plusek in danes seveda že cel dan hodim čisto prepogosto na WC preverjat kaj se dogaja... Ker 'po starem' bi danes prišla [sm=hudicek1.gif] , pa zdaj ni nobenih znakov za to. Pa me zanima, ali naj se psihično bolj pripravljam na to, da je zdaj itak vse 'malo zmešano', ali pač na to, da je mogoče res kar v prvo uspelo. V vsakem primeru (če ne bo [sm=hudicek1.gif] ) delam test konec tedna, ampak tehle par dni je pa malo zoprnih [sm=zmeden.gif] Zdej pa najbrž spet 'prečekirat'.... Ajoj, a je možno da me vsake 6,5 minute tišči lulat ;) T. hmm... pri meni se je po vsakem porodu mal spremenilo, ampak ne vem, a zaradi poroda ali zaradi zaščite...lahko pa ti tudi malo psiha nagaja... pa tudi glede testov je žal tako, da enim pokaže + že en teden prej, enim pa šele po štirinajstih dnevih...še najbolj zihr je moj kuža, ki zavoha takšne stvari[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] pa vsekakor vsi držimo pesti!!!!
|
|
|
|