lillchy123 -> RE: Septembrke 2010 - 2. del (19.2.2011 12:50:10)
|
IZVIRNO SPOROČILO: S0ncIca Lillchy - pri nas se pa otrok s PP točkuje, le da je bilo to leta in leta zlorabljano. Zdaj so se menda končno zmenili, da bo RA pediatrinja pisala priporočila le takim, ki jih res potrebujejo, ne vsem po vrsti in po besedah prav te pediatrinje, je blo lani v Kamniku 5 takih otrok. Upam, da se bodo držali dogovora. drugače pa zgoljufajo ja, lahko greš v kakšno drugo RA in tam dobiš priporočilo, potem ene se grejo mame samohranilke in na ta račun pike itd itd itd. ampak, da je otrok s posebni potrebami, to odloči komisija, ne pa RA.Če pa je tako kot pri nas, en otrok s PP in hodi v vrtec s prilagojenim programom, potem lahko pediatrinja RA napiše priporočilo za drugega otroka, da priporoča zaradi prvega, ki je otrok s PP, da tudi drugi obiskuje ta vrtec (oziroma enoto v bližini) ker drugače, je tko kot pri nas, ki imamo enega otroka v LJ, drugega pa bi potem morala vpisati v Mengeš. Po priporočilu pediatrinje RA, pa bi mi mogoče otroka sprejeli v PE v Lj. v isti stavbi kot imam prvega. in za tak primer mi je povedala, da je v Kamniku uspel. Da so vzeli drugega otroka tja, kjer je bil prvi.sej ne vem, če sem dost razumljivo napisala.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] nenka- na tem linku, ki sem ga dala, so tudi cene.
|
|
|
|