lillchy123
|
dan jst sem čist povožena. se nama je nabralo en kup dokumentacije (papirji za odvetnika, za povrnitev sredtev, vloga za vrtec, popis nepremičnin)in takšnih zoprnih zadev za poštimat. se mi že čist rola. sploh ker vse zgleda, da ne bomo dobili vrtca v lj, moram še na Mol poklicat. so čist pozabli v svojih kriterijih, da imamo eni otroke v lj ker druge izbire ravno nimamo. pa spimo še vedno slabo in preemalo, sva mislila, da bova včeraj nadoknadila, pa je ob 17h klicala bivša žena, da je starejša hči od jutra pogrešana. sej nima veze kaj in kako, ampak čist štala. je punca prišla ob 22h domov, hvala bogu. ampak je res- majni otroci majhni problemi, veliki otroci veliki problemi. seveda, če so zdravi kavica v petek- jaz tud upam, da se vam pridružim.da se mal nakuliram. pa drug teden grem zdaj prav zares pod nož in bojo kavice odpadle sončica- a ste zadovoljni s kidfix? jaz bi ga tudi, ampak men Luka še dosti prespi v avtu ( imam starše v Trbovljah in se vozimo zvečer) tko da sem zdaj vzela kid plus, ki se podre naslon, bomo pa potem rabili še za v drug avto, pa študiram, da bi kidfix. sej ko bo mal večji, zdaj ima šele tri leta, bo pa kidfix glavni avtosedež, saj tudi aspal ne bo več toliko al pa mu naštimaš pol podporo za vrat, a ne? dons pa ni sončka ampak glavno, da tud megle ni, da bomo šli lahko ven. grem mojo žabiko prelupčkat