Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
Koga ste povabili na otrokov rojstni dan? 11.8.2005 21:45:52
|
|
|
|
frutka_
|
Povabili smo tiste za katere meniva da so nam blizu. Ker imava veliko prijateljev, ki malemu ob raznih prilikah in potovanjih nosijo darilca in pozornosti sva se jih prav tako seveda povabila na RD. Prav tako ožjo družino in botrce. Nismo pa nič delali fancy. Jedli smo iz papirnatih krožnikov, tortico sem naročila preko ene gospe (hvala malika!). Največ časa mi je vzelo krašenje stanovanja česar na koncu ni opazil skoraj nihče razen Filipa ;). Ampak to je bilo najino darilo malemu za RD , da mu prirediva zabavico z vabili in tortico in vsem.Poleg tega pa jaz full rada organiziram takšne stavri tako da mi ni bil problem... lp
|
|
|
|
Koga ste povabili na otrokov rojstni dan? 11.8.2005 21:53:18
|
|
|
|
Jančika_
|
No, sem čakala, če se bo Frutka javila, ker sem hotela povedat, da sva si midva vzela vzor po njeni zabavi. Veliko ljudi, nobenega kaosa (no, običajen kaos, hehe), nobenega kompliciranja in veliko dobre volje:). In tudi dekoracijo smo opazili.:)-
|
|
|
|
Koga ste povabili na otrokov rojstni dan? 12.8.2005 10:02:41
|
|
|
|
Anonimen
|
Frutka tako je prav imaš..brez kompliciranja,preprosto, domače. Mi tudi na vrtu pod lipo dva žara,smeh veselje. Še nihče ni jamral vsi so šli zadovoljni domov in se bodo vsi z veseljem vrnili tudi letos.:bravo: Sicer pa smo vedno za vsak rojstni dan eno te ista druščina.:sloncek:
|
|
|
Kopanje novorojenčka.
пеперутка16
Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?