Maxica -> Koga ste povabili na otrokov rojstni dan? (9.8.2005 11:07:09)
|
No, saj sem že v naslovu napisala vprašanje. Situacija pa je sledeča-v nedeljo smo praznovali 1.rojstni dan. Ker nam jo je vreme zagodlo in uničilo misel na piknik pred hišo, smo morali biti v stanovanju in bili tako prostorsko omejeni. Pa saj ne gre za to-z :love: sva rekla, da bomo na rojstni dan povabili moje in njegove starše, najini sestri in brata, prababico, botra ter najine dobre prijatelje s petletno nečakinjo. Pri :love: imajo sicer navado, da se za vsako praznovanje sreča vsa žlahta (cca.20 ljudi), pri nas pa te navade nimamo, saj nas je precej več in to ne bi šlo nikamor. Sedaj je pa tašča vsa jezna na naju, ker nisva povabila tudi njene sestre in njenih, ki so naše povabilo prav čakali.:zmeden: Kje ste pa vi potegnili črto pri povabilih ali kako to speljete? Ker meni se zdi čisto dovolj, da se povabi to najožje sorodstvo, najinih tet in stricev z vsemi otroki bi bilo potem pa res že toliko, da bi lahko organizirali celo "ohcet". Za hrano in pogostitev sva pa itak morala poskrbeti sama, se ni noben ponudil za pomoč...:( Juhuhu, kako smo se imeli fajn.;)
|
|
|
|