|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   viroza in CR
14.1.2011 12:57:01   
PC Baby
Biža se datum mojega CR (10 dni) jaz pa vlečem eno virozo, al prehlad al karkoli že (grlo, kašelj, nos...) in mi čajčki ipd. nič ne pomagajo. G pravi, da zna bit to velik problem, če se čisto ne pozdravim, ker že zaradi malo kapljic iz nosu prestavljajo operacije, ne pa če krehaš kot  osel.

Ne vem več kaj naj naredim. probala sem že vse živo, od sleza, do smrekovih vršičkov, mleko z medom, čaj z medom, veliko tekočine, Pantol.... Malo me že skrbi...
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: viroza in CR
14.1.2011 13:00:44   
Anonimen
ja kaj točno bi se pa lahko zgodilo?

(odgovor članu PC Baby)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
14.1.2011 13:17:01   
mate0ja
A lahko CR prestavijo v obdobje, ko boš zdrava? Mislim, da ne otrok mora in če ne drugača s CR. Operacije delajo tudi na bolnih, prehlajenih (pomisli na tiste iz prometnih nesreč, nezgod ...).

Seveda pa delaj čim več na tem, da se pozdraviš. Mogoče še kake inhalacije vključi. Sicer pa bi mogoče zate isto veljajo kot je pediatrinja pred kratkim rekla za mojo hčerkico (kar nekaj časa je kašljala in smrkala). Priporočala je, da gremo na enodnevni izlet na morje. In ne vem ali je res pomagalo ali bi se tudi sicer pozdravila, v dveh dneh je bl čist dobra.

Če bi rad bil srečen, BODI!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
14.1.2011 14:38:51   
hubi
Ni panike, jaz sem pristala na porodni mizi s 39 vročine, nameravala roditi, ob 8 uri  vzela še antibiotik (ki sem ga jemala že cel teden), pol so me pa pod nujno dali na cr. In vsi smo prišli skozi brez ene reči.

(odgovor članu mate0ja)
Neposredna povezava do sporočila: 4
14.1.2011 17:13:06   
eva1
Če gre za nujno operacijo, potem seveda ne glede na vse(bolezen, menstruacija(govorim na splošno)) operirajo, če gre za programsko operacijo pa le to prestavijo če se pojavi bolezen, zaradi možnosti zapletov med anastezijo in težjega okrevanja po njej...tako dače si bolna, predvidevam da če ni nujno boš dobila nov datum...sicer pa pokliči v P pa vprašaj...ampak v globali je tako da če ni nujno prestavijo

(odgovor članu hubi)
Neposredna povezava do sporočila: 5
14.1.2011 19:12:21   
Putka
IZVIRNO SPOROČILO: PC Baby
Ne vem več kaj naj naredim. probala sem že vse živo, od sleza, do smrekovih vršičkov, mleko z medom, čaj z medom, veliko tekočine, Pantol.... Malo me že skrbi...
Jaz imam pa čez 6 dni, pa sem se danes z bolečim grlom zbudilauser posted image

Ti predlagam eno dozo analgetika+dodatki, kak Coldrex ali Daleron ali podobno vzemi, čajčki in zeli očitno niso dovolj. Pa če se ene 2 dni zdaj s kemijo filaš ne bo velik škodilo, itak dobiš v P cel koktejl zdravil. Če bo pomagalo, jaz t svetujem..

(odgovor članu PC Baby)
Neposredna povezava do sporočila: 6
14.1.2011 19:31:14   
PC Baby
IZVIRNO SPOROČILO: mate0ja

A lahko CR prestavijo v obdobje, ko boš zdrava? Mislim, da ne otrok mora in če ne drugača s CR. Operacije delajo tudi na bolnih, prehlajenih (pomisli na tiste iz prometnih nesreč, nezgod ...).

Gre za to (vsaj G mi je tako rekla), da obstaja večja verjetnost zastoja dihanja in podobnih komplikacij, zato bi v primeru, da bi mi že voda odtekla ali imela popadk,e probali poroditi naravno, kljub temu, da imam miljon kontraindikacij za naravni porod, in če res ne bi šlo (se ne bi odpirala), bi po 20tih urah vseeno naredili CR.

(odgovor članu mate0ja)
Neposredna povezava do sporočila: 7
14.1.2011 19:31:58   
PC Baby
Aja, pa še ne predstavljam si, da bi po CR (ker se spomnim kako to prve 2-3 dni boli) kašljala, tako kot kašljam zdaj... user posted image

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?