Jezna na dopuste dohtarjev!!!!!!!!!!! (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

Anitka -> Jezna na dopuste dohtarjev!!!!!!!!!!! (9.8.2005 10:07:10)

:grrr::grrr::grrr::grrr:Sem malo prej klicala v MB, da bi se naročila na UZ (monitoring ciklusa), ker me je včeraj obiskala :hudicek:, pa mi reče sestra, da ta mesece še ne bo šlo, ker so zdravniki še na dopustu. O.K. saj razumem in vem, da morajo biti tudi oni na dopustu, vendar saj niso vsi naenkrat. Pa še zadnjič me je Reljič vprašal kdaj pričakujem naslednjo M, pa sem rekla, da zdaj v teh dneh, pa je povedal, da bo šlo. Mah naj se gre vse skupaj solit. Zdaj bom pa še v službi morala manjkati in koristit dopust ali bolniško ali karkoli že.:grrr::grrr::grrr:

Klomifen pa je verjetno bolje, da ga tudi ne začnem jemati, ali?:zmeden2::zmeden2::zmeden2::zmeden2::zmeden2::zmeden2::zmeden2:

tinkamiška -> Jezna na dopuste dohtarjev!!!!!!!!!!! (9.8.2005 10:12:52)

Joj,Anitka:rozica:

Pa si rekla, da si zmenjena z dr.Reljičem? Kaj tudi po telefonu ne moreš z nikomer govorit, da bi vprašala glede Klomifena?

Verjamem, da te jezi:grrr: bi mene tudi. Komaj čakaš, da se nekaj premakne, se psihično pripraviš, potem je treba pa spet čakat:grrr:

Bi ti rada pomagala pa ne znam:zmeden:

:rozica::rozica::rozica:zate:angel:

Tinka

Sulfinija -> Jezna na dopuste dohtarjev!!!!!!!!!!! (9.8.2005 10:16:04)

OJ"!

Jaz pa ne morem zaradi tega na IUI bi sedaj že lako začela pa bom komaj šelče drugi mesec.

Mojca:sloncek::sloncek::sloncek:

Anitka -> Jezna na dopuste dohtarjev!!!!!!!!!!! (9.8.2005 10:30:12)

Hja tako to je, potem pa minevajo meseci in leta..... Sem se odločila ta hip - brez Klomifena, čakam na september, potem pa bo kar bo. Mojca zate pa tudi :miska::miska::miska::miska::miska::miska:

vampirka -> Jezna na dopuste dohtarjev!!!!!!!!!!! (9.8.2005 10:57:43)

Jaz tudi pričakujem :hudicek: te dni...bi morala javit tudi za prvi IUI (so mi julija zatrdili, da bodo v drugi polovici avgusta že delali) :grrr:!

Pa bo izgleda spet en mesec šel "v franže" :((...

Hmmm, še vedno pa je možnost, da ne pride več ta mesec :zmeden: ...:bravo::bravo::bravo:

Upajmo, na najboljše! :rozica::modri::rozica::roza::rozica:

Pikipoki -> Jezna na dopuste dohtarjev!!!!!!!!!!! (9.8.2005 10:59:35)

Živjo!

Mar ne začnejo 16. 8.? Tudi jaz sem včeraj klicala zaradi injekcij, pa mi je sestra rekla naj pridem pač 16. dvignit ampule. Upam, da bodo mojemu dragemu pokazali, kako je treba dati injekcije, ker si sama tega ne bom mogla :zmeden:.

Sicer pa tudi jaz začnem šele septembra z vsem, punkcijo in ET ... :bravo: Že odštevam dneve. Malo me je strah, ampak vseeno upam na najboljše ... KO bi le šlo!!!:bravo::bravo::bravo:

LP:rozica:

baguSka -> Jezna na dopuste dohtarjev!!!!!!!!!!! (9.8.2005 11:03:29)

no evo jst sm pa šla do mojga, ker je slučajn delu, pa je bla taka vrsta, da so še uzuni pred bolnco stale matr - sm se komi dokopala do sestre in je rekla: čakalna doba je od 4-5 ur :zmeden:

ok men ni blo tok nujno in sm se obrnila in šla, ampak sploh ne štekam kako mora bit tistim ki jih nujno potrebujejo :(

Gea1 -> Jezna na dopuste dohtarjev!!!!!!!!!!! (9.8.2005 11:34:41)

Ja tako je to. Jaz sem tako dolgo zbirala pogum in včeraj le šla do G. zaradi operacije. Pa mi reče, da naročajo šele za oktober, november. :(( Jaz oktobra ne morem zaradi službe. Pa smo tam, kjer ni muh, šele novembra. Pa sva se prej zmenili, da mi bo rezervirala termin v septembru in je pozabila, jaz je pa tudi nisem prej spomnila. Pol mi je pa nekaj o denarju govorila, pa se mi je mal za mal zdel... Saj nisem sama kriva, če moram kaj koristit in konec koncev tudi plačujem za tole naše zdravstvo, ki je na žalost čist v k. Pri vzajemni pa tak sploh ne veš, kdo pije in kdo plača. Pa kaj mene brigajo starci, ki nosijo polne vrečke tablet domov, pol jih pa še porabijo ne.
Eh, bomo pač počakali. Če smo že do sedaj, bomo pa še en malo. Čeprav ni fajn, ko se psihično pripraviš, potem pa...

Fajn bodi. Jaz se zadnje čase bolj malo oglašam, ker enostavno nimam časa. naslednji teden grem pa na morje.

Pozdravček! :sloncek:

emaa -> Jezna na dopuste dohtarjev!!!!!!!!!!! (9.8.2005 11:47:23)

Gea kaj pa, če greš drugam, jaz sem šla iz razloga čakalnih vrst v LJ na operacijo v Trbovlje, gaja17 je bila istočasno z mano, pa je že nosečka.

pika74 -> Jezna na dopuste dohtarjev!!!!!!!!!!! (9.8.2005 11:52:33)

baguSka kva a take vrste so? Ti, a to pr Drobniču?

boh pomagi:zmeden:

Anitka -> Jezna na dopuste dohtarjev!!!!!!!!!!! (9.8.2005 11:54:24)

Pikipoki ja baje začnejo po 15., ampak meni bi morali delati UZ 5. dan ciklusa, to pa je že 12. in gre mesec po gobe.:grrr::grrr::grrr::grrr:

GEA1 ja včasih res ne veš več kdo pije in kdo plača. Slovensko zdravstvo je na psu, sploh pri mladih.:grrr:

ameli -> Jezna na dopuste dohtarjev!!!!!!!!!!! (9.8.2005 11:55:57)

Res so frajerji ti dohtarji!!!!!!!!! Moja g je z enotedenskim premorom skupaj 5 tednov na dopustu:zmeden:! Jaz na firmi pa težko 2 tedna skupaj dobim.
Kaj se financ tiče, pa me tudi zelo razpi..... Vedno nam pod nos mečejo, koliko kaj stane:hudicek:. Pa saj plačujemo, halo!

ameli -> Jezna na dopuste dohtarjev!!!!!!!!!!! (9.8.2005 11:59:45)

Anitka, jaz bi na tvojem mestu začela s klomifemon. Predlani se mi je zgodilo isto, M sem dobila med novoletnimi prazniki. Pa sem kr samovoljno jedla klomifem, namesto 4 sem šla samo 2× na UZ in potem so mi delali še IUI, ker so folikli tako lepo zrasli (pa je bilo najprej tudi mišljeno samo spremljanje ciklusa). Poskusiti ni greh;)

Gea1 -> Jezna na dopuste dohtarjev!!!!!!!!!!! (9.8.2005 12:13:32)

Eh drugam pa ne bi šla, ker sem se drugače z zdravnico ujela in ji nekako zaupam. Bom pač malo počakala. Samo me pa jezi. :grrr:

emaa -> Jezna na dopuste dohtarjev!!!!!!!!!!! (9.8.2005 12:15:21)

nisi edina, to je luksuz pridet do zdravnika

Pia73 -> Jezna na dopuste dohtarjev!!!!!!!!!!! (9.8.2005 12:29:13)

:grrr::grrr::grrr::grrr::grrr:

Mater pol pa jamrajo, da je premala rodnost! Naj pomagajo tistim, ki si :duda: želijo,... Pa naj stane kar hoče,... Ne pa, da ni denarja,.... :grrr::grrr::grrr:

A si lahko mislite koliko denarja bo stalo reševanje Humarja (en polet s helihopterjem stane 20.000 USD) :grrr::grrr::grrr: Pa saj, naj ga rešijo,... Samo sam se je odločil za to tveganje,... Mu je bilo treba? :zmeden::zmeden::zmeden: A veste koliko umetnih oploditev bi krili s tem denarjem? :zmeden: In koliko veselja bi lahko pričarali na obraze trpečih? :zmeden:

Matr,...... :(:(:(:(:(:(:(

pika74 -> Jezna na dopuste dohtarjev!!!!!!!!!!! (9.8.2005 12:32:06)

Ma nima veze Humar z umetno oploditvijo.

Pia73 -> Jezna na dopuste dohtarjev!!!!!!!!!!! (9.8.2005 12:35:17)

Samo prikaz nespametnega trošenja denarja sem napisala, ker denarja za umetne oploditve ni, za marsikaj pa denar je!

Če bi Humar vedel, da denarja za reševanje ne bo, se po moje ne bi podal v to.

Pač moje mnenje,... :zmeden:

Anitka -> Jezna na dopuste dohtarjev!!!!!!!!!!! (9.8.2005 13:37:42)

Ameli ne vem, no?:zmeden::zmeden: Nisem še nikoli prej jemala Klomifena ali česa podobnega. Bom mogoče jutri še enkrat poklicala in povprašala še v zvezi s tem. Joj kako me jezi to čakanje :grrr::grrr::grrr::grrr::grrr::grrr: in "pomankanje" denarja za zdravstvo.:grrr::grrr::grrr::grrr:

bebi -> Jezna na dopuste dohtarjev!!!!!!!!!!! (9.8.2005 14:50:37)

Pia 73!
Lepo te prosim, no!!! A Humar pa ni človek, al kaj? Mal si pomešala :zmeden: Tomaža in umetno oploditev :zmeden:

V obrambo Tomažu, si preberi tole:

Humar za pediatrično kliniko

Nanga Parbat - V Rupalski steni himalajske gore Nanga Parbat ujeti Tomaž Humar je sinoči sporočil, da se zahvaljuje za vsa pisma podpore. Slovenski alpinist, ki je v težkem položaju, je prišel na idejo, da bi svojo smolo preobrnil v akcijo zbiranja denarja za izgradnjo pediatrične klinike.

"Dragi Slovenci in Slovenke, lepo mi je, ko mi pišete in mi prijatelji iz baze vsak večer pošiljajo sporočila v steno, veliko od vas bi želelo pomagati, nakazati denar," je v ponedeljek govoril Tomaž Humar. Ujetnik najvišje stene na svetu je še dodal: "Vesel sem vsake tople misli, stiskanj pesti. Včeraj so mi prebrali lep mail, kako deklica zame moli, da bi se vrnil iz stene. In se mi je utrnila misel, pri tem, da smo Slovenci po dolgem času spet eno, ne vrag vragu ampak brat bratu, zato apeliram na vas, da že enkrat zbrišemo ta izvirni greh Slovencev iz prsi in zgradimo pediatrično kliniko."

Humar, ki je v najvišji steni na svetu moral preždeti še eno hladno noč (včeraj je bilo minus pet stopinj), namerava s prijatelji odpreti bančni račun, podatki o tem, koliko denarja se je na njem nabralo, pa naj bi bili vidni v vsakem trenutku.

Vir: http://www.siol.net

GoYa -> Jezna na dopuste dohtarjev!!!!!!!!!!! (9.8.2005 16:32:24)

Za 20.000 USD bi GK lahko naredila 5 ICSI postopkov, to statistično pomeni en nov :duda:

Sam tolko, 20.000 USD niti ni tako dosti, kot zgleda na prvi pogled.

Pa nima zdej to nobene veze s Humarjem. Sam tako sem napisala za primerjavo.

peta b. -> Jezna na dopuste dohtarjev!!!!!!!!!!! (9.8.2005 20:01:38)

hello sem nova uporabnica vaše spletne strani jaz bi pa morala že pred dvema mesecema začeti z postopkom pa me že nategujejo dva meseca zdaj so šli pa še na dopust.jaz moram tudi začeti z inekcijami in me zanima kakšne postopke imate ve in pri katerem zdravniku ste kajti jaz hodim v lj.gin.kliniko me je pa že zdaj strah postopka ker se bojim injekcij hvala ;);)

GoYa -> Jezna na dopuste dohtarjev!!!!!!!!!!! (9.8.2005 21:08:58)

oj, peta b., dobrodošla
tudi jaz sem ena od "srečnic", ki me je doletela ta čast, da moram na OBMP. jaz sem v postopku ICSI, sicer trenutno mal na pavzi. drugač pa v PO pri REšu
nč bat, injekcij. boš vidla, da je to mala malca napram ostalem ;)

anajmad -> Jezna na dopuste dohtarjev!!!!!!!!!!! (9.8.2005 22:34:23)

Antika ti kr lepo pokliči jutri zjutraj,lepo reči da boš začela s klomifenom in da ti naj kr lepo najdejo enga dohtarja,da ti bo delal UZ-je in da že tok dolg čakaš in da jih imaš poln kufer.Po domače r....di se.
Res držim :miska::miska::miska::miska::miska::miska:,da bova skupaj zibale.:rozica::rozica::rozica::rozica:
en lp:morje:D.

Anitka -> Jezna na dopuste dohtarjev!!!!!!!!!!! (9.8.2005 22:39:33)

Hej Anajmad, bom poskusila jutri še enkrat poklicat, samo veš jaz se žal ne znam raz... :(:( Kaj bi dala včasih za malo večji "gobec" :ups::ups::ups::ups: Za zibanje se bove pa zmenile tako, da bova nekje v razmaku do treh mesecev obe, a prav? Mi boš dajala nasvete.;):rozica::rozica::rozica::rozica:

Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>