bebi -> Jezna na dopuste dohtarjev!!!!!!!!!!! (9.8.2005 14:50:37)
|
Pia 73! Lepo te prosim, no!!! A Humar pa ni človek, al kaj? Mal si pomešala :zmeden: Tomaža in umetno oploditev :zmeden: V obrambo Tomažu, si preberi tole: Humar za pediatrično kliniko Nanga Parbat - V Rupalski steni himalajske gore Nanga Parbat ujeti Tomaž Humar je sinoči sporočil, da se zahvaljuje za vsa pisma podpore. Slovenski alpinist, ki je v težkem položaju, je prišel na idejo, da bi svojo smolo preobrnil v akcijo zbiranja denarja za izgradnjo pediatrične klinike. "Dragi Slovenci in Slovenke, lepo mi je, ko mi pišete in mi prijatelji iz baze vsak večer pošiljajo sporočila v steno, veliko od vas bi želelo pomagati, nakazati denar," je v ponedeljek govoril Tomaž Humar. Ujetnik najvišje stene na svetu je še dodal: "Vesel sem vsake tople misli, stiskanj pesti. Včeraj so mi prebrali lep mail, kako deklica zame moli, da bi se vrnil iz stene. In se mi je utrnila misel, pri tem, da smo Slovenci po dolgem času spet eno, ne vrag vragu ampak brat bratu, zato apeliram na vas, da že enkrat zbrišemo ta izvirni greh Slovencev iz prsi in zgradimo pediatrično kliniko." Humar, ki je v najvišji steni na svetu moral preždeti še eno hladno noč (včeraj je bilo minus pet stopinj), namerava s prijatelji odpreti bančni račun, podatki o tem, koliko denarja se je na njem nabralo, pa naj bi bili vidni v vsakem trenutku. Vir: http://www.siol.net
|
|
|
|