Bety -> Jezna na dopuste dohtarjev!!!!!!!!!!! (10.8.2005 7:54:22)
|
Anitka.... Jaz sem enkrat prebrala od dr.Pušenjaka odgovor, da Klomifen ni "tako nevarno" zdravilo in da on še nikoli ni slišal za primer hiperstimulacije od jemanja ene tabletke na dan...če mi ne verjameš, poskušaj prebrati vse teme in odgovore na to temo ali, ki vsebujejo besedo Klomifen... Meni se ni dalo hoditi v LJ na preglede in sem samoplačniško spremljala svoje jajčnike v PO...vsak pregled sem plačala 5.000 sit...ne vem, mogoče sem "žleht", samo veliko več sem izvedela, kot od dr.Reša...pa tistega denarja mi ni žal, saj za ovulacijske teste, nosečniške teste, vitamine...porabim na mesec tudi veliko...da se ne menim o že enem neuspelem samoplačniškem postopku ICSI... Odločila sem se, da stroške ne bom dala na prvo mesto...in je veliko lažje preživeti mesec... u glavi razčistiš, da je zdaj pomembna želja po otroku in moja družina...vse drugo je manj pomembno...in gre... Upam, da boš znala prebrati med vrsticami... Ne se bat, Anitka...vse bo OK... Mogoče ti Klomifen in Dabroston(ali Prometrijum) malo uredita cikluse.... Ko pridem z dopusta, 29.8. , hočem brati veselo novičko, da si končno zagledala :modri: !!!! Srečno! :rozica:
|
|
|
|