|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Jezna na dopuste dohtarjev!!!!!!!!!!!
10.8.2005 7:52:37   
bebi
Dobr jutr :zaspan:

GoYa, mogoče bi šla računat še koliko ICSI posotopkov bi dobili iz denarja, ki je bil namenjen za npr. zloglasno vladno letalo in ga plačujemo davkoplačevalci? Kolikor je meni znano reševanje Tomaža Humarja v celoti krije Mobitel, eden od njegovih sponzorjev. Juuhuhu, Tomaž je že na varnem :)

Kar se pa tiče direktno našga zdravstva pa itak že vsi vemo, da je bolj ali manj gnilo. Od junija do septembra se enostavno izgovarjajo, da imajo dopuste :(. Pa sej ne grejo vsi naenkrat za tri mesce na dopust :grrr: To mučno čakanje res ubija :(, že npr. če se naročiš k svojemu osebnemu G za redni pregled čakaš 1 mesec, če imaš srečo seveda. Da ne govorimo, če imaš npr. kakšne težave z zanositvijo - preiskave, postopki, živa groozza :grrr:. Tudi sama ne vem, a bom zaradi dopustov na ene boge izvide, ki morajo priti iz Ljubljane čakala celo poletje? :(
Ja kaj naj nam pa preostane drugega kot da čakamo in poskušamo čakalne dobe čim lepše preživeti:). Vse smo bolj ali manj na istem glede čakanja.

En lep dan vsem :rozica:

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 26
10.8.2005 7:54:22   
Bety
Anitka....

Jaz sem enkrat prebrala od dr.Pušenjaka odgovor, da Klomifen ni "tako nevarno" zdravilo in da on še nikoli ni slišal za primer hiperstimulacije od jemanja ene tabletke na dan...če mi ne verjameš, poskušaj prebrati vse teme in odgovore na to temo ali, ki vsebujejo besedo Klomifen...

Meni se ni dalo hoditi v LJ na preglede in sem samoplačniško spremljala svoje jajčnike v PO...vsak pregled sem plačala 5.000 sit...ne vem, mogoče sem "žleht", samo veliko več sem izvedela, kot od dr.Reša...pa tistega denarja mi ni žal, saj za ovulacijske teste, nosečniške teste, vitamine...porabim na mesec tudi veliko...da se ne menim o že enem neuspelem samoplačniškem postopku ICSI...

Odločila sem se, da stroške ne bom dala na prvo mesto...in je veliko lažje preživeti mesec... u glavi razčistiš, da je zdaj pomembna želja po otroku in moja družina...vse drugo je manj pomembno...in gre...
Upam, da boš znala prebrati med vrsticami...

Ne se bat, Anitka...vse bo OK...

Mogoče ti Klomifen in Dabroston(ali Prometrijum) malo uredita cikluse....

Ko pridem z dopusta, 29.8. , hočem brati veselo novičko, da si končno zagledala :modri: !!!!

Srečno!

:rozica:

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 27
10.8.2005 9:14:04   
Anitka
Hej Bety! Saj premlevam, da bi eno škatlico kar začela jemat. Pa tudi brala sem že na MON-u o Klomifenu, tako, da me niti ni več tako strah. Za premislek imam čas še tam do petka. Veš saj ni problem zaradi denarja,ker je res pomembnejši :duda: A to si hodila na samoplačniške prglede zaradi Klomifena? Veš saj jaz imam drugače redne cikluse, le tile izedki pred M so malce "sumljivi".
In kdaj odrineš proti :morje: ? Na moje :modri::roza: boš pa morala čakati najmanj do 4./5.9.

Lp,

Anitka

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 28
10.8.2005 11:04:09   
Bety
Ja...sem kar poklicala v bolnico in prosila za samoplačniški pregled....pristali so brez problema in najmanj pol ure se je zdravnik ukvarjal z menoj... kar dobro sem se počutila, ker Reš vse opravi v 3 sekundah...

Na morje pa grem že konec tega tedna...odločili smo se za južno Dalmacijo, ker je tam še poletje in čez 30 stopinj...Držim pesti tebi in vsem drugim...

Srečno!

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 29
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.