Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
katero gospodinjsko opravilo.... 9.8.2005 12:21:36
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz imam pa brisalca, takoj po kosilu vedno ven zbriše :grrr:
|
|
|
|
katero gospodinjsko opravilo.... 9.8.2005 12:23:30
|
|
|
|
niki5
|
Pomivalni stroj imamo, potrebujemo še par dodatnih rok ki bi noter zlagale posodo :zmeden2: A se kdo javi 8) Za nagrado ponudim čiščenje štedilnika.
|
|
|
|
katero gospodinjsko opravilo.... 9.8.2005 12:24:01
|
|
|
|
Joe
|
Meta, če bi ga pustila na vojsko, potem ga lahko spustiš tudi iz kuhinje! 8)
|
|
|
|
katero gospodinjsko opravilo.... 9.8.2005 12:25:46
|
|
|
|
Anonimen
|
O, sej on bi šel rajš v Afganistan, kot da bi talar dal v pomivalca.
|
|
|
|
katero gospodinjsko opravilo.... 9.8.2005 12:29:56
|
|
|
|
baguSka
|
ja itak u Afganistan ga pelejo, pomivalca mora pa sam odpret :zmeden:
|
|
|
|
katero gospodinjsko opravilo.... 9.8.2005 12:39:44
|
|
|
|
emaa
|
:grrr: likanje :) kuham Likanje to pa čakam, da skor zmanjka, pol se pa spravim zraven.
|
|
|
|
katero gospodinjsko opravilo.... 9.8.2005 12:42:16
|
|
|
|
india
|
Hja, vidim, da če bi se spravle skupaj, bi imele kar lepo pospravljeno, čiso in kuhano, pa še dva, ki bi dobro jedla in enga,ki bi deke grel:)-:)-:)-:)-:)- Pa naj kdo reče, da nismo tukaj one big happpppy family!:bravo::bravo::bravo:
|
|
|
|
katero gospodinjsko opravilo.... 9.8.2005 12:47:19
|
|
|
|
Gina
|
Jaz pa resnično ne maram kuhanja takoj po tem, ko pridem zmatrana iz službe. sicer tudi kuham rada. Drugače pa ni opravila, ki bi mi šlo zelo na živce, razen da moram delati medtem ko mi mali med nogami skače, tuli in me vleče - kar pa je čisto ves čas.:)-:)-:)- komaj čakam, da ga to mine.
|
|
|
|
katero gospodinjsko opravilo.... 9.8.2005 14:28:34
|
|
|
|
niki5
|
Gina, to mi je pa nekam znano :zmeden2:
|
|
|
|
katero gospodinjsko opravilo.... 9.8.2005 15:11:55
|
|
|
|
spacey
|
:bravo: sesanje, kuhanje, pa tut pranje in obešanje perila ni hudo :grrr: pucanje kopalnice :grrr: in vse ostalo :ups: Ampak kako smo si različni...hehe :)
|
|
|
|
katero gospodinjsko opravilo.... 9.8.2005 16:05:11
|
|
|
|
anajmad
|
:bravo:obešanje perila:bravo: :(likanje perila:( en lp:morje:D.
|
|
|
|
katero gospodinjsko opravilo.... 9.8.2005 18:57:31
|
|
|
|
Erdbeere
|
obožujem: likanje in obešanje perila sovražim: preoblačenje postelj :((
|
|
|
|
katero gospodinjsko opravilo.... 9.8.2005 23:49:02
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz sem popolnoma anti-gospodinjska ženska, tako, da... :)-:)-:)- Najbolj mi je všeč, če vse skupaj naredi kdo drug... :)-:)-:)- Drugače pa... najraje skuham :kava:... :)-:)-:)- Če pogledam pa celo stanovanje, pa še najraje pospravljam svojo pisalno mizo - vedno najdem kaj novega... :)-:)-:)- Ni pa šans, da bi šivala - rajši vse skupaj vržem stran in kupim novo... Tudi likanja se branim kakor :hudicek: križa, pa pometanja dlak od :kuza:, pa pomivanja posode, pa... vsega!!! Ampak mi ne uspeva ravno najbolje... :zmeden:
|
|
|
|
katero gospodinjsko opravilo.... 11.8.2005 15:03:37
|
|
|
|
Fifa
|
Ti, ti,... A nisi nekaj pisala da sta zamenala okna - zdaj ko so nova bi te pa pucanje oken res moralo zeloooo veseliti:bravo::bravo::bravo:, pol ko bodo stara te pa lahko mal mine!
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?