Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
katero gospodinjsko opravilo.... 9.8.2005 10:33:32
|
|
|
|
Tejči
|
Jaz imam zelo rada lepo in pospravljeno, ampak zraven tamale sama težko kaj naredim, razen takrat ko spi, grem takoj v akcijo. Tla ima prek moj :love: , ker imam jaz probleme s hrbtenico, ostalo pa postorim jaz. Najbolj težko se zraven spravim k likanju, ampak ko zalaufam je OK, najrajpi pa obrišem prah:) LP, Tea:sloncek:
|
|
|
|
katero gospodinjsko opravilo.... 9.8.2005 10:33:47
|
|
|
|
Anonimen
|
Najbolj SOVRAŽIM sesanje, še najraje od vsega pa likam, ker je potem perilo tako lepo.:love:
|
|
|
|
katero gospodinjsko opravilo.... 9.8.2005 10:34:47
|
|
|
|
Marogica
|
Da ne bom naštevala vsega, kar ne maram delat-nisem gospodinski tip. Edino, kar rada delam, je kuhanje. Zato je moja "strategija"-ne sekiraj se MArogica in stran poglej, če te že fejst moti.
|
|
|
|
katero gospodinjsko opravilo.... 9.8.2005 10:35:08
|
|
|
|
*zvezdica*
|
ojoj baguSka...pa ti res tko drgnes s kuhovnco :zmeden:...hmmm ne vem ce mi to diši! Drugač sm pa včer tko pridno pospravljala...prah brisala, sesala....pa vidm dons zjutrej stopnice totalno naprašene...slabš kot včerej....pol pa mej vesele pucat:((
|
|
|
|
katero gospodinjsko opravilo.... 9.8.2005 10:38:09
|
|
|
|
Anonimen
|
proti plesni deluje tut domestos. namažeš pa pustiš da ražre. saj pr men je delval
|
|
|
|
katero gospodinjsko opravilo.... 9.8.2005 10:38:14
|
|
|
|
baguSka
|
tud jst sm mela generalno ta vikend, ker greva z mojmu na morje pojutršnem in se bo za 8 dni tašča naselila k nama in bi mi blo nerodn da je vse zaprašen :zmeden: tko da je bla bolj konkretna akcija kot običajno ja zvezdica še predno sem se preselila, sm tud jst živela v eni stari hiši, kjer mi je že šlo vse na bruhanje in garantiram da edino to pomaga za take madeže ki btw ko začneš s kuhovnico drgnit kar samo od sebe pade s ploščic - hitro ni treba velik, samo moč rabiš pa na ostro moraš kuhovnico našpičt ;)
|
|
|
|
katero gospodinjsko opravilo.... 9.8.2005 10:45:16
|
|
|
|
niki5
|
Jaz sem pa ugotovila, da se včasih celo sprostim s pospravljanjem celega stanovanja, samo POGOJ je da sem čisto sama doma, glasba in potem čistim z užitkom. :) Samo da imam mir.
|
|
|
|
katero gospodinjsko opravilo.... 9.8.2005 10:46:02
|
|
|
|
Pikipoki
|
Jaz pa od vsega najbolj sovražim pomivasnje oken. Pa mi ni čisto jasno zakaj, ampak tega ne maram. Mogoče zato, ker jih je moja mami (no, saj jih še vedno9 kar naprej čistila.:) Vse drugo nekako še naredim, ampak okna ... Groza!:( LP:rozica:
|
|
|
|
katero gospodinjsko opravilo.... 9.8.2005 10:46:04
|
|
|
|
*zvezdica*
|
he he ves kaj baguSka...bom jaz kar mojmu :love: dala kuhovnco v roke...pa se bo on spopadu s tuš kabino :bravo:
|
|
|
|
katero gospodinjsko opravilo.... 9.8.2005 10:46:23
|
|
|
|
baguSka
|
to pa tud jst - jst ne morm pospraulat oz. z velikim odporom če me kdo mot, če sm sama nardim to tiktak in je fertik pa še full sm zadovoljna :)
|
|
|
|
katero gospodinjsko opravilo.... 9.8.2005 10:47:24
|
|
|
|
baguSka
|
zvezdica ti kar - men je tud to moj bivši naredu 1x in je blo za zmeri dost, ker pol je kr precej časa mir če redno pucaš ;)
|
|
|
|
katero gospodinjsko opravilo.... 9.8.2005 10:50:51
|
|
|
|
Anonimen
|
Rada pospravljam, perem in obešam perilo, kuham in pomivam posodo. Sovražim pa pobiranje in likanje perila, pomivanje oken, pospravljanje posode. Zgleda, da bi najrajš vse samo na pol naredila :)-
|
|
|
|
katero gospodinjsko opravilo.... 9.8.2005 10:58:18
|
|
|
|
mamsi
|
Jest pa rada vse delam, sam da mam dobro musko zraven. Nič mi ni zoprno. Še najraj se pa pol ko končam dol vsedem.8)
|
|
|
|
katero gospodinjsko opravilo.... 9.8.2005 11:09:20
|
|
|
|
Anonimen
|
Sovražim likanje in čiščenje pečice. Rada kuham in pospravljam, samo spravit se moram k temu.
|
|
|
|
katero gospodinjsko opravilo.... 9.8.2005 11:25:49
|
|
|
|
darjatimci
|
Če ste že pri pomivanju oken to pa jaz rada delam.
|
|
|
|
katero gospodinjsko opravilo.... 9.8.2005 11:34:26
|
|
|
|
Jančika_
|
A, me je Meta spomnila: zelo rada perem in obešam perilo (s štrika dol in v omaro mi je pa muka). Oken tudi ne ljubim... Da se pohvalim, ravno sem očistila štedilnik:grrr:, potem za nagrado kopalnico:bravo:, zdaj me pa čaka ena runda cot za obesit, juhej:bravo:!
|
|
|
|
katero gospodinjsko opravilo.... 9.8.2005 11:35:40
|
|
|
|
ninocka
|
najraje kuham najbolj sovrazim pa pospravljat za sabo po kuhanju (se posebi stedilnik, ker se ga sploh ne da lepo spucat, ce ga ne napacas se z eno pasto), likanje :grrr: :grrr: perila in ciscenje kopalnice... Brisanje prahu, sesanje mi je pa kakor kdaj... Ampak, ko sem enkrat v elementu lahko zlikam tud tono perila, pospravim 1000 kopalnic in spucam miljon stedilnikov, sma prpravt se do tega - to je tist ta hud problem. Ko je pa vse spucano in se sveti sem pa ful zadovoljna, sam potem pizdim na vse okrog, ce sam drobtinico kruha vidm na nepravem mestu ;)
|
|
|
|
katero gospodinjsko opravilo.... 9.8.2005 11:42:28
|
|
|
|
Baldi
|
Kaj mi diši :ups:... težko bi karkoli izpostavil...mogoče najbolj "zadiši", ko dvignem pokrovko...ko se kaj dobrega kuha...no to mi diši:) Kaj mi smrdi:ups:tega je pa veliko in trenutno nimam dovolj časa, da bi vse skupaj spravil na "papir" LP:pujs:
|
|
|
|
katero gospodinjsko opravilo.... 9.8.2005 11:43:57
|
|
|
|
puncica
|
:grrr: KUHANJE, KUHANJe in še enkrat kuhanje :bravo: likanje, peglanje, pospravljanje
|
|
|
|
katero gospodinjsko opravilo.... 9.8.2005 11:44:18
|
|
|
|
india
|
Baldi, tudi meni je najlepše ko pridem k mami na kosilo, se najem in dvignem od mize...ja, samo tega je tako malo, večkrat kombiniramo s kuhanjem;)
|
|
|
|
katero gospodinjsko opravilo.... 9.8.2005 11:46:14
|
|
|
|
Anonimen
|
Jest bi tudiiiiii,kakšnega ki bi zame kuhal pol bi vsaj z užitkom jedla,tko pa kr jest kuham se preobjem vonjav in poskušanj med kuho.:)-
|
|
|
|
katero gospodinjsko opravilo.... 9.8.2005 11:46:23
|
|
|
|
Baldi
|
Zakaj pa k mami:miska:, jest to kar doma počnem:)-
|
|
|
|
katero gospodinjsko opravilo.... 9.8.2005 11:46:39
|
|
|
|
cmokec
|
Meni je pa fino kuhat,prat in likat. Pomivanje oken je bolj tko-tko. Rada še sesam in prah ni problem. Sovražim pa pomivanje hladilnika, zmrzovalne skrinje, od vsega je pa zame najslabše pomivanje pečice in okenskih žaluzij. Pa težko se spravim pospravti omare od oblek. Kar nakladam in nakladam, pa nekaterih nisem oblekla že par let. Malomarna sem tudi pri odstanjevanju neuporabnih in pretečenih zdravil. Tudi te se kopičijo, pa šele ob uporabi pogledam, če so še uporabna. Aja, pa ukohavanje marmelad, kompotov in druge ozimnice mi ne diši. Me pa sprošča delo na vrtu, ja kmetica sem pa rada.
|
|
|
|
katero gospodinjsko opravilo.... 9.8.2005 12:18:42
|
|
|
|
Joe
|
Jaz pa rad pojem in se pokrijem z deko. Ne maram pa ostalih gospod. opravil. Nasvet vsem: prodajte računalnik in si kupite pomivalni stroj. Vreden zadnjega jurja! Pa še veliko časa ostane na voljo.
|
|
|
|
katero gospodinjsko opravilo.... 9.8.2005 12:20:06
|
|
|
|
baguSka
|
jst pa mam pomivalca, ampak iskreno ga zaenkrat sploh ne rabm :zmeden:
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?