|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarke 2011 III.del
24.1.2011 19:34:32   
Teyla
IZVIRNO SPOROČILO: Patrisha

IZVIRNO SPOROČILO: Teyla

Sem dala št. na FB. :)

Patrisha Ja, men se res zdi, da sem kar trofla z datumom. user posted image So bili vsi prijazni. Baje lahko končam tudi na oddelku, če ne bom nič odprta do petka (potem mi bodo vstavili tabletko, drugače grem pa v porodno). Tako da se morda tam vidiva, mogoče pa a oddelku po rojstvu. Lahko pa tudi nič od naštetega. me pa ne morš zgrešit- čudna frizura, pa več al manj se mi skoz smeji. Edin, če bom imela poporodno otožnost se bova morda zgrešile.user posted image

Pa fajn opravi jutri.user posted image

http://www.otroska-imena.si/ ce pa tu imena ne najdes pol pa nvem no!
mi smo celo ime spremenili, ker je moja mama protestirat zacela..
no grem jo jaz tut prpopat..
Mene bolj skrbi kot porod to, da mi une tablete ne bodo primle in da bo treba na CR it :/ nic se nisem pozanimala v kokih primerih ne primejo.. ko sem bla v P, eni niso primle in je 4 dobila potem pa nvem kaj je blo... celo odprta je bla nekaj malega in se je nazaj zaprtla po talbetah..

Hvala za link, lih brskam po temu. user posted image
zato pa midva nočeva povedat nobenemu kaj sva izbrala oz rečeva, da še ne veva. ker ne bi želela poslušat teh komentarjev od domačih. Znajo bit včasih res smotani. user posted image
Tisto je mogla bit pa kar psiha, če se je nazaj zaprla. user posted image Nisem še slišala, da tablete ne bi prijele. Bom poskušala bit kar se da sproščena, pa bo že. Sicer pa se bova z mojim potrudla da bo kak dan prej mogoče. Tako da bova user posted image vsak dan do petka. Razen danes, ker moj že spi na kavču. user posted image user posted image

Pilotgirl drži se. Držim pesti, da bo vse ok.user posted image user posted image user posted image

Moja mami mi je sred noči poslala sms: Trpim s tabo!  Pa sem ji odgovorila, da ni treba, da smo mi čist ok.

user posted image user posted image user posted image

Ta je pa dobra. No sej, lih to. Mi je lepše poslat sms, ko je vsega konec, pa dobit kakšen klic kot pa da vsi čakajo in so živčni, pa mi po možnosti še pišejo vmes in sprašujejo, če je že kaj. Meni bi se utrgalo.

(odgovor članu Patrisha)
Neposredna povezava do sporočila: 1351
24.1.2011 19:42:12   
Teyla
IZVIRNO SPOROČILO: meta21

Če govoriš o žitnih kašicah z okusi ti priporočam navadne, ki jim sama primešaš npr. banano ali kaj podobnega, če mulčku navaden okus slučajno ni všeč. Problem teh okusov je, da so zgolj arome in ne prave sestavine.

Ne, niso žitne kašice ampak samo sadne. Breskev in jabolko. user posted image Sej imam namen itak to vse sama delat, ampak če bomo kje na potovanju ali kaj podobnega, se splača vedet katere so dobre. Drugače pa imava dve bio, dve pa navadne. Ena iz Kalčka nama je bila ful všeč, Hipp pa mislim da čisto zanič. user posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 1352
24.1.2011 20:03:39   
hayabusa
IZVIRNO SPOROČILO: Tigrica86
drugače pa moje zdravje ni nič kaj zavidanja vredno... grlo me tak boli, da komi slino požiram, dihat skoz nos skor da ne morm, pa kr naprej smrkam,... pa vse me boli, sam ne vem al od al od bolezni pijem čajčeka, pa čakam da mine, druga tk ne morm...

Mene je tudi grlo prejšnji teden full bolelo, sem si v lekarni kupila granobil (al tako nekako) tablete, so mi pa rekli da obstaja neka fiziološka za grlo, pa sem rekla da to ne bom kupila, no potem so mi pa svetovali naj dam v toplo vodo malo soli in grgram, pa je bilo bolje.

IZVIRNO SPOROČILO: urshy*
V glavnem, pri nas imamo punčko Žano, rojeno 19.1. - 50 cm in 3020 g :D
Vidim pa da sva bili s foxylady v isti sobi po porodu...razen, če se je kje na isti dan še rodila Tanaja :

wohooooo ČESTITAM za Žano!!!!!!!! Naj vam bo lepo

IZVIRNO SPOROČILO: Nina33
Littlle*miss - fajn, de ne skrbijo takele zadeve samo mene .

Jaz sem tud že bla 100x v tem scenariju, še posebej ker sem ziher da bo tamala zakuhala ko me ne bo! Me tud prav zanima kaj bo ko se bo vse začelo glede na to da so njegovi starši cca 120 km vstran, moj foter je "neuporaben" in kot zakleto bo soseda, ki bi jo lahko zanucali v službi bomo že nekako.

IZVIRNO SPOROČILO: Patrisha
punce nosece - itaq je fino da je lahka hrana ane??? jogurti itd??? MA KJE!!! za vecerejo GOLAZI, SARME, JOTE, KISLO ZELE, SAGADIN... non stop meso!! ce si vegetarijanka v LJ P shiras od lakote!! SAMO MESO IN SE ENKRAT MESO!!

Zakaj pa nisi rekla da si vegetarijanka? Jaz sem v prejšnji nosečnosti po 17. letih začela jesti meso, ker mi je pač dišalo, ampak ko sem prišla rodit sem povedala da sem vegetarijanka in mi ni žal. Tud zdaj ko sem bla decembra dva dni v bolnišnici sem naredila isto in sem tud bolje skoz prišla ker namreč jem ZELO malo mesa ni mi pa blo od lufta za živet.
Vmes mi je PilotGirl poslala sms in žal nima nič kaj dobrih novic...

Ja presneto

Ne, niso žitne kašice ampak samo sadne. Breskev in jabolko. Sej imam namen itak to vse sama delat, ampak če bomo kje na potovanju ali kaj podobnega, se splača vedet katere so dobre. Drugače pa imava dve bio, dve pa navadne. Ena iz Kalčka nama je bila ful všeč, Hipp pa mislim da čisto zanič.

Ne sprobavajta preveč ker je brezveze. Otroci šele spoznavajo nove okuse in ne vedo kaj je to sladko, slano ... večina teh kašic je za nas "normalne" smrtnike neokusna, še posebej tiste, ki (bi morale bit in) niso soljene. Zas to mate čas še pol leta in zna se vam zgodit da vam bo otrok jedel ravno tisto, ko si najmanj mislita. Moja gospodična je oboževala kašico z brokolijem, ki je jaz ne bi jedla tudi če bi mesec dnio stradala.

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 1353
24.1.2011 20:19:47   
Teyla
IZVIRNO SPOROČILO: hayabusa

Ne, niso žitne kašice ampak samo sadne. Breskev in jabolko. Sej imam namen itak to vse sama delat, ampak če bomo kje na potovanju ali kaj podobnega, se splača vedet katere so dobre. Drugače pa imava dve bio, dve pa navadne. Ena iz Kalčka nama je bila ful všeč, Hipp pa mislim da čisto zanič.

Ne sprobavajta preveč ker je brezveze. Otroci šele spoznavajo nove okuse in ne vedo kaj je to sladko, slano ... večina teh kašic je za nas "normalne" smrtnike neokusna, še posebej tiste, ki (bi morale bit in) niso soljene. Zas to mate čas še pol leta in zna se vam zgodit da vam bo otrok jedel ravno tisto, ko si najmanj mislita. Moja gospodična je oboževala kašico z brokolijem, ki je jaz ne bi jedla tudi če bi mesec dnio stradala.

No, hvala za nasvet. Zdaj sva jih že kupila, imava 4 kozarčke doma in bo treba pojest. user posted image user posted image

(odgovor članu hayabusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1354
24.1.2011 20:21:24   
meta21

Ne, niso žitne kašice ampak samo sadne. Breskev in jabolko. user posted image Sej imam namen itak to vse sama delat, ampak če bomo kje na potovanju ali kaj podobnega, se splača vedet katere so dobre. Drugače pa imava dve bio, dve pa navadne. Ena iz Kalčka nama je bila ful všeč, Hipp pa mislim da čisto zanič. user posted image

Aja, te v kozarčkih. Ja itak, da na poti prav pridejo pa doma kdaj pa kdaj tudi, sploh ko je otrok že večji in če veš, da ni občutljiv. Jaz sem tudi zelenjavne občasno uporabila. Sem zmešala zelenjavno kašico in vročo bio riževo kašo (milupin rižolino in vroča voda iz termovke)  pa je imel riž z zelenjavo. Saj si marsikaj obljubiš, da boš oz. ne boš pol pa vsaj obasno malo grešiš.

Frutkove kašice so meni čisto OK-kasneje sem celo lumpijeve kupovala, ki jih fruktal polni. Lovro še zdaj katero poje. Rajši vidim, da poje to kot kakšen puding iz trgovine.

No, pod tole se pa definitivno podpišem. Moj Lovro je pojedel na tone v neslani vodi kuhane zelenjave, jaz jo pa komaj dol spravim če je še tako okusno skrita v kakšno omako

< Sporočilo je popravil meta21 -- 24.1.2011 20:22:21 >

(odgovor članu hayabusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1355
24.1.2011 20:21:42   
meta21
Tako da bova user posted image vsak dan do petka. Razen danes, ker moj že spi na kavču. user posted image user posted image

Oh, mislim, da bi ga hitro zbudila, če bi se mu malo pobližje pridružila na kavču. Jaz sem imela tudi zjutraj tako budnico pa sem že cel dan ko na speeduuser posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 1356
24.1.2011 20:22:46   
Teyla

Tako da bova user posted image vsak dan do petka. Razen danes, ker moj že spi na kavču. user posted image user posted image

Oh, mislim, da bi ga hitro zbudila, če bi se mu malo pobližje pridružila na kavču. Jaz sem imela tudi zjutraj tako budnico pa sem že cel dan ko na speeduuser posted image

Grem zdajle sprobat, ker je že pokonci. Če me ni nazaj, sem v akciji. Če se jutri ne oglasim do 11h ure se je začelo dogajat. user posted image
No, lahko noč vsem skupaj.

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 1357
24.1.2011 20:25:18   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: hayabusa

IZVIRNO SPOROČILO: Nina33
Littlle*miss - fajn, de ne skrbijo takele zadeve samo mene .

Jaz sem tud že bla 100x v tem scenariju, še posebej ker sem ziher da bo tamala zakuhala ko me ne bo! Me tud prav zanima kaj bo ko se bo vse začelo glede na to da so njegovi starši cca 120 km vstran, moj foter je "neuporaben" in kot zakleto bo soseda, ki bi jo lahko zanucali v službi bomo že nekako.

Je treba moškim tudi malo zaupat. Saj niso tako neuporabni, samo včasih jim je treba dat priložnost. Problem je v nas, ker mislimo, da se brez nas ne bo nič zgodilo pol pa godrnjamo, da nam nič ne pomagajo in da smo za vse seme. Babe, babe ...user posted image

(odgovor članu hayabusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1358
24.1.2011 20:27:53   
trsica
pisane so rožice, pa ta viarsori user posted image user posted image user posted image user posted image

Podivjale ste s temi posti. Zdaj sem eno uro brala, pa sem bila nazadnje tu dopoldne. user posted image
Saj ne vem, če se bom spomnila vseh današnjih tem. user posted image

1. moji odhodi- to bo posebej post user posted image
2. hrana v P- v KR P dokaj v redu in čist preveč vsega (pa sem imela jetrno neslano dieto). zjutraj vedno standard kruh, maslo marmelada/med, za večerjo so vedno vprašale navadno ali mlečno
3. d'ori- srečno. držim pesti, da bo vse ok
4. pilotgirl7- pa user posted image no, kdaj bo konec. a si kakšno ogledalo razbila ali kaj, da imaš toliko nesreče user posted image
5. imena- ja, so izbrana. za punco 100%, za fanta je pa zadolžen mož in upam, da se ne bo zadnji hip premislil user posted image zaenkrat sta v igri Nadja in David (eto, pa sem povedala) user posted image
6. jaz hočem rodiiiiit user posted image user posted image user posted image

da bomo fit,
100 TREBUŠNJAKOV v rit,
pa še malo seksa,
da nam ne bo treba čokoladnega keksa.

:D

(odgovor članu hayabusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1359
24.1.2011 20:30:46   
trsica

Grem zdajle sprobat, ker je že pokonci. Če me ni nazaj, sem v akciji. Če se jutri ne oglasim do 11h ure se je začelo dogajat. user posted image

Grem mulca spat spravit. Jaz "moram" tud. user posted image

da bomo fit,
100 TREBUŠNJAKOV v rit,
pa še malo seksa,

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 1360
24.1.2011 20:32:34   
Teyla
IZVIRNO SPOROČILO: trsica

Grem mulca spat spravit. Jaz "moram" tud. user posted image

Srečno.  user posted image

(odgovor članu trsica)
Neposredna povezava do sporočila: 1361
24.1.2011 20:33:28   
trsica
IZVIRNO SPOROČILO: petrap

ojla...

jaz sem še kar doma . na ctgju še vse mirno - popadkov ni, otročka ok. mi je pregledala tudi MV (prav popolnoma nič prijeten pregled, sploh ker je en otroček tako spodaj in je morala prav zadaj za njega), odprta 2 cm. poslala me je domov in imam datum 31.1., pa zraven piše sprejem in indukcija poroda (38T 4/7 bo takrat). tako da tudi če bo stanje enako kot danes, bomo zibali .

sem pa sedaj spala 2 uri, me je čist zdelalo vse skupaj, pa še noč je bla kar nekaj. pa tud spodaj me vse boli, predvidevam da zaradi pregleda mv.

tršica - tud pri nas bo spet danes akcija..zdaj pa res vsak dan. aja pa do sedaj nisem pila čaja za mehčanje mv, jutri si ga grem pa kupit. prvič sem ga pila in sem se hitro odpirala, mogoče bo tudi sedaj kaj pomagalo (vsaj psihi).

avto - mi2 pa sva danes šla gledat Ford S-Max. mormo zamenjat našega Megana karavana, ker ne grejo trije sedežki zadaj. ga zagotovo še ne bi prodajala, ker sva zelo zadovoljna z njim, sam kaj ko je premajhen user posted image

Midve bova medicinski čudež. Jaz imam amnio spet 27.1. in bodo šli ven milom ili silom. user posted image user posted image user posted image Upam. user posted image user posted image user posted image

da bomo fit,
100 TREBUŠNJAKOV v rit,
pa še malo seksa,

(odgovor članu trsica)
Neposredna povezava do sporočila: 1362
24.1.2011 20:34:30   
meta21

Ja, a si še kar tukaj al si že nazaj iz akcijeuser posted image

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 1363
24.1.2011 20:38:52   
Teyla

Ne, ne nisem še šla. Tak hitro pa še nisva nikol bla konc. user posted image

Grem zdaj, če me ne marate.  user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Teyla -- 24.1.2011 20:39:28 >

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 1364
24.1.2011 20:39:34   
Jo@n

Ne, ne nisem še šla. Tak hitro pa še nisva nikol bla konc. user posted image

Teyla, šššššššššššššššššššc nazaj na kavč!

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 1365
24.1.2011 20:40:26   
HoneybeeMaja
Ola punce! (skoraj sem napisala sonosečke user posted image )

Samo na hitro in na kratko javim,da smo danes končno prišli domov iz porodnišnice,vsi trije smo dobro in zdravi.Sicer sem v zadnjem tednu spala cca.3 ure,ampak dobim pa v zameno dvojno cartanje.Obljubim,da vas preberem in se javim v prihodnjih dneh,ko se pri nas doma vse skupaj malo poleže.

Čestitke vsem novopečenim mamicam,uživajte v cartanju in malih ritkah!

Vsem,ki pa pridete za nami,pa veliko sreče in poguma pri porodu! user posted image user posted image

Sometimes when you hope for a miracle,you get two...

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 1366
24.1.2011 20:49:09   
tamy82
HoneybeeMaja lepo, da si se javila tu! user posted image Sem te spomnila z sms-om a? user posted image Super, da ste vsi ok in že doma! user posted image

Punce, zdej ste me pa prav "zrajcale" s tem user posted image ... mogoče ne bi bilo slabo, da bi tudi midva danes kej po dolgem času user posted image Za lepši zaključek dneva user posted image

Nič, uživajte tako ali drugače ... user posted image

(odgovor članu HoneybeeMaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1367
24.1.2011 21:44:22   
trsica
A ste res vse šle na svoje možove? Nikjer nobene. user posted image

Pri nas je še zlata ribica bolj uporabna od mene. Ma kakšen cigumigu, saj ga še dosežem ne. user posted image

da bomo fit,
100 TREBUŠNJAKOV v rit,
pa še malo seksa,

(odgovor članu tamy82)
Neposredna povezava do sporočila: 1368
24.1.2011 21:52:05   
maurica
hvala za nasvete glede krčkov. je bila danes patronažna sestra pri nas in je rekla, da (ko sem ji opisala situacijo), da gre za krčke user posted image . moj je šel danes v Avstrijo po tiste kapljice, ki jih vsi hvalijo pa po eno žavbo, ki se maže okoli popka. upam, da bo pomagalo ... se mi res kar srce trže, ko ga gledam in sem čisto nemočna user posted image

meta, kje pa se dobijo te gas kapljice? samo da vem, če bo potrebno ...

jaz sem tudi zato, da temo dojenček odpremo, ko dopolnimo 3. dela. razen, če ne bomo vmes že vse rodile user posted image

d ori; dihamo s tabo!!!! drži se!!

pilotegirl; mislim nate user posted image

trsica; a nisi enkrat isala moškega imena na B?? al pol nista nič našla, ker ni nobena zadostilo "pogojem"?user posted image

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 1369
24.1.2011 22:06:05   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: trsica

A ste res vse šle na svoje možove? Nikjer nobene. user posted image

Pri nas je še zlata ribica bolj uporabna od mene. Ma kakšen cigumigu, saj ga še dosežem ne. user posted image

Moj gre šele iz službeuser posted image . Pri zlati ribici mi pa vsa domišljija ne pomaga, da bi dojela, kako bi bla lahko uporabna. Mogoče akvarij mrzle vode za kaj ohladituser posted image

(odgovor članu trsica)
Neposredna povezava do sporočila: 1370
24.1.2011 22:06:24   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: maurica

meta, kje pa se dobijo te gas kapljice? samo da vem, če bo potrebno ...

jaz sem tudi zato, da temo dojenček odpremo, ko dopolnimo 3. dela. razen, če ne bomo vmes že vse rodile user posted image

V lekarni imajo vse od BIMBI-ja. Je pa res, da je vsak otrok drugačen in da ni nujno, da ista reč koriti vsakemu. Poznam enepar mamic, ki so imele celo zbirko teh vetrovnih kapljic doma.

Dopolnitev 3. dela bo pa v nevarnosti, ko jaz rodimuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu maurica)
Neposredna povezava do sporočila: 1371
24.1.2011 22:29:05   
Nina33
Čer!
HBMaja - lepo de si se oglasila in de ste doma. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Uživaj v cartanju in vseeno pa ti želim čimveč spanca user posted image .
user posted image - pr nas dons odpade, ker je Poirot na programu user posted image user posted image . Mogoče ga napadem, če ne bom mogla spat, poj okol štirih user posted image .
Ostalo sem pozabla, pa bom kr entrala - za "Dojenčke", ne za 4. del user posted image

There's nowhere you can be that isn't where you're meant to be. ~~John Lennon

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 1372
24.1.2011 22:38:38   
Nina33
Aha - imena: "naših" ni gor na tem seznamu user posted image . Ne tega, ki ga že "imamo", ne ostalih dveh user posted image . Al sem čudna user posted image .
Krči: se strinjam z Meto - enim neki pomaga, drugim neki čist druzga, tretjim... Enim pa nič user posted image . Našga je samo dojenje pomirilo, če še to ne bi šlo... user posted image user posted image Čeprav -ja, baje niso krči, če dojka zaleže user posted image
Teyla - jaz ti želim, de user posted image "prime", drgač pa... Vso srečo v petek/soboto user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
PilotGirl - smola, pa od kje se vse to nate "lima". Drži se, vse bo OK, z obema. Miljardomiljon user posted image in user posted image , mislimo nate!!!
Patrisha - srečno, naj bo vse OK user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
Enter user posted image

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 1373
24.1.2011 22:40:25   
Nina33
A kera kej ve kako je D´ori? Že carta, a? user posted image
Grem na Poirot -a user posted image , se poj kej "slišmo" user posted image .
Drgač pa - lahko noč in lepe sanje!

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 1374
24.1.2011 23:48:43   
Porodne zgodbe
MAME IN MAMICE, VABLJENE!

Ker pripravljam knjigo z naslovom Porodne zgodbe, ki naj bi izšla predvidoma konec leta 2011, in ker ste dragocen vir porodnih izkušenj, se obračam na vas in vas vabim, da sodelujete pri soustvarjanju tega zanimivega projekta.

Med vsemi prispelimi porodnimi zgodbami bo izbranih predvidoma sto tistih, ki bodo objavljene. Zgodbam lahko dodate tudi svoje fotografije (seveda, če želite, da bodo objavljene), ki se dotikajo tem nosečnosti, poroda in starševstva – zraven pa ne pozabite pripisati imena njihovega avtorja.

Posebnih omejitev pri pisanju ni, za orientacijo pa prilagam nekaj opornih točk, ki pa jih ni nujno upoštevati:

-Kako se je porod začel?
-Koliko časa je trajal?
-Vaši občutki pri porodu?
-Kdo je bil prisoten ob porodu?
-Za kak porod je šlo (vaginalen, carski rez)?
-So bile pri porodu kakšne posebnosti?
-Če bi ocenjevali stopnjo bolečine od 1 do 10, kakšno vrednost bi dali?
-Je šlo za čisto naraven porod, ste uporabili epiduralno analgezijo ali kakšno drugo sredstvo za lajšanje bolečin?
-Kaj vam je v porodni sobi najbolj ostalo v spominu?
-Kaj vam je bilo najprijetnejše in kaj najmanj?
-Kako je potekala faza iztisa?
-Vaši občutki po koncu poroda?
-Drugo.

Da bom porodne zgodbe lažje klasificirala, jim, prosim, dodajte nekakšno osebno izkaznico, ki naj vsebuje naslednje:

VAŠE IME (lahko tudi psevdonim):
SEDANJA STAROST:
STAROST OB PORODU:
PORODNIŠNICA:
KATERI VAŠ POROD JE TO:
OTROKOVO IME (ni obvezno):
POSEBNOSTI (ni obvezno):

Svoje porodne zgodbe pošljite do sredine naslednjega leta na e-naslov: porodne.zgodbe@gmail.com. Vse mamice, katerih zgodbe bodo izbrane, bodo v prvi polovici leta 2011 o tem obveščene. Če imate kakršno koli vprašanje v zvezi s tem projektom, ga brez zadržkov pošljite na zgornji naslov.

Za vaš dragocen prispevek se vam vnaprej zahvaljujem in vas vabim, da k temu projektu povabite tudi tiste, do katerih to vabilo ni prišlo (mame, babice, prijateljice, sodelavke, sosede itd.).

Pa prijetno starševstvo še naprej!

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 1375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?