hayabusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tigrica86 drugače pa moje zdravje ni nič kaj zavidanja vredno... grlo me tak boli, da komi slino požiram, dihat skoz nos skor da ne morm, pa kr naprej smrkam,... pa vse me boli, sam ne vem al od al od bolezni pijem čajčeka, pa čakam da mine, druga tk ne morm... Mene je tudi grlo prejšnji teden full bolelo, sem si v lekarni kupila granobil (al tako nekako) tablete, so mi pa rekli da obstaja neka fiziološka za grlo, pa sem rekla da to ne bom kupila, no potem so mi pa svetovali naj dam v toplo vodo malo soli in grgram, pa je bilo bolje. IZVIRNO SPOROČILO: urshy* V glavnem, pri nas imamo punčko Žano, rojeno 19.1. - 50 cm in 3020 g :D Vidim pa da sva bili s foxylady v isti sobi po porodu...razen, če se je kje na isti dan še rodila Tanaja : wohooooo ČESTITAM za Žano!!!!!!!! Naj vam bo lepo IZVIRNO SPOROČILO: Nina33 Littlle*miss - fajn, de ne skrbijo takele zadeve samo mene . Jaz sem tud že bla 100x v tem scenariju, še posebej ker sem ziher da bo tamala zakuhala ko me ne bo! Me tud prav zanima kaj bo ko se bo vse začelo glede na to da so njegovi starši cca 120 km vstran, moj foter je "neuporaben" in kot zakleto bo soseda, ki bi jo lahko zanucali v službi bomo že nekako. IZVIRNO SPOROČILO: Patrisha punce nosece - itaq je fino da je lahka hrana ane??? jogurti itd??? MA KJE!!! za vecerejo GOLAZI, SARME, JOTE, KISLO ZELE, SAGADIN... non stop meso!! ce si vegetarijanka v LJ P shiras od lakote!! SAMO MESO IN SE ENKRAT MESO!! Zakaj pa nisi rekla da si vegetarijanka? Jaz sem v prejšnji nosečnosti po 17. letih začela jesti meso, ker mi je pač dišalo, ampak ko sem prišla rodit sem povedala da sem vegetarijanka in mi ni žal. Tud zdaj ko sem bla decembra dva dni v bolnišnici sem naredila isto in sem tud bolje skoz prišla ker namreč jem ZELO malo mesa ni mi pa blo od lufta za živet. IZVIRNO SPOROČILO: meta21 Vmes mi je PilotGirl poslala sms in žal nima nič kaj dobrih novic... Ja presneto IZVIRNO SPOROČILO: Teyla Ne, niso žitne kašice ampak samo sadne. Breskev in jabolko. Sej imam namen itak to vse sama delat, ampak če bomo kje na potovanju ali kaj podobnega, se splača vedet katere so dobre. Drugače pa imava dve bio, dve pa navadne. Ena iz Kalčka nama je bila ful všeč, Hipp pa mislim da čisto zanič. Ne sprobavajta preveč ker je brezveze. Otroci šele spoznavajo nove okuse in ne vedo kaj je to sladko, slano ... večina teh kašic je za nas "normalne" smrtnike neokusna, še posebej tiste, ki (bi morale bit in) niso soljene. Zas to mate čas še pol leta in zna se vam zgodit da vam bo otrok jedel ravno tisto, ko si najmanj mislita. Moja gospodična je oboževala kašico z brokolijem, ki je jaz ne bi jedla tudi če bi mesec dnio stradala.
|