|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarke 2011 III.del
22.1.2011 10:00:44   
sara1986
Jutro.

Teyla, a res moram po mascarpone in piškote???user posted image user posted image  si me čist napalila..
PilotGirl, bogica res, drži se, saj bo vse ok, boš vidla..user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 1076
22.1.2011 10:21:25   
cukica
šebela popadke sem imela na 4 minute in res tako močne,da nisem več zdržala biti doma.

17.01.2011 Nejc

(odgovor članu valek)
Neposredna povezava do sporočila: 1077
22.1.2011 10:47:15   
prvičmami
Jutro!

že vnaprej vem da bom pol pozabla pokomentirat, ampak poskusmouser posted image
Zasi čestitke in  prijetno cartanje!
Šebela - a ti si tista, sem se spomnala da se je ena selila ampak mam še vedno težave z nickiuser posted image ja super, upam da se srečama, mama vse šanseuser posted image
Samsara - tole z džipom me pa na mojga spominjauser posted image user posted image user posted image mi mamo že celo omaro lego kock (ker so ble glih v akciji), pa punčko čakamouser posted image
Pilotgirl - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   - ti za tebe, user posted image user posted image user posted image - to pa za naše zdravstvo! Uf sem jezna!!!! Da ne morejo prav čas poštimat stvari, pa sam jamrajo dohterji da bi meli višje plače , odgovornosti pa nobene! Ma boljš da ne komentiram, ker mi kr pritisk naraste!

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 1078
22.1.2011 10:48:28   
prvičmami
Cukica - lepo, da si delila svojo izkušnjo z namiuser posted image Sliši se bol preprosto kot je verjetno blo, sploh glede na to kolk časa te je že prej matralo - boga, ampak verjamem da si ob Nejcu vse pozablauser posted image

(odgovor članu prvičmami)
Neposredna povezava do sporočila: 1079
22.1.2011 10:49:11   
prvičmami
litle miss - čedna slikicauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1080
22.1.2011 10:49:11   
meta21
Jaz sem se pa odločila, da gremo jutri v Ormož k tašči na kosilo, ker ima rojstni dan. Bom pač vzela torbo sabo in če bo treba it, bo pač treba it. Bomo šli pa na Ptuj ali v MB. Čeprav mislim, da lahko komot do LJ pridem, če me kaj zagrabi. Edino ne vem, kaj bi naredila, če bi mi voda odtekla. Bi si upala zdržat do Lj ali bi se šla na Ptuj vsaj toliko pokazat, da mi povejo, če sem kaj odprta al ne. Prvič je trajalo še 8 ur po odteku vode, da smo rodili, torej ne bi smelo bit v uri in pol nič narobe. Kaj ve mislite?

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 1081
22.1.2011 10:51:09   
prvičmami
Meta le pejt na kosilo k tašči, sj kaj pa češ doma čakatuser posted image Če ti pa voda odteče bi šla pa js na tvojem mestu kr do prve P, pravijo da je pri drugem bistveno hiterj vse skup kot pri prvem. Boljš da rodiš v MB al pa na Ptuju kot pa na avtocestiuser posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 1082
22.1.2011 10:56:05   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: prvičmami

Samsara - tole z džipom me pa na mojga spominjauser posted image user posted image user posted image mi mamo že celo omaro lego kock (ker so ble glih v akciji), pa punčko čakamouser posted image

Kaj niso vsi isti? Midva, ko greva v BC, ponavadi vse okrog naju igra. In ko mu pošljem, kakšen pogled v stilu, A RES MORAŠ?, mi reče, če je pa na vseh pisalo TRY ME!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1083
22.1.2011 10:56:36   
valek
Dobro jutro drage moje !

No js sm danes super spala....pa tak fajni sonček me je zbudil...malo je že kr migal še predn sm se zavedlauser posted image
drugače pa tudi mene je malo spreletelo, ko sm videla da je Zasi že rodila...namreč js imam rok 1 tedn za njo ampak če pa bi računala na rok,ki mi ga je nazadnje ginekolog ustno rekel, pa sma sam 4 dni razlike....in sma se včeri z mojim malo menila ,ga je tudi malo spreletelo...je rekel :"ja kaj pa če boma midva čez nekaj dni že na vrsti?"
hja...nikol ne veš, ...pustimo se presenetiti;8 mesecev smo dali skozi,to je najbolj važno in ko bo mali pripravljen iti ven, bo pač šel....

Danes ne bo o štrudlu več ne duha na sluha...vse bomo spravli v promet....še tašča bi ga rada imela na probo,tako da boma še kak košček njej odnesla ,ko grema na kosilo, potem pa še samo par koščkov ostane za obisk....user posted image

Kaj boste kaj počele čez vikend...js mojga hecam,da bi pla jutri Foskerse še gledat v Tuša, morm pogledat če so na sporedu....ful bi rada ta film pogledala...kr nevem kdaj boma potem spet lahko šla v kino...verjetno neki mesecev ne....

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 1084
22.1.2011 10:57:34   
meta21

Meta le pejt na kosilo k tašči, sj kaj pa češ doma čakatuser posted image Če ti pa voda odteče bi šla pa js na tvojem mestu kr do prve P, pravijo da je pri drugem bistveno hiterj vse skup kot pri prvem. Boljš da rodiš v MB al pa na Ptuju kot pa na avtocestiuser posted image

No saj je še Celje vmes pa SG (no, to je mičken s poti) pa Trbovlje so tud, se mi zdi, nekje blizu. Mah sej ne bo nič ampak mal si pa moram v glavi splanirat. Nikol ne veš, kolk te tašča ob živce spraviuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1085
22.1.2011 11:01:48   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: valek

Kaj boste kaj počele čez vikend...js mojga hecam,da bi pla jutri Foskerse še gledat v Tuša, morm pogledat če so na sporedu....ful bi rada ta film pogledala...kr nevem kdaj boma potem spet lahko šla v kino...verjetno neki mesecev ne....

Odvisno kateri model sta naročilauser posted image . Midva sva imela v prvo srečo in je mali po 2 mesecih spal celo noč tako, da sva komot dala malega spat, varuško dostavla dediju v dnevno (itak mu nikol ni blo treba it nič delat k malemu) in šla ven. No, saj najbrž sva šla v celem letu 3x ampak dalo se je. Mislim, da se nam zdaj obeta povratna tekmauser posted image

(odgovor članu valek)
Neposredna povezava do sporočila: 1086
22.1.2011 11:03:09   
prvičmami
Meta tolaž se steb, da so obiski omejeni, tk da tud če bližje nje rodiš, ne bo mogla pri teb svetituser posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 1087
22.1.2011 11:09:05   
prvičmami
Si mislim, mač še pa bom lahk spakirala v P, pol pa vidim, da meta še kr poste nabija pa pridem v realnost da je še 3 tedne pred manouser posted image .
Sj res kaj pa Suzy - pa ti menda ja ni res voda pri frizerju odteklauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1088
22.1.2011 11:12:56   
Teyla
Potem je pa ziher s folijo na glavi šla v P. Mislite, da je bla prva? user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1089
22.1.2011 11:14:39   
hel32
Drage moje, mene je prehlad zgrabil na polnouser posted image user posted image user posted image user posted image itak, da sem tečna sama sebi že zaradi nosečnosti, potem pa še to, ja zgleda, da bo tudi to treba skozi dat, upam, samo, da ne bom takale šla še kje rodit, ker potem, pa bojo muke isusoveuser posted image user posted image user posted image z zamašenim nosom tam dihat,...

Skratka, pripravljeno imamo vse, in samo še 3 tedne imam, no, nič ne bi imela proti, če se kaj prej odloči, da se spoznamo.

Litlee*miss, ful lepa slikicauser posted image

Cukica, lepa porodna zgodba, upam, da bo večina takih, pa veliko cartanja, in prespanih noči.

Pilotgirl, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zate in za tvojo nogo in tvojga pikeca, saj, kot so že druge napisale, si dobila antibiotike in večina so ti odstranili, lepo počivaj in se ne preveč sekiraj, saj bo, še malo.

Grem ležat, za kosilo bodo samo pečene reberce in mrzel krompir, pa juha od včeraj, se mi res ne ljubi nič zaradi tega prehladauser posted image

TJAŠA 11.8.1998 3050gr,52cm
MARKO LUKAS 6.9.2009, 3830gr, 51cm
MAJA LUCIJA 9.2.2011, 3800gr, 52cm

Neposredna povezava do sporočila: 1090
22.1.2011 11:26:03   
peti2
Pozdravljene! Upam da še sprejemate nove člane. Vsem mamicam čestitam ob rojstvu njihovih zakladkov, vsem ostalim pa čim lažji porod. Jaz imam rok 21.2.2011, stara sem 30 let, to je moja prva nosečnost, čakamo enega otroka spola pa ne veva.

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 1091
22.1.2011 11:39:10   
meta21

Si mislim, mač še pa bom lahk spakirala v P, pol pa vidim, da meta še kr poste nabija pa pridem v realnost da je še 3 tedne pred manouser posted image .
Sj res kaj pa Suzy - pa ti menda ja ni res voda pri frizerju odteklauser posted image

Meta, je danes zlo na izi in že 3 ure kuham tisto kar bi v pol ure skup spravlauser posted image . Vmes grem pa mal na računalnik-ga mam kar na pultu v kuhinji danes.

Jaz mislim, da so v P navajeni vseh mogočih pojav. Nikoli ne veš, kdaj te preseneti... Itak so mi pa največje frajerke une k ne vejo, da so nosečeuser posted image . Kako hudiča lahko spregledaš 4 mesece brc in nosečniških tegobuser posted image . Take najbrž pridejo rodit kar v kopalkah al pa s pancerji na nogah al pa ... Ne vem, nič bolj odbitega mi ne pade na pamet kot alu folija na glaviuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1092
22.1.2011 11:40:46   
meta21
Hej, peti! Pozdravljena!user posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 1093
22.1.2011 11:42:07   
meta21
Drugače pa čist možno, da suzy že kje carta, ker imava midve danes še 10 dni do roka pa če hočeva, da mavrica časti kremšnito in kavo, mora it pred mano rodituser posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 1094
22.1.2011 11:47:08   
aktak
Pozdravljene,
PilotGirl user posted image user posted image user posted image user posted image držim pesti da bo vse OK
Zasi čestitke za malo Julijo
Čukica lepa porodna zgodba
Zdaj grem pa še na sprehod, ker danes kuha tašča kosilo. Moram izkoristit sonček user posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 1095
22.1.2011 11:51:53   
meta21
Še mal za 4. del... Moj foter, ki živimo z njim v isti hiši je en tak posebnež, ki ga ne smeš pri nobenem opravilu gledat, ker te ob živce spravi. Ima en svoj način in ritem pač. Vsako stvar stokrat premisli, preračuna, nariše, se posvetuje, prespi ... Midva bi že zdavnaj vse naredila ampak se pač umakneva in počakava (pa se kje hihitava za vogalom) ... Je pač tako, da nama marsikateri finančni zalogaj odnese in morava tud mal potrpetuser posted image

In vsako zimo se spravi delat klobase. Kupi pol prašiča in ene dva dni cmazi tisto-vsako žilico odstrani, vsako klobaso pošlata če je dost napolnjena itd. NIč ne rečem, klobase so prvovrstne ampak gledat njihovo izdelavo pa ni dobro (še posebej ne za vzkipljive nosečniceuser posted image ). In zdaj k bistvu ... Seveda ne grejo vsi kosi mesa v klobase-rebra in podobne koščičaste zadeve npr. in včeraj zvečer mi foter prinese poln škaf mesa v kuhinjo naj spakiram za skrinjo. In jaz gledam tisto meso (vse je bilo narezano, razsekano ali razžagano na miniaturne koščke-eno rebro je bil največji kos) in ga vprašam, če ima to za v juho dajat (npr. kost in 2 griza mesa gor) pa reče, da ne, da je za pečt. In pol pravim zakaj ni pustil v kosu, ker vedno spečem kos, na koncu pa razrežem. In on reče: Jah, jaz vedno vidim na koncu, ko že na mizo pride in takrat je vedno pečenka že razrezana.user posted image user posted image user posted image  In on je hotel bit prijazen in je to že vse vnaprej naredil-prašič v prafaktorjihuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 1096
22.1.2011 11:52:23   
peti2
Vsakič ko preberem da gre katera prej rodit me kar stisne, ker jaz se moram še preselit,tako da o torbi za v porodnišnico ni še ne duha ne sluhauser posted image . Mam pa pri mami vse pripravljeno za najinega sončka, naj bo vsaj on oblečen če bo že mama brez vsegauser posted image

(odgovor članu aktak)
Neposredna povezava do sporočila: 1097
22.1.2011 11:52:33   
meta21
A se vidi, da mi je malo dolgčas?user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 1098
22.1.2011 11:56:30   
Teyla
peti2 dobrodošla med nami user posted image

meta21 ja, se vidi, da ti je dolgčas user posted image Ampak je fajn brat.

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 1099
22.1.2011 11:56:34   
tamy82
Evo še mene user posted image
Uf, sem bila danes v Mercatorju ... dejte me naslednjič spomnit, da je v MC v soboto dopoldne grozno user posted image ... sploh če si noseč in si tako pogumen, da se tja odpraviš SAM! user posted image No, ma sem preživela ... user posted image

Jaz bi tudi sprehod danes, ker je zunaj tako lepooo vreme, ampak piha pa več kot 100 km/h, tako da je lepo samo za gledat skozi šipo user posted image

samsara, meta in ostale sem prav pomirjena, ko vidim, da nimam samo jaz najbolj otročjega moškega doma ... se tolažim s tem, da sem tako vsaj deloma pripravljena na "ta pravega" otroka, ker bolj otročji kot njegov oči ziher ne bo mogel bit user posted image user posted image user posted image Aja, tudi jaz vem kako je, ko te je skorajda sram hodit z njim po trgovini ... ali pač kje drugje ... user posted image

hel32 pozdravi se čim prej!!! user posted image user posted image user posted image

peti dobrodošla! user posted image Bolje zdej kot nikoli, ne? user posted image

Uživajte!!!

(odgovor članu sara1986)
Neposredna povezava do sporočila: 1100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?