|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarke 2011 III.del
21.1.2011 19:20:11   
valek
IZVIRNO SPOROČILO: trsica

IZVIRNO SPOROČILO: valek

Mmmmm štrudelj super ratal...proba je že narejenauser posted image

nehaj že s tem štrudlom. ne smem tega. user posted image

hehe. tud js ne smem....sa tak je to ko je višek časa,....pa neveš kaj bi še...te pa greš pečt;)

(odgovor članu trsica)
Neposredna povezava do sporočila: 1051
21.1.2011 19:24:39   
valek
Cukica, lepa zgodba...pa še naraven porod in brez šiva- vsaka čast...user posted image
tudi jaz si želim naravnega in seveda brez kakega rezanja in šivanja...

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 1052
21.1.2011 20:01:36   
Anonimen
Pozdravček!

Sem rabila, da sem k sebi prisla. Zjutraj sem imela izpit. PO koncu sem takoj letela k G. Tu se je pa začele komplikacije. Delala mi je CTG, srček bije premalo komaj 130. Začela se je panika, potem me je pregledala tisti user posted image na nogi, se je povečal na velikost 14x10cm, da ne rečem, da je vijolično plav. Seveda, ugotovljena zastrupitev. Obup kaj zdej, pod nujno na kirurgijo (polikliniko). Baje, zaradi zastrupljene krvi, je zelo nevarno za mojo žabo, da se zastruplja in da je nižje bitje srčka (zastruplanje bebice). Mene je groza, notri me je držala uro pa pol, merli sva popadke, vse živo, cela panika. Mojo mami zunaj je že od skrbi pobiralo!!! Me odpelje na kirurgijo, tam pa prva stvar, ki je izjavi zdravnik in primari, pa saj to vas mučijo, kaj je delala G?! No hoteli so mi naredili poseg z narkozo, nakar se je začelo zapletati vse zaradi nosečnosti. Tako, da so mi naredili z lokalno poseg (nosečk ne uspavajo), nočem vedt, kako veliko je vse skupaj, vem samo to, da je rekel, kirurg, da bo potrebno zdraviti etapno in da ponedeljek nazaj drugič na poseg. O ko bi vedele, kake bolečine!!!! Tako mi je tisto lokalno vbrizgaval jaz pa še kar čutla, tako bolelo, da sem se tresla, da je kirurgu bilo hodo, ko je rezal meso in čistil (se opravičujem občutljivejšim). Predpisali so mi hudo dozo antibiotikov za jest, ponedeljek nasledn poseg, če ne bo bolje, bo potreben CR, zaradi zastrupitve krvi in posledično mojega škratka. Moram pa obvezno čutiti vsaj 10 brcik drugače takoj pod nujno v P LJ. Tako, da me je tako strah, jaz bi najraje, da naredijo CR, da bi moja žabica bila na varnem, da jo nebi zastruplala pa še matrala in zastrupljala z antibiotiki user posted image user posted image user posted image Kirurga pa zelo skrbi, da mu nebi na mizi rodila, baje lahko zaradi bolečin dobim še popadke. Obup, pol me pa še plašijo, že tako sem čisto konc. Nemorem no hoditi nič nič, ne wc ne sedet, ne ležat.... obup user posted image

Tako me je strah vsega skupaj user posted image Upam, da ni kaj narobe z mojo pikico, ker se je res preveč umiril, pa govorim že lep čas ji, da se je preveč umiril. Zaznala mi je tudi popadka, med merjenjem CTGja, res me skrbi user posted image user posted image user posted image Jaz bom že zdržala, bolečine sam skrbi me moja zastrupljena kri in žabica user posted image

(odgovor članu valek)
  Neposredna povezava do sporočila: 1053
21.1.2011 20:02:07   
šebela
Zasi čestitke za Julijo user posted image user posted image user posted image
Cukica, res lepa porodna zgodba..... hvala, da si jo delila z nami! Še enkrat čestitke in lepo cartate!! Če lahko vprašam, na koliko minut pa si imela popadke, ko si šla v porodnišnico?
Jaz pa ravnokar popokala 4 palačinke.....

(odgovor članu valek)
Neposredna povezava do sporočila: 1054
21.1.2011 20:02:13   
valek
KU KU.....KU KU ???Danes sm pa zihr največ postov js napisala:))

(odgovor članu valek)
Neposredna povezava do sporočila: 1055
21.1.2011 20:08:16   
šebela
Pilot girl, lubica pomiri, verjamem, da te je groza, ampak čim bolj boš ti umirjena in počivala, bolj bo tvoj pikec lahko rasel in razgrajal. Zdaj so ti torej večino infekcije odstranili in dobivaš antibiotike, ki so v tem primeru dobri in verjami, da bodo pobili vse bakterije v tvojem obtoku, da ne bodo morale škodovat tvojemu dojenčku. Misli na najboljše! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu šebela)
Neposredna povezava do sporočila: 1056
21.1.2011 20:08:56   
petrap
PilotGirl7 - user posted image user posted image user posted image user posted image grozno tole brat, kaj šele doživet. jaz ti svetujem, da če te bo res ful skrbelo, greš lepo kar v P, da ti spet naredijo CTG in da vidijo kakšno je stanje z otročkom. kar lepo paniko zaženi, pa te bojo hitro resno jemali. user posted image user posted image user posted image za tvojo štručko

LIJA - 28.01.2009 (3860g, 53cm)

(odgovor članu valek)
Neposredna povezava do sporočila: 1057
21.1.2011 20:09:42   
Patrisha
mizi rodila, baje lahko zaradi bolečin dobim še popadke. Obup, pol me pa še plašijo, že tako sem čisto konc. Nemorem no hoditi nič nič, ne wc ne sedet, ne ležat.... obup user posted image
IZVIRNO SPOROČILO: PilotGirl7

Pozdravček!

Sem rabila, da sem k sebi prisla. Zjutraj sem imela izpit. PO koncu sem takoj letela k G. Tu se je pa začele komplikacije. Delala mi je CTG, srček bije premalo komaj 130. Začela se je panika, potem me je pregledala tisti user posted image na nogi, se je povečal na velikost 14x10cm, da ne rečem, da je vijolično plav. Seveda, ugotovljena zastrupitev. Obup kaj zdej, pod nujno na kirurgijo (polikliniko). Baje, zaradi zastrupljene krvi, je zelo nevarno za mojo žabo, da se zastruplja in da je nižje bitje srčka (zastruplanje bebice). Mene je groza, notri me je držala uro pa pol, merli sva popadke, vse živo, cela panika. Mojo mami zunaj je že od skrbi pobiralo!!! Me odpelje na kirurgijo, tam pa prva stvar, ki je izjavi zdravnik in primari, pa saj to vas mučijo, kaj je delala G?! No hoteli so mi naredili poseg z narkozo, nakar se je začelo zapletati vse zaradi nosečnosti. Tako, da so mi naredili z lokalno poseg (nosečk ne uspavajo), nočem vedt, kako veliko je vse skupaj, vem samo to, da je rekel, kirurg, da bo potrebno zdraviti etapno in da ponedeljek nazaj drugič na poseg. O ko bi vedele, kake bolečine!!!! Tako mi je tisto lokalno vbrizgaval jaz pa še kar čutla, tako bolelo, da sem se tresla, da je kirurgu bilo hodo, ko je rezal meso in čistil (se opravičujem občutljivejšim). Predpisali so mi hudo dozo antibiotikov za jest, ponedeljek nasledn poseg, če ne bo bolje, bo potreben CR, zaradi zastrupitve krvi in posledično mojega škratka. Moram pa obvezno čutiti vsaj 10 brcik drugače takoj pod nujno v P LJ. Tako, da me je tako strah, jaz bi najraje, da naredijo CR, da bi moja žabica bila na varnem, da jo nebi zastruplala pa še matrala in zastrupljala z antibiotiki user posted image user posted image user posted image Kirurga pa zelo skrbi, da mu nebi na mizi rodila, baje lahko zaradi bolečin dobim še popadke. Obup, pol me pa še plašijo, že tako sem čisto konc. Nemorem no hoditi nič nič, ne wc ne sedet, ne ležat.... obup user posted image

Tako me je strah vsega skupaj user posted image Upam, da ni kaj narobe z mojo pikico, ker se je res preveč umiril, pa govorim že lep čas ji, da se je preveč umiril. Zaznala mi je tudi popadka, med merjenjem CTGja, res me skrbi user posted image user posted image user posted image Jaz bom že zdržala, bolečine sam skrbi me moja zastrupljena kri in žabica user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image umiri se prvo!! res mi je zal da se ti to dogaja user posted image user posted image groza, kaj bomo nekatere dale skozi user posted image user posted image user posted image user posted image . Joj najbolj mislim na otrocke.. cist nekak ne morem nehat mislit. Punca drzi se! pa lepo se umiri, pa cajeka toplega, da se nebo s cim drugim mela probleme!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1058
21.1.2011 20:13:10   
vipercat
cukica res lepa zgodba, čestitam

pilotgirl tole je pa kar grozno. upa, da se čim prej pocajtaš

(odgovor članu petrap)
Neposredna povezava do sporočila: 1059
21.1.2011 20:14:00   
valek
IZVIRNO SPOROČILO: PilotGirl7

Pozdravček!

Pilotgirl, drži se, vse bo še vredu,.....probaj biti čimbolj umirjena in poslušaj svoje telo in gibanje bebice; če zaslutiš samo malo da ni tako kot bi moralo iti, pa samo v porodnišnico-bolje da jim skoz tam visiš ,kot pa da se kaj slabega zgodi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image D R Ž I    SEEEEEEE!!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1060
21.1.2011 20:18:45   
Tigrica86
zasi - čestitke za hčerkico! user posted image

PilotGirl - user posted image

vidim, da smo dans vse neki na sladko usekane user posted image ena ananas s snetano, druga sadno solato, tretja štrudelj, no pa da vam še js lušte nardim... js sm pa krofe pekla user posted image me je kr na lepem prijelo, pa sm mela ravno vse doma user posted image prej sma šla še k moji mami na obisk, pa sma jih nekaj nesla na pokušino - so šli kot za med user posted image

vsem, ki imate probleme user posted image user posted image

(odgovor članu valek)
Neposredna povezava do sporočila: 1061
21.1.2011 20:22:19   
trsica
Joj, PilotGirl7, tebe pa res spremlja nesreča. Ampak na koncu bo vse dobro, boš videla.
Pa res, kar v P ob najmanjšem sumu. Bolje, da tam ležiš in čakaš hrano, kot da bi bilo kaj narobe. user posted image

< Sporočilo je popravil trsica -- 21.1.2011 20:29:34 >

(odgovor članu valek)
Neposredna povezava do sporočila: 1062
21.1.2011 22:10:12   
meta21
PilotGirl, so ti punce že vse povedale ... Lahko dodam še samo še to, da držim pesti in ti pošiljam user posted image inuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za srečo, da bo vse OK. Na koncu boš ponosna na sebe in štručko, da sta dala vse to skozi!user posted image  

(odgovor članu trsica)
Neposredna povezava do sporočila: 1063
21.1.2011 22:16:27   
valek
Punce, lepo spite...js grem malo pred tv...mojga počakam da pride iz službe...

papa, nočkouser posted image sweet dreams

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 1064
21.1.2011 22:21:13   
tamy82
pilotgirl bogica, kaj vse moraš dat skozi! Ampak dej zdej res počivaj, pazi nase in na trebušček in bo vse ok. Pomiri se, čeprav verjetno ne bo lahko ... držim pesti zate, da bo čisto vse ok! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

cukica lepa porodna izkušnja! user posted image Me veseli, da si že druga, ki je rodila v PO in je zadovoljna! Zdej pa samo cartanje user posted image

Punce, pazite nase!!!
Pa lepo pankajte! user posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 1065
21.1.2011 22:27:15   
samsara04
Pilotgirl,držim pesti, da se vama bo dobro izteklo. Bodi močna, me smo s tabo user posted image user posted image user posted image

Z mojim pa sem danes šla v Pikapolonico po nedrček, ker mi kolostrum počasi kaplja iz dojk. No, tokrat se moj ni mogel več obrzdat in je kupil prvo darilo za našega nerojenca...Vse bi bilo smiselno, če ne bi bilo namenjeno otrokom nad 8 let user posted image Kupil je namreč tak velik džip na daljinsko, no, pa naj mu bo, sem si rekla user posted image

Lahko noč in prijetne sanje vam želim...

(odgovor članu valek)
Neposredna povezava do sporočila: 1066
21.1.2011 22:42:06   
Teyla
Pilotgirl joj, joj, joj, kaj to berem. user posted image Nimam besed, me je čist vrglo. Zakaj so čakali tako dolgo? Upam, da bo vse ok s tabo in tvojo pikico. Za ponedeljek pa držim pesti, drugega žal itak ne morem. user posted image user posted image user posted image user posted image

cukica res lepa porodna zgodba. In brez šivov in vsega. user posted image user posted image

Ko je ena omenila ananas s smetano, sem potem mogla doma narest kalorično bombo oz zloženko. Drobljeni piškoti, sadje, mascarpone s smetano, na vrhu pa čokolada. Kako je to dobro, ko bi ve vedle. Imam še par kozarčkov na zalogi, lahko se oglasite, ampak čim prej. user posted image

samsara mislim, da je to tvoj bolj zase kupil kot za otročka user posted image

< Sporočilo je popravil Teyla -- 21.1.2011 22:43:02 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1067
21.1.2011 23:33:54   
Nina33
Čer!
Zasi, čestitke tebi in Juliji (pa atiju tut, no)!!! user posted image Pa clo en dan za mano si imela rok, je mojga kr mal stisnl user posted image . Upam, de je bil porod po "tvojem okusu" in da se zdej lepo cartate user posted image . In prespane noči želim!
Čukica, lepa porodna zgodba!!! lepo, de si jo delila za nami. Zdej pa še bolj uživajta z Nejčko, ko sta doma user posted image .
Samsara, Hayabusa - ni najbolj fer, de kr obema naenkrat čestitam, al sta si "sami" krivi user posted image : VSE NAJBOLJŠE!!!user posted image
PilotGirl - zdej, ko imaš "spucano" kolkor se je dalo in si na AB je 100% boljš kot je bilo včeri - zate in tvojo žabo, tako de - samo pozitivno, ne sekiri se preveč, če te bo pa skrbelo pa direkt v P - zato pa so. Pa še glede utripa - moj škratek ga je imel 134 (pri 36t) pa ni to nič nizko, no. tale tvoja G zna pa sam strašit al kaj user posted image Porkaš sej ga nimomo vsi glih. Vglavnem - pomiri se, je res grozno, kaj vse moraš dati skoz, ampak - na koncu bo vse OK user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Bom entrala, ne zaupam temule RRju user posted image .

There's nowhere you can be that isn't where you're meant to be. ~~John Lennon

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 1068
22.1.2011 0:16:58   
Nina33
Debata o horo(r)skopu: jaz pa z vodnarji nimam "izkušenj", se bom pustila presenetit - no, upam, de ne bom ribic dočakala, nimam nič proti njim sicer, imajo pa one rade kej prot meni user posted image , sem "mičken" predirektna za njihovo občutljivo dušo (vsaj po izkušnjah sodeč). Kozorogov pa samo ne štekam - so (spet mičken) preresni zame, in "prezemeljski" - jaz sem bl u luftu user posted image . Eh, pa itak, de bo zračno znamenje (vodnar): jaz sem ogenj, moj je voda - in ker sva (zgleda) glih prov nakombinirana, de drug druzga ne uničiva (voda lohk ogenj pogasi, ogenj lohk vodo "izpari", pr nama je pa (kao) ogenj pod kontrolo in voda prijetno topla user posted image - vsaj jaz to verjamem user posted image ) bova tut v drugo zrak pridelala user posted image . Malo za šalo (pa "mičken" za res user posted image ).
Glede "tipičnosti" posameznih znamenj: baje naj bi položaj sonca ob rojstvu (t.i. znamenje v kerem si rojen) nakazoval, kakšen si "v resnici". Ascendent (drugi po pomembnosti -  znamenje, ki je "vzhajalo" ob uri rojstva) pove, kako se najlaže izražaš (in kako te drugi večinoma vidijo). Luna (v katerem znamenju je ob rojstvu) ti naj bi pa povedala, kaj si bil v prejšnjem življenju oziroma, kaj nosiš s sabo in je tretja po pomembnosti.
Primer: jaz sem po ascendentu dvojček in temu primerno klepetava user posted image .
Eko, konec šnelkurza astrologije prosto po Nini user posted image .
sploh pa - 3.2. pridemo v presrečno leto zajca/mačke: izbiramo (nekatere) lahko še med naslednjimi kombinacijami:
- vodnar/tiger
- vodnar/mačka
- ribi/mačka
user posted image
Aja, men je "mačka" nekak ljubša od "zajca": zajc se mi sliši bolj "plašno" (in plodno user posted image ), mačke pa (baje) vedno na noge padejo, kar je praktično, ne? In so mal "lisice", kar je (vsaj men) tut kul user posted image .
Eko, zdej pa še kej druzga naumim user posted image . Sam de se spomnim user posted image .
Entram. user posted image

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 1069
22.1.2011 0:18:36   
Nina33
user posted image

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 1070
22.1.2011 0:30:58   
Nina33
A kera kaj ve kako se D3lfinkini mali princeski rihtata? Mislim na vas tri user posted image user posted image user posted image .
Pa HBMaja? Kako so pa oni? Zihr super user posted image user posted image .
Lil_ se že neki časa ni oglasila - upam, de zato, ker ima polne roke dela, ker nista več  inkubatorju user posted image user posted image user posted image .
Ninchi, kako kaj lepotec?
Pa FoxyLady, je že kej "podrobnosti"? user posted image user posted image
Maurica in Čukica 100% uživata s svojima pobčema user posted image user posted image user posted image .
Zasi in njena sta pa itak še čist sveži user posted image .

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 1071
22.1.2011 0:34:05   
Nina33
Valek, maš srečo - smo že "jutri", če ne bi te s posti prehitela user posted image . Ampak - saj je vse samo za četri del, ne? user posted image

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 1072
22.1.2011 0:37:22   
Nina33
Joj, tale slikca mi je tako lepa, de jo bom še enkrat delila z vami:

user posted image

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 1073
22.1.2011 0:46:31   
Nina33
Eko, še ena misel o muzki user posted image :

"One good thing about music, when it hits you, you feel no pain."   - Bob Marley
user posted image

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 1074
22.1.2011 0:54:28   
Nina33
Tkole - še en post pripopam, de "dokončam" tole stran user posted image . Poj greva pa midva z mojo hobotnico mal ležat pa košek gledat user posted image user posted image .
Tut Twain je imel rad mačke, zgleda user posted image :
"If man could be crossed with the cat, it would improve man but deteriorate the cat." Mark Twain

Se tipkamo na (vsaj) 44 strani (upam, de me ni kera zafrknila s kakim postom vmes user posted image ).
Lahko noč in lepe sanje!

< Sporočilo je popravil Nina33 -- 22.1.2011 0:55:17 >

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 1075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?