little*miss
|
Naša včerajšnja noč je bila super, ob 11 smo šli spat, sma z Janom spala do pol 4, se najedla, podirala kupčka, previla in šla spat do 15 do 7, ko sma vso vajo ponovila, potem pa smo še zategnili do 9. Saj bi še verjetno dlje, ampak sta mogla Tia in moj it k frizerju. Zato, ker se je Tia zbudila ob 9 (ponavadi se ob 7.20 za vrtec) je potem šla spat kopaj ob pol 6 popoldan (ponavadi spi v vrtcu od pol 12 do 2), tako da sem jo ob 7 že budila, ker drugače nebi šli spat do 3. Zdaj pa je ravno zaspala, jaz pa čakam, da se Jan zbudi, da ga previjem (spi že od 9) in se najema, potem pa grem tudi jaz spat. Moj pa je na polivanju, je njegov kolega, dobil sineka v sredo ..pa more ostat do konca, ker je ta kolega domov spravil iz njegovega polivanja, potem pa še je počakal da sem ga stuširala in ga je odnesel do kavča, tako da mu more vrnit. Ampak moj je ''pal'' po 2 urah, ker ni navajen piti več, ta pa je malo bolj vzdržen, pa enkrat več ga je skupaj, tako da pojma nimam kdaj bo moj prišel domov Tako na kratko, nimam več veliko časa pisat (preberem še vas sproti, ko imam 5 min)..Takrat ko nisem z Janom pa se 100% posvetim Tii, ker nočem da bi se počutila zapostavljeno. Danes smo šli tudi na prvi sprehod, ker sem pogledala vremensko napoved za naslednje dni, pa sem videla, da do srede nebomo nikam šli in smo mogli izkoristit ta dan. Potem pa je Jan ležal v košari od vozička, pa je bil odkrit, pa je prišla Tia do košare in rekla po (pokrij), ga je moj pokril, potem pa je rekla pššt. Joj curki mali Dobro, grem zdaj. Mirno noč vam želim vsem