hel32
|
IZVIRNO SPOROČILO: lutika89 hey čvekice;) sam da se vam na hitro oglasim in sporocim da smo včeri rodili pupo TEO težko 3750g in veliko 50cm...kj vec pa povem k bomo doma Čestitke za hčerkico, lepo se cartate in veliko prespanih noči!! Prvičmami: jaz lahko rečem, da že kr počasi laufam na polno, sicer nimamo tipi topi ampak skuham, perilo operem, obesim, mož mi pomaga pri pospravljanju in pucanju, pač kar se mora se mora, sicer pa naj te potolažim, pri prvem je težje, ko se utečeš, pa gre, sicer je pa normalno, da si utrujena in nenaspana, saj bo, verjemi, da bo boljše. Sem bila pri prvi tudi čisto mrtvo utrujena kot zombi, dsam z leti se nekako navadiš na to vstajanje, pa starejši si in lažje preneseš vse skupaj. S takim malim se itak, nimaš kaj veliko za ukvarjat, če ne spi, jo pač položim malo v ležalnik, da nas gleda, itak, je pri nas skozi akcija, in, potem počasi sama zaspi, probaj navajat, da zaspi sama Pa srečno in kr pusti se cartat, jaz nimama drugega, kot pa moža, ki pa gre v ponedeljek delat, na žalost Maurica, ja to, da 6 tednov po porodu pod posteljo smrt leži, je veljalo za stare čase, ko so ženske res fizično delale zdaj pa tisto kosilo in posodo že pospravim, saj meni mož ful pomaga, je pa res, da težji je porod, težje prideš k sebi, lažji je lažje spet zalaufaš na polno, sem vse dala skozi. Sicer pa jaz po porodu sem vsega skupaj spala 2x čez dan, ja kaj hočemo, tako je pri dveh malčkih palčkih, pa saj bo 1x boljši, sva pa z možem zelo vesela, da jih lahko imava in, da sta HB zdrava in lepo rasteta, neprespane noči pa pozabiš, takoj, ko pogledaš tiste lepe male očke, ki so tako nedolžne in samo tvoje