|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Gremo v šolo 2011
4.2.2011 21:31:56   
Rubin.
O tu se pa dogaja user posted image , jaz pa se moram ubadati čisto z drugimi stvarmi grrrrr.

Mojčca - dobrodošla, pa se srečava ponovno. Super, da imava še kašno skupno temo user posted image . Kaj se tiče cepljenja, težko ti kaj pomagam. Pri Lari nisem kaj veliko razmišljala, pri Gaji pa sem imela eno kratko predavanje ZA in PROTI. Pa so me prepričali v za, ker so posledice ne-cepljenja lahko tudi hude. Jaz ti predlagam, da zbereš čimveč info, potem pa se odločiš.

Nika bravo, sedi 5! user posted image  Super za res izčrpno poročilo in hvala, da si se tako potrudila za nas. A ni fajn, ko se v šoli tako potrudijo in na tak lep način predstavijo šolo otrokom in staršem ter vse kar spada zraven. Se še sam začeneš veseliti 1. septembra. Pa nekako lažje ti postane, ko približno veš kaj čaka otroka, ker to je v končni fazi velik mejnik v otroštvu.

Katrin pa pa pri tebi se tudi priporočam za obnovo user posted image . user posted image  za prvi folklorni nastop - kako ji je bilo všeč?

Diva in kako je potekal vpis? 15 otrok to je idealno. Glede na to da bodo tudi pri nas 3 razredi, sumim na zg. normativ user posted image .

Benika kaj pravi mož? Kakšen vtis je dobil? A to ste dobili prijavnico že pred vpisom?

Tilči tudi super sestanek. Mi ga pred vpisom ne bomo imeli. Ampak konec maja - začetek junija, ko bo že vse jasno user posted image .

No o "malih" in "velikih" šolah se strinjam s predhodicami, itak pa tudi jaz nisem razumela, da bi diva mislila, da so vaške šole kaj slabše. So plusi in minusi povsod. Jaz sem hodila na mestno šolo, kjer se učenci nismo dobro med seboj poznali in tudi učtelji nas izven šole niso poznali, kar se je v primerjavi z moževo izkušnjo izkazalo za velik plus. On je hodil na vaško šolo, kjer so se vsi poznali in posledično so tudi vsi vedeli o domačih razmerah vseh. Kar pa so eni izkoriščali, prav tako učitelji. Ampak to je bilo že pred davnimi časi, pa sem prepričana, da danes temu ni več tako.

Edino kar jaz lahko novega povem je, da je Lara dobila vabilo na vpis user posted image .

< Sporočilo je popravil Rubin. -- 4.2.2011 21:44:12 >

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 201
4.2.2011 21:39:54   
Rubin.
Na drugi strani vabila pa smo imeli izvleček Zakona o osnovni šoli, pa ga bom kar sem kopirala, mogoče pa kateri kaj prav pride:

III. VPIS

44. člen
(vpis)
Osnovna šola vpisuje otroke v prvi razred v mesecu februarju za naslednje šolsko leto. Najmanj tri mesece pred začetkom pouka šola staršem otrok, vpisanih v prvi razred, izda potrdilo o šolanju oziroma obvestilo o odložitvi začetka šolanja.

45. člen
(pogoji za vpis)
Starši morajo v prvi razred osnovne šole vpisati otroke, ki bodo v koledarskem letu, v katerem bodo začeli obiskovati šolo, dopolnili starost 6 let.
Otroku se lahko pričetek šolanja na predlog staršev, zdravstvene službe ali komisije za usmerjanje odloži za eno leto, če se ugotovi, da otrok ni pripravljen za vstop v šolo.

46. člen
(ugotavljanje pripravljenosti)
Ob vpisu otroka v osnovno šolo se lahko na željo staršev ugotavlja pripravljenost otroka za vstop v šolo.
Če starši predlagajo odložitev šolanja, ker menijo, da njihov otrok ni pripravljen za vstop v šolo, oziroma če odložitev šolanja predlaga zdravstvena služba, je ugotavljanje pripravljenosti otroka za vstop v šolo obvezno.
Pripravljenost otroka za vstop v šolo ugotavlja komisija, ki jo imenuje ravnatelj. Komisijo sestavljajo šolski zdravnik, svetovalni delavec in vzgojitelj oziroma učitelj.
O ugotovitvah komisije morajo biti starši obveščeni najmanj tri mesece pred začetkom pouka.
Na odločitev komisije iz tretjega odstavka je možna pritožba na komisijo, ki jo imenuje minister.

47. člen
(odložitev šolanja)
Učencu se med šolskim letom v prvem razredu lahko na predlog šolske svetovalne službe, šolske zdravstvene službe ali komisije za usmerjanje v soglasju s starši iz zdravstvenih in drugih razlogov odloži šolanje za eno leto.
O odložitvi šolanja odloča komisija, ki jo imenuje ravnatelj. Komisijo sestavljajo šolski zdravnik, psiholog, pedagog, vzgojitelj ali učitelj.
Na odločitev komisije iz prejšnjega odstavka je možna pritožba na komisijo, ki jo imenuje minister.

48. člen
(šolski okoliš)
Starši imajo pravico vpisati otroka v javno osnovno šolo ali v zasebno osnovno šolo s koncesijo v šolskem okolišu, v katerem otrok stalno oziroma začasno prebiva, javna osnovna šola oziroma zasebna osnovna šola s koncesijo v tem okolišu, pa je dolžna na željo staršev otroka vpisati. V drugo osnovno šolo lahko starši vpišejo otroka, če ta šola s tem soglaša.
Seznam otrok iz šolskega okoliša, ki jih je javna ali zasebna šola s koncesijo dolžna vpisati v prvi razred, si šola pridobi iz evidence šoloobveznih otrok, ki jo vodi šolska uprava. Šolska uprava si pridobi podatke o šoloobveznih otrocih iz registra stalnega prebivalstva in razvida začasnega prebivališča.
Med šolanjem lahko učenec prestopi na drugo osnovno šolo, če ta šola s tem soglaša.
Če učenec želi prestopiti iz zasebne šole v javno šolo, ga je javna šola v šolskem okolišu, v katerem učenec stalno prebiva, dolžna sprejeti.
Določbe prvega odstavka tega člena niso obvezne za zasebne osnovne šole.

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 202
4.2.2011 21:41:38   
Rubin.
Lep vikend vam želim, kateri si ga boste pa podaljšali do srede pa še boljše user posted image

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 203
4.2.2011 22:45:48   
diva 4
Vpis je hitro gotov, saj imajo vse podatke ze v racunalniku, jaz sem jih samo potrdila nato pa je svetovalka
samo sprintala obrazec, ki sem ga podpisala. Pa izpolnila sem obrazec ce potrebujemo jutranje in
popoldansko varstvo ter uro od kdaj do kdaj.

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 204
5.2.2011 10:43:29   
Katrin
Pozdravljene user posted image

Full ste pridne, full pišete user posted image

No, jaz sem vesela, da smo 4 dni doma, res rabimo mal time-out user posted image

rubin: Ja, v vrtcu so začeli s folkloro pred tremi meseci in naša Kaja ni doma nič povedala, tako da je bilo presenečenje totalno user posted image Luštni so bili, res; bosonogi in razigrani palčki malčki user posted image V četrtek imajo pa prvi javni nastop v dvorani, ker je nek občinski praznik, al kaj vem...

Zunaj je tako lepo sonce, da letiiiiim user posted image

Uživajte,
lp, k

Be the Peace and Harmony you desire...

(odgovor članu diva 4)
Neposredna povezava do sporočila: 205
6.2.2011 10:53:07   
Rubin.
IZVIRNO SPOROČILO: diva 4

Vpis je hitro gotov, saj imajo vse podatke ze v racunalniku, jaz sem jih samo potrdila nato pa je svetovalka
samo sprintala obrazec, ki sem ga podpisala. Pa izpolnila sem obrazec ce potrebujemo jutranje in

A tako je to. No pri nas bo verjetno trajal malo dlje, ker imam spisek vprašanj zanjo user posted image .

Katrin - uživajte. Tudi pri nas je sonček in ga koristimo v polni meri.

(odgovor članu diva 4)
Neposredna povezava do sporočila: 206
6.2.2011 11:10:07   
nikolet
IZVIRNO SPOROČILO: diva 4

sam jz še ne vem zdaj če rabim varstvo dopoldne in popoldne, a to lahko tud kasneje izpolneš???

pri nas smo pa vsi bolni user posted image

tak sonček je da bi je kr hudo k mormo bit v hiš....

spomin je kot pesem, ki v srcih odzvanja,
spomin je kot cvet, ki nenehno poganja,
spomin je svetloba, ki dušo obliva,
spomin je ljubezen, ki v srcu prebiva.

(odgovor članu diva 4)
Neposredna povezava do sporočila: 207
7.2.2011 8:48:29   
Rubin.
Nikolet en roj pikapok, da se čimmprej pozdravite, mora biti res muka gledati sonček skozi okno. Kaj se pa tiče varstva, pa jaz mislim, da šole te podatke vzamejo bolj okvirno, da bodo pribl. videle koliko bo otrok in da se lažje zorganizirajo. In da vsekakor bodo septembra povsod spremembe, veš kje je še to, do takrat se lahk marsikaj spremeni. Jaz bi na tvoj mestu, kar napisala varstvo, da se zasiguraš, če ga pa ne boš rabila pa odpoveš.

Lep dan vam želim - jutri pa praznik user posted image .

(odgovor članu nikolet)
Neposredna povezava do sporočila: 208
7.2.2011 9:59:40   
tilči
pri nas je bilo rečeno,naj za vsak slučaj vpišemo varstvo,četudi ga ne bomo koristili,ker kasneje se ne bo dalo spremeniti

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 209
7.2.2011 10:02:23   
tilči
Kako je s prehodom od pediatra do šolskega zdravnika? Verjetno,ko gre otrok v šolo,neseš kartoteko k šolskemu,al kako?Kako pa je s 1. pregledom pred šolo? To verjetno opravijo,ko otrok dopolni 6 let in ga takrat cepijo

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 210
7.2.2011 20:24:32   
Rubin.
Tilči mene tudi zanima, kako je z izbiro šolskega zdravnika. A to ga sam izbereš ali kako? Naš zdravnik sicer ima tudi šolske otroke, tako da ne vem? Verjetno bomo rabili napotnico za prvi pregled za šolo, pa ga bom takrat vprašala.
Za tiste, ki že imate tudi šolske otroke, kako pa poteka pregled? A cepijo istočasno? Kolikokrat pa se cepi?

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 211
7.2.2011 21:22:53   
Janeja
Pri nas ima isti pediater otroka od rojstva pa do vstopa v srednjo šolo.

Cepljenje pa se naredi na pregledu pred vstopom v šolo. Kako pa ta pregled izgleda sem pa že pozabila (uf, vidim, da imam res katastrofalno slab spomin user posted image ).

Verjetno pa se te stvari razlikujejo v različnih občinah...

Sem fejst pomagala, a ne user posted image .

Uživajte vsi v jutrišnjem sončnem, prazničnem dnevu.

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 212
7.2.2011 22:28:04   
Katrin
IZVIRNO SPOROČILO: Janeja

Pri nas ima isti pediater otroka od rojstva pa do vstopa v srednjo šolo.

Tudi pri nas je tako, imam izbranega pediatra, ki bo še kar nekaj let z nami user posted image

Zobozdravnika imamo pa že sedaj v šolski ambulanti user posted image

Lep praznični torek vsem,
katrin

Be the Peace and Harmony you desire...

(odgovor članu Janeja)
Neposredna povezava do sporočila: 213
8.2.2011 8:36:54   
Janya
Šolski zdravnik je čisto ločen od šolskega zdravnika. Šolski zdravnik izvaja obvezne sistematske preglede in ceplejenja, ki so v času šolanja.
Pregled poteka tako, da te kar pošteno izprašajo o otroškem zdravju od nosečnosti naprej, čim več se spomniš bolje. To še v čakalnici zapišeš v en vprašalnik. Potem jih izmerijo, stehtajo, pregledajo vid, če je otrok zdrav ga potem tudi cepijo. Mi smo lahko zbirali ali oba cepiva na en dan vsako roko enega, ali po drugo cepivo pripeljemo naknadno. Potem pa smo šli še v laboratorij dat kri pa vodo. Naslednje cepeljenje je čez 6 tednov in  jih pripelješ še ti na zadnje ceplenje pa grejo z razredom. nekakp tako je bilo v ZD Šentvid. Nč groznega samo zamudnega.......

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 214
8.2.2011 8:43:06   
Kerensa*
Pofočkam še svojega Mladiča - decembrčka 2005. Tako, kakor je najmlajši v vrtčevski skupini, bo najbrž tudi v 1. razredu. Ampak z jezikom pa prekaša vse - to ima verjetno po mami. user posted image

Pred nekaj dnevi smo dobili vabilo za vpis 15. ali 16.2., ampak ker imam stalno bivališče drugje, kakor dejansko, smo ga dobili za drugo šolo, tako, da moramo jutri to telefonsko uredit'. Šel bo v isto šolo, kakor Pubertetnik - septembra bom imela torej enega potomca v 9. razredu OŠ, enega pa v prvem. O stroških si na upam še razmišljat'. user posted image

(odgovor članu Janya)
Neposredna povezava do sporočila: 215
9.2.2011 6:00:39   
nikolet
jutro

evo sem dobila v ponedeljek vse izpolnila in poslalauser posted image

zdej verjetno bomo klicani še na sestanek al kajuser posted image k mi smo kar po pošti dobil za izpolnit vpis za šolo... sem pa tud dežurstvo upisala, k ne bova tasta obremenjevala...

včeraj je bil res en lep dan in smo ga zunaj preživel... mi je pa tamala spet zvečer zakuhala... in ne vem kaj bo k mi je dec še vedno bolan jz pa moram v službouser posted image   sem pa pozabila izpolnit v kerem vrtcu je in v keri skupini... a to pol najbolje da jih pokličem al kaj... user posted image

joj me je kr strah prvega razredauser posted image

spomin je kot pesem, ki v srcih odzvanja,
spomin je kot cvet, ki nenehno poganja,
spomin je svetloba, ki dušo obliva,
spomin je ljubezen, ki v srcu prebiva.

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 216
9.2.2011 8:06:03   
Rubin.
Janya, kdo ti pošlje vabilo na pregled? In kdaj približno je? Sem pa šla gledat cepljenja: cepi se proti ošpicam, mumpsu in rdečkam (2. odmerek, prvega so dobili med letom in letom in pol), ter hepatitis B (1. in 2. odmerek). Zgleda da mora biti med zadnjima presledek. V prvem razdredu pa še 3. odmerek hepatitisa B.

Nikolet, a vi pa kar po pošti? No ti je prihranjena pot tja pa nazaj user posted image . Te je bolj strah kot pa otročka user posted image . Malo heca. Sej je pa to ena velika prelomnica v življenju, tako otrok, kot nas staršev. Vrtec je bil hec, sedaj pa se začne zares. Je kar velika odgovornost, ni več tistih majhnih izletov med tednom, ali pa danes ne bi šla v vrtec, pa je ostala doma. Kljub temu, da pravijo da je prvi razred bolj igra, ni samo to. Ampak mislim, da so naši malčki dovolj zreli, da obrnejo nov list v življenju in naredijo korak proti zrelosti. Vprašanje pa je če smo na to pripravljeni, mi starši? user posted image

(odgovor članu Janya)
Neposredna povezava do sporočila: 217
9.2.2011 8:09:06   
Rubin.
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa*

Pofočkam še svojega Mladiča - decembrčka 2005. Tako, kakor je najmlajši v vrtčevski skupini, bo najbrž tudi v 1. razredu. Ampak z jezikom pa prekaša vse - to ima verjetno po mami. user posted image

Pred nekaj dnevi smo dobili vabilo za vpis 15. ali 16.2., ampak ker imam stalno bivališče drugje, kakor dejansko, smo ga dobili za drugo šolo, tako, da moramo jutri to telefonsko uredit'. Šel bo v isto šolo, kakor Pubertetnik - septembra bom imela torej enega potomca v 9. razredu OŠ, enega pa v prvem. O stroških si na upam še razmišljat'. user posted image

Hellou Kerensa in mladič user posted image .

Hmmmm o stroških tudi jaz še nisem razmišljala. Koliko pa so približno za prvi razred - zvezki, knjige in delovni zvezki? Mogoče katera, ki je imela pred kratkim prvošolčka? Jah, tiste, ki pa že imate šolske otroke, bo pa kar zalogaj.

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 218
9.2.2011 8:17:16   
Kerensa*
No, pa imamo "problem".

V našem okolišu sta dve OŠ in z g. Možem se ne uspeva uskladiti, v katero bi ga vpisala. Jaz bi ga v isto, kot jo obiskuje Pubertetnik, g. Mož pa v drugo. Obe sta cca. enako oddaljeni in nobena ni slaba. Jaz nekako navijam za to, da bi imel Mladič Pubertetnika "like a bigger brother" v svoji bližini, g. Mož je pa ravno zaradi tega proti (ker se Mladič vseh kozlarij uči od Pubertetnika user posted image ). Ne uspem mu dopovedati, da bi to v šoli tako ali tako trajalo samo eno leto, v vsakem primeru bosta pa nadoknadila doma user posted image .

Ziher sva trenutno samo glede ene stvari - nakupa torbe. In to je, da je niti pod razno še ne bomo kupovali zdaj ali v bližnji prihodnosti, sploh pa ne s kakšnim motivom Benuser posted image user posted image 10-a, SpiderMan-a ali čim podobnim. Trenutno je to res aktualno, ampak te stvari so zanimive mesec dni, morda dva ali tri, potem pa sledi naslednja. Torba mora pa zdržati najmanj eno šolsko leto in da bi imel nekaj, kar ga ne zanima več, povrhu vsega pa niti moderno ne bi bilo več - no way. Razmišljam pa o tisti torbi na koleščkih, ja. Mladič je še tako majhen, da... user posted image

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 219
9.2.2011 8:29:34   
Rubin.
Kerensa, če si zadovoljna z šolo, ki jo obiskuje starejši sin, bi ga jaz vpisala vanjo. Plusi so da vse poznaš, pa še brata ima tam user posted image . Sicer pa dvomim, da se bosta kaj dosti videvala med šolo, ker na naši šoli so prvi trije razredi skoraj ločeni od ostalih, imajo tudi svoj vhod, seveda lahko uporabljajo tudi drugega user posted image . Pa še bolj praktično ti je, lahko oba pelješ zjutraj v šolo oz. kasneje lahko tavečji pelje tamalega. Ker kolikor je meni znano moraš prvošolčka pripeljat in odpeljat - itak je to logično, da ne bo 6-letnik sam hodil v šolo - lahko pa ga tudi starejši bratci/sestrice, mislim da je spodnja meja 5 razred?

Kaj se pa torbe tiče: prvošolčki jo imajo od ponedeljka do petka v šoli, je ne nosijo/vozijo domov, pa tudi kam drugam ne. Tako, da tale z koleščki je bolj za šminko, kot pa da bi jo otrok res sam nosil/vozil. Saj jaz tako mislim. Ker v ponedeljek jo bom verejetno jaz prinsela (sploh če morajo imeti vse zraven bo kar težka) v petek jo pa odnesla oz. mož.

Upam, da sem ti kaj pomagala, sicer pa je za vse še veliko časa (razen za vpis user posted image ), na tej temi bolj debatiramo, da ko bo šlo pa zares, bo lažja odločitev user posted image .

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 220
9.2.2011 8:35:06   
Kerensa*
V tej šoli, ki jo obiskuje Pubertetnik, bi bila on in Mladič skupaj samo eno leto, saj bo septembra 2011 Pubertetnik začel obiskovati 9. razred (no, ja, če ne bo ponavljal 8. user posted image user posted image ). Poznam vse, to drži, pa z večino sem celo zadovoljna (predvsem z eno od zaposlenih, ki je RR-ovka user posted image ), pa bolj komot je, ja, ker bi peljala oba skupaj, naenkrat oz. bi mogoče res lahko šla kdaj pa kdaj Mladič in Pubertetnik sama (prvošolčkov spremljevalec mora biti menda starejši od 12 let, Pubertetnik bo pa letos 14 let), saj od bloka do šole ni nobene ceste - samo čez park se gre.

Ta druga šola pa... Tam je ena RR-ovka učiteljica in jo imam za zelo brihtno žensko. Malce menjave okolja tudi ne škoduje oz. spoznati nekaj novega. Pot do tja je cca. enako dolga, je pa ob ulici oz. je treba enkrat ulico tudi prečkati, tako, da to ni ravno za Mladiča in Pubertetnika, saj jima čisto nič ne zaupam, ko sta sama skupaj user posted image .

Kaj pa vem... Zdajle bom poslala e-mail v tisto šolo, s katere so mi poslali vabilo za vpis - da jim povem, da Mladiča ne bo tja.

By the way - a je katera kaj razmišljala o Waldorfu? user posted image

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 221
9.2.2011 8:46:42   
corfu
 Pozdravljene

No mi smo tudi dobili domov vabilo za vpis, ampak dejansko ne bo hodil na to šolo, tako da moram vseeno opraviti uraden vpis, nato ga vpisat še v šolo ki smo jo izbrali ah, celo kolobocija...No midva sva tudi kolebala med dvema šolama, no slednja je bila vedno bolj favorit, midva se nisva odločala po kriterijih katera je bližje doma itd...ampak med samo kvaliteto znanja, aktvnosti, interesnih dejavnosti itd...sicer pa imava tri otroke in bom takoitako v 1. razred vozila 9 let user posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 222
9.2.2011 8:47:46   
rumba
Keresna*, pozdravljena.user posted image
Moja dva bosta na dveh šolah, saj ima naša OŠ dve zgradbi, ki sta pa kar dosti narazen (cca. 5-10min). 1. in 2. razred so v prvi, 3., 4., in 5. razred v drugi, nato pa se spet vrnejo v prvo. Ker nam čez slaba tri leta sledi še en mulc v šolo, se mi nikakor ne izide, da bi bili vsaj eno leto vsi trije na isti šoli.user posted image No, tako se je naš prvi mulo že v prvem razredu navadil hoditi sam (je bil edini v rezredu.... no, tudi sedaj v drugem je ediniuser posted image , ki hodi sam). Sedaj gre samo čez cesto in po igrišču do šole, drugo leto pa bo kar za hoditi. Ja naslednje leto bodo vsak na svoji lokaciji, dve OŠ ter vrtec. Bo veselo.user posted image
Ja, si tudi ne znam predstavljati stroškov, sploh potem, ko bodo vsi trije v OŠ. user posted image

Keresna, o Waldoltru nismo nič razmišljali. Preveč logistike glede vožnje.

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 223
9.2.2011 8:48:48   
rumba
corfuuser posted image , pa se spet bereva!

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 224
9.2.2011 8:49:40   
Kerensa*
Pri nas je bližina šole samo eden od kriterijev. Znanje, aktivnosti itd. - obojega je na obeh šolah dovolj. Mi je pa bližina šole res zelo pomemben kriterij, kajti ne bi rada ravno vsako jutro porabila ene ure časa za do tja in nazaj - in popoldan spet.
Šola, iz katere smo sicer dobili vabilo za vpis, je menda ena najboljših (če ne celo najboljša) v LJ, ampak kaj, ko vodilna oseba ni po mojih merilih.

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?