Rubin. -> RE: Gremo v šolo 2011 (17.5.2011 13:32:10)
|
Lep pozdrav tudi iz Maribora [sm=smiley1.gif]. Prvi pregled je za nami, bilo vse ok, dokler ni zagledala igle. Pa je drugače neustrašno dekle, ampak kot sem rekla, zgodbice sovrtičkarjev naredijo svoje. Ampak je preživela in sedaj, ko ve kaj jo junija še 1x čaka, upam da ne bo tako hudo. Je pa dobila takšne obliže z sončki in je kar hitro bilo vse ok [sm=smiley36.gif]. Moram pa opozorit: da sta kolegičinega sina, istočasno cepili dve sestri, vsaka v svojo ramo in je bil tako šokiran, da ga nekaj časa niso spravili k sebi. Meni se to ne zdi prav. Bodite pozorne. Nismo pa rabili hodit nič v lab., ker smo imeli s seboj kartoteko in je zadostovala. Je pa zdravnica rekla, da ima naša šola največji vpis od vseh šol v Mb. Ojej. Itak, da bodo 3 razredi, vseeno upam, da ne bodo čisto, čisto polni. Ampak na to nimam vpliva. Torej 6.6. gremo po novo rundo cepiva, potem pa za nekaj časa mir. Čeprav, kolikor vem dobijo v 1. r. tretji odmerek hepatitisa B. Mi smo v pričakovanju sestanka, so nam obljubili konec maja/začetek junija. A so ga v kateri šoli že imeli? Potem pa počasi v nabavo. Bi rada opravila vse v miru, da ne bomo imeli v času počitnic še te skrbi. Pri nas itak ni dvoma, vse bo v znamenju Winx in se sploh ne bojim, da jo bo do šole minilo [sm=smiley36.gif]. Ker pri nas so Winxice zakon, z rahlimi prekinitvami, že par let. Sicer pa opažam, da postaja iz dneva v dan bolj "zrela" in mislim, da bo septembra že čist ready za šolo. Imam pa vprašanje za Karin: kako v prvem razredu dosežete, da vam vsi otroci sledijo? To bi bilo na kratko. Bom pa sedaj malce bolj redno pogledovala na to temo, da vidim, če so se sestanki že začeli in kaj so vam povedali. Firbec pač [sm=smiley36.gif]. Vsake toliko pridem na RR in vedno kaj novega, se še navajam na te nove poste, upam, da bo objavilo tako kot mora ;).
|
|
|
|