tlb -> RE: Gremo v šolo 2011 (22.4.2011 21:54:30)
|
evo, še malo se jaz javim :) včeraj smo imeli v šoli tretje-zadnje srečanje z otroki; v telovadnici so tekali in "divjali" pod budnim očesom telovadnih učiteljic, nato pa smo se priključili še starši. Otroci so vidno uživali :) Preglede ima naša šola (MB) šele 11. maja-takrat začnejo, trajajo pa 4 dni(tj. za vse prvošolčke). Naša miss ga ima 12. in se seveda NIČ kaj ne veseli, ker so ji v vrtcu punce že povedale, da cepljenje "FUL MOČNO BOLI, PA ŠE DVAKRAT TE PIKNEJO!" Sem že pripravljena na huronsko dretje, verjetno še pred pikanjem......ah, to pa je čisto po meni (mislim, da sem se že pohvalila, da sem se REDNo skrivala na WC pred cepljenji v šoli; še v 7. razredu.....) Nato pa imamo 26. maja individulno psihološko neobvezno testiranje; pač, če kdo od staršev želi. Pri nas si naša miss želi :) sploh, ker NI cepljenja :) pa bomo šli, ne škodi, če kaj novega izvem :) U, Dunaj; smo ravni bili pred kratkim! Naša miss je najbolj uživala v Schonbrunnu v muzeju za otroke (je v desnem krilu gledano s sprednje strani), ker se je lahko preoblačila v oblačila iz "tistih časov, ko je živela SIsi". Itak je glavna fenica omenjene gospodične. Še ZOO je ni ne vem kako navdušil. Drgač pa-MEtro pa tramvaj-to pa jaaaa! gremo lahko še štiri ostaje? Je bilo najpogostejše vprašanje :) Tako da-uživajte!!! London pa imamo v planu, jaz sem bila samo enkrat pred mnooooogo leti tam gori, pa bi ga rada videla. Tamala pa si itak želi it nekam še z letalom (dokaj nerada se vozi z avtom.....) Aja-a ima katera kak nasvet-sem se zdaj spomnila. Naša miss najprej v avtu kar nekaj časa sprašuje, če je še daleč pa če je še dolgo.....nato pa končno zaspi in ji glavica pade na prsi in tak niha med vožnjo; jaz ji jo popravljam, pa spet pade naprej. Imamo en taki mali povšterček s HelloKitty, da se glava nasloni in da naj ne bi tak "dol padala", pa ne pomaga.....Kako ve to rešite? Meni se dete kar smili in me kar začne bolet MOJ vrat :) ona pa se po prebujanju nikoli ne protižuje, da jo kaj boli..... na, tolko o tem :) VEEEEEELIKO PiSANIH JAJČK in veeeeeliko lušnih trenutkov v družbi svojih najdražjih! Pozdrav s totega konca! T -----
|
|
|
|