|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Šolanje - pomočnica vzgojiteljice
12.1.2011 9:31:20   
M1987
Zdravo. Se opravičujem ampak ne vem kam točno spada moja tema =) Po porodu sem se odločila za izobraževanje, pomočnica vzgojitejice. Zanima me če je katera opravila to izobraževanje? Neka znanka je rekla, da ima narejeno ekonomsko šolo in je imela samo 4 mesece šolanja. Ima aktera izkušnje? lp
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Šolanje - pomočnica vzgojiteljice
12.1.2011 11:41:19   
mate0ja
Ljudska univerza ima tovrstno izobraževanje in res na hiter in lahek način narediš prekvalifikacijo.

Jest osebno sem proti temu, ker sem prepričana, da v teh parih mesecih ne moreš osvojiti vsega znanja, za katerega se sicer v srednji šoli trudiš 4 leta. Ne vem če je to pošteno do tistih, ki se celo srednjo šolo pridno učijo in ne do naših otrok, saj težko verjamem, da v tem kratkem času osvojijo zadostno znanje iz vseh področij, ki so v vrtcu zastopana.

Poleg rednega izobraževanja moraš pa narediti še kar nekaj ur praktičnega usposabljanja v skupini in sicer volantersko in glede na izkušnje tistih, ki jih jaz poznam, so imele punce kar probleme dobit vzgojiteljico, ki jih je bila pripravljena sprejet. Gre namreč za to, da obvezno prakso v vrtcih delajo tako srednješolci kot tudi bodoče vzgoljiteljice tekom celega faksa. In ker je to kar velika masa ljudi, tiste iz ljudske univerze zelo težko pridejo na vrsto.

Če bi rad bil srečen, BODI!!

(odgovor članu M1987)
Neposredna povezava do sporočila: 2
12.1.2011 12:44:18   
juhica
Jaz sem naredila prekvalifikacijo na ZARIS-u. Imela sem maturo (gimnazija), trajalo je eno leto, imaš vse strokovne predmete z srednje (ogromno glasbe, klavir, flavta, umetnostna zgodovina, šport, pedagogika, psihologija), zahtevajo vse, in še maturo na koncu, mislim da iz psihologije in pedagogike. Ni tako lahko, plus obvezna praksa en mesec. Tako da prvič slišim, da bi nekdo to naredil v štirih mesecih. Je bilo pa to pet let nazaj.

(odgovor članu mate0ja)
Neposredna povezava do sporočila: 3
12.1.2011 22:25:59   
glen
S končano srednjo ekon.šolo(z maturo)sem naredila prekv. za pom.vzg.na Ljudski univerzi v Kopru.Končala sem avg. 2010
Prekvalifikacije trajajo dve leti.Veliko je športa(4 dni smučanja,10 dni plavanja,ted. dni rolanja)glasba(klavir,flavta)in strokovni predmeti kot so pedagogika,psihologija,likovna vzgoja,ples,.......
Kljub opravljeni maturi na ekon.šoli sem morala na koncu šolanja opraviti še maturo iz dveh strok.predmetov.
Prakse je tudi kr neki(cca 2 mes.)
Predavanja potekajo v pop.času 3-4 ted. po cca 3ure.
Sama sem končala prekv. v enem letu,sam je bilo zelo pestro z dvemi otroci(vpisala sem se med drugo porodniško)ampak sem zmogla,seveda s pomočjo domačih ki so mi bili  v veliko pomoč pri varstvu,.....
Sama sem imela predavanja vsak dan ker sem hodila vzporedna na pred. za oba letnika.
iz predavanj sem veliko odnesla,saj to opažam pri svojem delu kot pom. vzgojiteljice.
V vrtcu,kjer sem imela prakso so mi čez poletje ponudili delo,ker sem imela končane že vse izpite,razen mature.
Ker sem avgusta naredila maturo so me zaposlili.

Lansko leto je bilo zelo pestro, ampak se je vse odrekanje izplačalo.

P.s. Ko sem bila na porodniški,sem tudi sama izvedela od znanke da prekvalif. narediš ena dva tri.
Ko sem odšla na Ljusko in izvedela,kaj vse me čaka me je skoraj na rit vrglo,ampak ni mi žal da sem se odločila,malo potpela in zdaj imam službo,katero sem si od zmeraj želela.
Otroci so naše bogatsvo.Veliko ti oduzamejo še več ti dajo.

Srečno.
Kr pogumno

(odgovor članu juhica)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.