|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   likanje perila
8.8.2005 22:21:14   
katarin1
Dober večer!
Zanima me če je že kdaj katera od vas najela koga za likanje perila.Sem namreč v 37 tednu druge nosečnosti, doma pa imam dve leti staro punčko.Težko sedim, ležim ali stojim.Če pa me nič ne boli posvetim čas hčerki.Zanima me kaj mislite o tem, da bi nekoga najela ,da mi zlika perilo.Mene je namreč zalo sram.:ups::ups::ups:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   likanje perila
8.8.2005 22:24:32   
Baldi
zakaj pa sram:ups:

Najprej pa le moža vprašaj, mogoče se on ponudi:zmeden2:.

Naslednja alternativa je pa sušilec:)

LP:pujs:

(odgovor članu katarin1)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   likanje perila
8.8.2005 22:25:50   
m jana
Ne vem zakaj bi te naj bilo sram! Poklici kako studentko! Vesela bo ker bo dobila nekaj denarja, tebi pa bo tudi ok! Jaz sem tudi naredila tako! Pa me ni sram povedat! Zakaj, ko pa sem ji placala iz mojega zepa!!!

(odgovor članu katarin1)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   likanje perila
8.8.2005 22:25:50   
k1
al pa mama??? :zmeden2::zmeden2::zmeden2:

(odgovor članu katarin1)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   likanje perila
8.8.2005 22:31:30   
india
Zakaj pa bi te bilo sram? Saj ti ne bo nihče šenkal! Sicer pa te skrbi za dobro tvojega sončka in je to čisto OK.
Od kod pa si? Poznam v MB eno gospo, ki je zelo ugodna.
Drugače pa mlajše upokojenke, brezposelne in študentke kar dajejo oglase v časopise.:miska:

(odgovor članu katarin1)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   likanje perila
8.8.2005 22:34:23   
miševi
Ne vem, zakaj bi te bilo sram. Če imaš možnost, se posveti otročku, pa naj to postorijo drugi. Dandanes je to že skoraj čisto normalno.

Poskusi res najprej pri starših. Druga varianta so študentke - jaz osebno sem med študijem likala pri 3 družinah in dobro zaslužila. So bili oni veseli, pa še jaz. Tretja varianta pa je kakšna upokojenka - tudi njim pridejo prav dinarčki.

Meni trenutno pomaga moja mami:rozica:. Na vsake toliko časa ji zaradi slabe vesti dam nekaj denarja, ki se ga sicer brani, vendar ji še kako prav pride...

Pa dobro izbiro ti želim:rozica:.

(odgovor članu katarin1)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   likanje perila
8.8.2005 22:35:30   
Magi*
zakaj pa te bi bilo sram nekomu omogočiti zaslužek? razumem, da bi imela pomisleke, da bi nekdo drug tvoje stvari delal in na drugačen način kot ti (s tem se jaz obremenjujem, ker sem navaden picajzelj;)). to pa ja ni nič sramotnega, če priznaš, da vsega sama ne moreš postoriti in nekomu ponudiš priložnost za delo. grem spat, se ponavljam...

(odgovor članu katarin1)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   likanje perila
8.8.2005 22:36:03   
CatJa
Zakaj sram? Ker ne mores sama ali ker bo nekdo drug likal tvoje perilo? Nikar, ce ne gre, ne gre.
Mi smo tudi najeli gospo za ciscenje kopalnic in oken, ko smo se vselili, ker pac ni slo drugace. Iz prejsnjega stanovanja smo se na hitro preselili vsi, moja mama v manjse, mi pa v hiso. Tako, da niti Jana ni nihce mogel paziti in smo pac morali tako narediti. In zakaj bi se clovek (pre)utrujal, ce lahko nekomu s tem nudis dodaten zasluzek?

LP, :rozica:

(odgovor članu katarin1)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   likanje perila
8.8.2005 22:41:39   
kofetek2010
Ja, jaz imam, pokličem in odpelje zmečkano in pripelje v roku 24 ur zlikano, zloženo in z mašlco zavezano perilo, srajce pa na obešalniku in v folijo zavite :)

perilo plačujem po kg, srajce pa po komadu :)

pa me sploh ni sram, niti malo :)

(odgovor članu katarin1)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   likanje perila
8.8.2005 23:03:21   
nikitta
punce imajo prav...stvar organizacije! Ponudi možu (če se dogovarjata tudi okrog teh stvari) 3 rešitve in nobena ne sme vključit tebe kot možnost za likanje!

(odgovor članu katarin1)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   likanje perila
9.8.2005 8:27:27   
Marogica
Jaz že pet let ne likam sama, ker mi jo to najbolj dolgoćasno in tečno delo. Likat nosimo k eni gospe, ki računa 700SIT/h.
Je profesionalna "likarca" in lika hitro in tako dobro, da ji jaz do kolen ne sežem. Nosim ji likat približno 2x na mesec in me to stane ca 5.000SIT. PRi vseh teh pranjih(med 4-5 strojev na teden) se mi zdi to malo. Določene stvai pa tako ali tako zložim.
Će pa bi začela računat:
-moj čas, ki ga porabim za likanje v SIT
-elektrika
-voda(parni likalnik)
-obraba deske
-"slabo" zlikano"
mislim, da sama sebi ne bi bila kaj cenejša.
Pa še nekaj: Ta čas porabim za ostale stvari, predvsem za družino

(odgovor članu katarin1)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   likanje perila
9.8.2005 8:51:19   
Anonimen
men je ene parkrat med nosečnostjo likala mami, se je sama tolk ponujala da sem jo že mogla spustit zravn :) enkrat je peglov clo mož :)

drgač pa valda eno najem pa je.

lp, lara

(odgovor članu katarin1)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
   likanje perila
9.8.2005 9:11:29   
baguSka
jst pa sploh ne likam, pa je tud dobr 8)

(odgovor članu katarin1)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Otroški dodatek v letu 2025: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......