Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Voziček Jaguar Car S3 ali S4... 2.4.2011 11:32:44
|
|
|
|
bella81
|
halo! Evo nabavla jaguarja Z4 in sicer viola barvo bo menda punčka, drgač pa se mi ne zdi barva napačna tut za fanta, ni tk živa, prav lepa vijola je. Pustimo se presenetit
|
|
|
|
RE: Voziček Jaguar Car S3 ali S4... 2.4.2011 11:38:32
|
|
|
|
bella81
|
ovčke pa js nisem dobila , ve ste voziček kuple pri njih v trgovini? Men je pripeljal na dom vozek in nardil predstavitev
|
|
|
|
RE: Voziček Jaguar Car S3 ali S4... 2.4.2011 15:33:49
|
|
|
|
MetiLu
|
Mislim, da so imeli to akcijo z ovčko v februarju, mogoče še v marcu. Probaj jih kontaktirat, zakaj pri nakupu nisi dobila darila?
|
|
RE: Voziček Jaguar Car S3 ali S4... 9.5.2011 18:26:43
|
|
|
|
zvezddica
|
punce živjo moram vam sporočiti, da imamo zdravo lepo, lepo princeso ime ji je Vita kako sem srečna :)))), rodila se je 11.04, težka 3890kg res da sem sedaj manj za računalnikom, saj ga ne pogrešam sporočam vam da smo voziček jaguar car Z4 tudi sprobali, prvih ovinkov se je super obnesel, suuper voziček pa še dva para sta me ustavila in pohvalila voziček , tako da sem ga potem še bolj ponosno vozila, z možem sva se kar pregovarjala kateri ga bo vozil skratka res nam je lušno, tako sem srečna...
|
|
|
|
RE: Voziček Jaguar Car S3 ali S4... 9.5.2011 22:00:02
|
|
|
|
mariy
|
IZVIRNO SPOROČILO: zvezddica punce živjo moram vam sporočiti, da imamo zdravo lepo, lepo princeso ime ji je Vita kako sem srečna :)))), rodila se je 11.04, težka 3890kg res da sem sedaj manj za računalnikom, saj ga ne pogrešam sporočam vam da smo voziček jaguar car Z4 tudi sprobali, prvih ovinkov se je super obnesel, suuper voziček pa še dva para sta me ustavila in pohvalila voziček , tako da sem ga potem še bolj ponosno vozila, z možem sva se kar pregovarjala kateri ga bo vozil skratka res nam je lušno, tako sem srečna... iskrene čestitke za princeso Vito ,
|
|
|
|
RE: Voziček Jaguar Car S3 ali S4... 10.8.2011 8:01:13
|
|
|
|
sončnic
|
Pozdravljene! Zelo se zanimam za nakup kompleta JAGUAR CAR Z4, imam pa bolj malo podatkov z varnostjo avtosedeža, ki se ga dobi zraven...ve katera mogoče kaj več, kakšna uporabnica po možnosti? Za odgovore bom zelo hvaležna, lep pozdrav vsem.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?