MetiLu
|
Danes sem si šla ogledat voziček in ga moram res pohvalit Po videnem ima samo dva minusa: prvi je ta, da se strehica ne premika naprej, če jo zadaj odpneš (tako kot npr. pri Quinny Freestyle 3xl), kar lepo reši priložen senčnik, ki je podoben funkciji komarnika. Drugi minus pa je barva, ki ni tako moteča pri športnem delu, malo me moti preveč črne na košari Sicer pa ima vse odlike, ki jih iščem Prodajalca sta res prijazna, si vzameta čas, vse smo predebatirali, probala sem ga dat v prtljašnik in gre BP, brez da bi snela kolesa ali odstranila zadnji poličko (vozim C3-ja). Lahko se zloži s športnim delom ali brez, v vsakem primeru gre lepo v avto. Ostale karakteristike si lahko ogledate na spletni strani, da ne bom predolga. Če pa katero zanima, pa lahko tukaj odpišem. So pa dobili še ene nove vozičke, ki so bili na videz neka mešanica med PP Skate, Stokke in Joolz, če se ne motim, v zelo lepih barvah, vendar ima tisti vozek čist druge funkcionalnosti, kot ta S4. Košara se spremeni v športni del in športni del se potem nagiba v celoti, tako da v ležečem položaju ima nogice, kot da še vedno sedi, se pravi, da jih ne more stegnit. No, tiste, ki ste že malo pogledale vozičke, najbrž veste o čem govorim Lepi na pogled, samo nisem sigurna, da bi jaz imela tak vozek... V glavnem, mislim, da bomo kar tega Jaguarja S4 nabavili , saj se je tud možeku se je dopadel.