Anonimen -> 3md - začetek danes!! (8.8.2005 21:15:50)
|
Jedilnik za jutrišnji ŠKROBNI DAN (iz knjige): Z: 3 marelice ali na koleščke narezana banana (banano se navadite jesti z vilico, vsak kolešček posebej) K: segedinova juha (če katero zanima, piši privat, dobiš recept) V: enako kot kosilo, le polovico manj Če vam ta ne ustreza, je v knjigi napisan še rezervni jedilnik: K,V: soja z rižem in zelenjavo Moji predlogi, malo bolj domači pa so: :pujs: pečen mlad krompirček, zelena solata :pujs: krompirjev golaž :pujs: riž z zelenjavo :pujs: pasulj brez mesa :pujs: fižolova solata ali fižolova enolončnica brez mesa :pujs: jaz sem večkrat jedla pire krompir in pohane šampinjone (ja, saj vem, ni prav, a pri meni je delovalo:)-:)-:)-:)-) Jutri pa bom jaz jedla pečen krompirček in solato ledenko. Komaj čakam. Se pravzaprav kar dobro počutim, čeprav še sploh nisem imela večerje.:) Najboljše bi bilo, da se beremo vsak dan o naših jedilnikih in se vzpodbujamo. Enkrat na teden, npr. v ponedeljek pa vsaka napiše, koliko je izgubila, da naredim nove sezname. Se strinjate?? Moram reči, da imam veliko več volje za vse skupaj, ko vem, da imam vse vas okoli sebe, s katerimi se lahko pogovarjam o tem. Bom vsak dan odprla novo temo ali pa katera od vas, da bomo na koncu imele odprtih točno 90 tem, kot je 90 dni za hujšanje! Držite se, bejbe!:miska::miska::miska::miska::miska:
|
|
|
|