|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Klomifenke 2011
15.2.2011 9:54:30   
olimia
pozdravljene
spet jaz sprašujem za kolegico. eno škatlico tablet je pojedla... M še nima. Sedaj me pa zanima, če ima katera možnost, dabi mi kupila še 2 škatlici tabletk klomifen in mi jih poslala - stroške poštnine in vsega krijem jaz. je mogoče katera, ki ima možnost omenjene tabletke kupit v Avstriji ali Italiji in mi jih poslat? Lahko na Zs
Mi jih iz Nemčije namreč ne moremo več dobit, sicer bi ji tako pomagala. Sama sem jedla klomifen 3 leta nazaj, ko se ga je še dobilo pri nas. Nobenkrat nisem zanosila med jemanje, obakrat pa v naslednjem ciklu, ko sem prekinila s Klomifenom.

Tako da držim pesti, da vsem vam uspe!

(odgovor članu mghope)
Neposredna povezava do sporočila: 101
17.2.2011 12:55:04   
SweetyMb
Pozdravljene.
Tako, po prvem krogu klomifena so mi 19.dan povedali, da imam O in že naslednji dan sem imela inseminacijo.
Danes sem po 14ih dneh naredila test, ki pa je bil žal negativen. user posted image
Sicer user posted image še ni, ampak imam včasih malo bovrkane cikluse in tako tudi po 5tednov in malo več mine, preden je spet user posted image .
Kako pa kaj pri vas napredujete?

Vprašala bi tiste, ki ste več x jemale klomifen, ste jemale že naslednji ciklus spet tablete in že v naslednjem spet inseminacija, al kaka pavza vmes?

Držim vsem pesti, da vam kmalu uspe!

Lp, Sweety

(odgovor članu olimia)
Neposredna povezava do sporočila: 102
21.2.2011 8:43:25   
olimia
jaz nisem imela inseminacije. Sem pa jemala klomifen 6 mesecev zapored - pred prvo nosečnostjo in pred drugo nosečnostjo 2 meseca. prvič sem zanosila naravno po dveh mesecih, ko sem končala s klomifenom; drugič pa naslednji mesec po prekinitvi.

(odgovor članu SweetyMb)
Neposredna povezava do sporočila: 103
22.2.2011 18:32:22   
Agnes27
Živjo punce,
mene pa zanima če je tu katera jemala klomifen brez da bi jo G sredi ciklusa kontroliral kako reagira?
Niti ne vem ali je to obvezno ali samo priporočljivo?

(odgovor članu olimia)
Neposredna povezava do sporočila: 104
23.2.2011 15:38:19   
ency
Pozdravljena, jst sem klomifen pila že leta 2009 in ravno tako kot sedaj, me tudi takrat ni g spremljal na UZ (pa sem sedaj pri drugem g). No takrat je uspelo v drugem ciklusu, pila sem po 2tbl na dan, žal pa se nosečnost ni lepo končala in morala sem imeti 1.leto pavze. Tako da evo, jst sem spet na klomifenu, sedaj sem v prvem krogu, spet pijem isto dozo in tudi g me ne spremlja. Sem pa delala te ovul.lističe, takrat in pa tudi sedaj in pokaze ovulacijo, pa tudi cutim,saj so me jajcniki kar fanj boleli.Jst sem mela ovulacijo cca 16-17 dan ciklusa.Pa srečno!!!

(odgovor članu Agnes27)
Neposredna povezava do sporočila: 105
27.2.2011 6:40:32   
tedi2
jutro punce, en mesec nazaj sem pisala na tem forumu, da sem začela z klomifenom (1 tableta na dan) in prometriumom. No sporočam vam, da sem ta teden zagledala en velik +. Upam, da je z mojo pikico vse ok in, da bomo oktobra pestvaliuser posted image .
Tudi za vas navivam, vem kako se počutite, no jaz sem 2 x zanosila takoj, prvič se je končalo z ss, drugo je bilo vse ok-zdaj imamo doma 2 leti staro punčko. ko pa sva se odločila za 2 otroka pa ni šlo in ni šlo. Decembra sem bila pri moji G in mi je predpisala klomofen in prometrium. Ni me psremljala na UZ. 
Pomagala pa sem si še na naslednje načine:
pila sem 2 meseca matiččni mleček, zjutraj skodelico čaja iz rmana in plahtice in femibion (folna kislina z vitamini), zvečer prvih 16 dni pa še skodelico krvomočnice, nato pa 2xdan prometrium vaginalno.
Želim vam, da čim prj zagledate user posted image

(odgovor članu ency)
Neposredna povezava do sporočila: 106
27.2.2011 17:26:31   
nitana
Bravo tedi 2. Čestitam za plusek! user posted image user posted image user posted image
Zdaj pa lepo in mirno nosečnost do konca!
Končno ena, ki ji je v zadnjem času uspelo s klomifenom - si mi kar vlila malo upanja. Upam, da se ti kmalu pridružimo tudi ostale.
Kako pa ste kaj ostale?
Pri nas pa bo ta teden komaj ovulacija enkrat, če je doza klomifena bla dovolj močna tokrat. Bomo vidli v sredo na UZ.

Lep pozdrav.

(odgovor članu tedi2)
Neposredna povezava do sporočila: 107
28.2.2011 9:34:20   
zarch
tedi 2 čestitke! user posted image
jaz sem bila prejšnji ponedeljek na UZ (1. krog klomifena)...
ginekolog me je pogledal, naredil slikico, komentarja ni bilo pa nobenega... user posted image
le to, da naj pridem čez en teden spet na kontrolo...
upam, da bo danes bolj zgovoren.

(odgovor članu nitana)
Neposredna povezava do sporočila: 108
28.2.2011 17:34:01   
Minčika28
Tedi2 iskrene čestitke še z moje strani! user posted image Želim ti uspešno in zdravo nosečnost!!!

Pri meni pa najbrž ta 2. krog ni bil uspešen. Je danes že 24. dan cikla pa še ovulacije ni bilo, vsaj BT je še ni pokazala pa tudi nobenih znakov ni bilo, tako da bom najverjetneje naslednji krog poskusila z 2 tabletkama in ne z 1, tako kot do zdaj.

Lep pozdrav vsem!

(odgovor članu zarch)
Neposredna povezava do sporočila: 109
28.2.2011 22:01:09   
Zojatisa
Živjo punce
Najprej čestitke za user posted image .
Imam pa eno vprašanje če je katera imela podobne izkušnje,
kajti teden nazaj sem imela nekaj ur bolečine in špikanje v predelu levega jajčnika,sedaj pa me dva dni bolijo brdaviče,vsako mnenje je dobrodošlo.
lp
in čim večuser posted image

(odgovor članu Minčika28)
Neposredna povezava do sporočila: 110
1.3.2011 7:59:14   
Minčika28
Zojatisa, špikanje v jajčnikih lahko pomeni ovulacijo, če je bil za to primeren čas. Boleče bradavičke pa lahko pomenijo nosečnost ali pa tudi prihod user posted image . Kako je pa drugače bilo? Si imela kakšne znake, da bo user posted image prišla?
Ko sem bila jaz prvič noseča, so me tudi bradavičke pa prsi fullll bolele, na trebuhu spat nisem mogla. 
Jaz navijam, da so ti znaki, znaki user posted image !!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Zojatisa)
Neposredna povezava do sporočila: 111
1.3.2011 11:21:34   
Zojatisa
Pozdravljena!
Ja lahko bi bila ovulacija glede na to da sem bila 2dni prej na UZ in sm mela sicer folikl velik 24mm sicer nevem kaj to pomeni ker je rekel ginek.da lahka tudi da je prazen ni pa nujno, no nato čez dva dni me je začel pa špikat in bolet ampak to samo par ur in nič več.
Glede user posted image  pa nevem ker mam zelo neredno in enkrat je tako drugič tako da potem sploh nevem več.
sem pa sicer zdej v prvem krogu Klomifena.
Upajmo nanajboljše,
hvala in lp

Neposredna povezava do sporočila: 112
1.3.2011 20:12:35   
Anonimen
Živjo punce,

prosim vas za vaše izkušnje. Dobila sem zelen recept za klomifen. G mi je rekla, da ga v sloveniji ni, da naj ga grem iskat v italijo.
Do tukaj vse ok. Sm pa nekje brala, da ti v tujini ne dajo na zelen recept ampak samo na belega. Na zelenga sam če maš neki štempel iz lekarne v 
sloveniji.

Kaj veste o tem kako in kaj? Bi blo ful gnilo če bi šla v italijo samo po tablete pol bi mi pa rekli, da ne morem dobituser posted image user posted image

(odgovor članu Zojatisa)
  Neposredna povezava do sporočila: 113
1.3.2011 23:23:21   
Minčika28
Jaz sem ga v Avstriji tudi dobila na zeleni recept. Po mojem ne bi smelo biti težav, razen, če je v Italiji drugače, kar pa naj še katera druga pove.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 114
2.3.2011 6:38:46   
majjči36
Pozdrav,tudi jaz sem šla po klomifen v Austrijo z zelenim receptom, brez vsakega problema sem ga dobila,celo tolk so mi šle v lekarni na roko, da sem prvi mesec kupila le eno škatljico od 4, katere sem imela predpisane.Sam na recept oznacijo kolicino in ceno,pa dodajo žig in to je to,naslednjič pa lahko z istim receptom zopet dobim se preosale 3 skatljice.

Neposredna povezava do sporočila: 115
2.3.2011 13:54:14   
Zojatisa
Živjo punce!
Danes sem bila na Uz v Mb ker ma spremljajo kako reagiram na Klomifen, in mi je G.potrdila da ovulacija je bila.
Tako  da sedaj pa čakat kaj bo ali se ulije user posted image  ali zagledam user posted image .
Bomo videli lepo se imejte in čimprej zagledajte prelepeuser posted image .
Lp

(odgovor članu majjči36)
Neposredna povezava do sporočila: 116
2.3.2011 21:07:56   
82tina
Pozdravljene še iz moje strani.

Tudi sama sem v prvem krogu jemanja klomifena - jutri vzamem zadnjo tabletko.
Stranskih učinkov nimam - razen vsakodnevnih glavobolov. Klomifen sem kupila v Avstriji na beli recept.
Lani maja sem bila na histeroskopski operaciji - odstranitev pregrade, vseskozi pa imam težave z neredno menstruacijo, saj je brez tablet praktično sploh ne dobim (pred KT imela normalno menstruacijo na približno 30 dni).
Moja ginekologinja mi je večkrat rekla, da menstruacija bo, ko pač bo in da naj  pridem vsakič, ko je dalj časa ne bo, po dabroston.
Ker s tem nisem bila zadovoljna, sem šla k privatnemu ginekologu in sva poizkusila 3 cikle s cyclo-progynovo, a se menstruacija po prenehanju jemanja ni ustalila user posted image
Sedaj pa sem na klomifenu - 1 tableta na dan (5.-9. dne) in se bojim, da ne bom reagirala, ker nimam nič kaj stranskih učinkov.

Sama sem že kar precej obupana, ker ne vem, zakaj se mi ciklus nikakor ne urediuser posted image

Sem se kar razpisala, ampak vsakič me zaboli, ko je okrog mene vse polno nosečnic in dojenčkov - pa seveda vsem privoščim, da ne bo pomote.

Lepo bodite in javite, kako vam greuser posted image

(odgovor članu Zojatisa)
Neposredna povezava do sporočila: 117
2.3.2011 21:37:32   
Zojatisa
Zdravo 82tina!
Tudi jaz nisem imela nekaj hudih stranskih učinkov,razen da bi kar spala,pa malce bol razdražliva sem bila.
Pa mi je na prvem UZ rekel da ni nič učinka in da naj pridem če en teden takrat se je pokazal da sem reagirala in sem imela folikl velik17mm.
Potem me je naročil spet čez teden da vidjo če bo ovulacija-na tem uz mi spet ni kazal da bi bla ovulacija in je reku da je najbrš prazen folikl ke je bil potem že velik 24mm, nakar sem imela danes spet in so mi potrdil da je ovulacija bila tako da sem zelo vesela.
Tako da pozitivno razmišljal, vem da je težko ker sem tudi jaz bela zelo razočarana ko so mi prvo rekl da ne reagiram ampak se je izkazal da čist ok reagiram ampak da imam dalši cikl, Tako da kar pogumno naprej!
Boš videla da se bo vse uredil.
lp

(odgovor članu 82tina)
Neposredna povezava do sporočila: 118
3.3.2011 10:49:03   
nitana
Pozdravljene punce.

Sama sem že v tretjem krogu - v 1. in 2. sem jemala po eno tableto - na UZ ni blo folikla, torej niti ovulacije, zdaj v 3. sem jemala po 2 tableti, in danes (13.dan) sem bla na UZ in spet ni folikla, grem sicer v ponedeljek spet, ker je G reko, da je mogoče prehitro, ampak to je reko tudi prva dva cikla in tudi čez nekaj dni ni blo nič. Tako da sem si obakrat M sprožla s primolutom, ker drugače bi jo tak verjetno čakala do novega leta user posted image . In očitno si jo bom tokrat tudi mogla. Pol pa je reko da boma probala s tremi tabletami dnevno, in če še vedno nebo nič me bo poslal kar v mb, ker je reko, da več kot tri mi on ne upa predpisat. Tak sem jezna in žalostna in obupana, da vam ne morem povedat. Kak bom te jaz sploh zanosla, se sprašujem vsaki dan?!
Po drugi strani pa mi kolegica pove, da se jima je zgodlo in je noseča, pa sploh noče biti. In zdaj hodi okoli, kot da ji je nekdo umrl in ne kot da se ji je zgodlo nekaj najlepšega v življenju. In sem spet jezna, ker je to tak nepošteno. Upam, da bo tudi meni enkrat dana ta sreča, ker je bom neznansko vesela.
Uf, spet sem se razpisala, ampak res sem tak žalostna,da prsti kar sami tipkajo...
Držim pesti za vse nas.

Lep pozdrav

(odgovor članu Zojatisa)
Neposredna povezava do sporočila: 119
3.3.2011 12:09:12   
Zojatisa
Živjo nitana!
Seveda bo tudi tebi dana ta sreča, vem kako je to ker sama doživljam te stvari sicer sem sedaj malce pomirjena ker smo prišli do rezultata da imam ovulacije. Vem pa kako je hudo ko izveš da bodo imel drugje dojenčka pa ne da bi jim bilo favš, ampak preprosto ti je hudo kolikokrat sem se jaz na ta račun zjokala. Še posebej lani proti koncu leta je bilo hudo ko sem skoraj vsaki teden zvedla da je ena v sorodu nosečka sem bila zelo vesela po drugi strani pa žalostna "zakaj ne jaz". Tako da julija dobim nečaka ali nečakinjo in še cel vrtec drugih bebik . Sedaj sem pa zelo vesela ko vidim da tudi pri meni gre nakaj na bolji in pozitivno .
Tako bo tudi pri tebi boš videl , kako pravjo po dežju vedno posije sonce
Tako bo enkrat za vse nas ki se trudimo in upamo!
Lep pozdravček vsem in držim pesti za nas
lp

(odgovor članu nitana)
Neposredna povezava do sporočila: 120
3.3.2011 13:55:59   
82tina
Zojatisa hvala za vzpodbudne besede user posted image
Mene ginekolog ne bo spremljal z UZ-jem (predvidevam, da zato ker je samo 2x tedensko v mb).
Si pa merim BT in tudi ovulacijske lističe bom uporabila in MOČNO upam, da ovulacija bo.
Utrujena sem pa jaz tud, pa tečna user posted image

nitana - te čisto razumem. Vem, kako je to, ko vsak mesec moliš, da pa bi se vendarle menstruacija prikazala sama od sebe ... pa je potem spet več kot 40 dni in itak veš, da spet ne bo nič; pa spet hormoni za sprožitev ...

Tako težko je ostati pozitiven, ko jepolno prijateljic nosečih ali pa imajo male otroke, pri meni pa je v ozdaju vedno misel, kaj pa če ne bo uspelo ... čakalne vrste v mb na neplodnosti pa so katastrofalne - tako, da že včasih razmišljam, da bi se kar naročila, ker preden bom prišla na vrsto bo tako pol leta okroguser posted image

(odgovor članu Zojatisa)
Neposredna povezava do sporočila: 121
3.3.2011 16:46:27   
nitana
Zojatisa in 82tina hvala za vzpodbudne besede. Res je tak težko ostat pozitiven, sploh ko vidiš, da eni postanejo noseči, ne da bi to sploh planirali ali želeli, drugi pa se moramo toliko pretrudit in doživet toliko razočaranj, da maš na koncu v glavi samo še eno vprašanje: bo meni sploh kdaj uspelo?! Včasih sem že tak obupana, da bi mojemu user posted image najrajši rekla naj gre in si poišče drugo, ker jaz mu itak nem mogla dat družineuser posted image . Ampak ko je najhujše razočaranje mimo se spet poberem in upam na več uspeha v naslednjem krogu.

82tina tudi jaz sem ravno zdaj v službi razmišljala, kaj če bi kar poklicala v mb in se naročla, čeprav še nimam napotnice. Itak moreš ful čakat, in kot kaže mi to ne uide, tak da lahko s tem pridobim kaki mesec pri čakanju. Se je že katera naročla preden je sploh mela napotnico?

Lep pozdrav

(odgovor članu 82tina)
Neposredna povezava do sporočila: 122
4.3.2011 8:48:16   
Dasika
Tedi2 čestitke!!!! user posted image  user posted image user posted image user posted image

Jaz pa sem imela zdaj pavzo z vsemi tabletami, nisem jemala niti Klomifena, niti Primolut-nora, user posted image sem imela nazadnje 29.1, ponavadi jo imam na 28-30 dni, tako da malo zamuja...testa še nisem delala, ker se mi zdi čisto nemogoče, da bi pa ravno v tem mesecu, ko imam pavzo od tablet, ratalo. Če je res še nekaj časa ne bo, ga bom pa morala naredit, zanenkrat sem v fazi ''samo zamuja'' user posted image Ne čutim pa ničesar...zato pa sem v fazi ''zamuja''... user posted image

Lep dan vsem!

(odgovor članu nitana)
Neposredna povezava do sporočila: 123
4.3.2011 9:32:25   
Zojatisa
Zdravo Dasika!
Čisto je možno da ti je uspelo,
imam prijatelco ki se je dolgo zdravila in jemala table te take in trugačne tudi Klomifen, nazadne je pa zanosla ko ni nič jemala nobenih zdravil, tako da je možno.
Močno držim pesti da je ratal in nam seveda javi.   user posted image

lp

(odgovor članu Dasika)
Neposredna povezava do sporočila: 124
4.3.2011 21:46:50   
mghope
Živjo punce..
jst sem pa prejšnji mesec prvič jemala klomifen 1tbl/dan od 5-9 dne in sem bila 13.dan na UZ in ni nič pokazal in mi ni nič rekla da pridem nazaj čez en teden tako kot nekaterim od vas, ampak samo da se vidiva naslednji mesec na UZ.. Zdaj čakam user posted image , jem še Dabroston do srede potem pa 2tbl/dan..Upam da bo tokrat UZ kaj pokazal. Govorila sem z ginek. iz Postojne ki je družinski prijatelj in je rekel naj ne pričakujem preveč da mi bo povečana doza pomagala. In da lahko klomifen jem max 3 mesece, potem pa na HSG in če je to uredu je potem samo še laparo...Danes sem si še kupila čaj krvomočnice tako da bova zdj z mojim še to poskusila pa upam da že kej rata..

Dejmo čimveč user posted image , meni se že meša od vseh čajev, trave, tablet itd...

Vso srečo vsem!!

(odgovor članu Zojatisa)
Neposredna povezava do sporočila: 125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?