|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  2 3 [4] 5 6   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Klomifenke 2011
27.1.2011 11:25:54   
olimia
moj je spraševal za Klomifen v Kraubathu v avstriji in ga tudi ni mogel dobiti brez recepta. sedaj čakam, če mi ga bo lahko bratranec zruhtal iz nemčjie, ampak tam je pa še dražji - škatlica je 20 eur. pa sploh ni problema za denar, sam da ga lahko dobim - da mi ga nekdo lahko zrihta.

(odgovor članu Dasika)
Neposredna povezava do sporočila: 76
27.1.2011 16:26:48   
Anonimen
Jaz sem dala mislim da 4 ali 5 eurov in res ni komplicirala čisto nič! Razlike so očitne ...

(odgovor članu olimia)
  Neposredna povezava do sporočila: 77
27.1.2011 22:23:00   
Dasika
Očitno je Klomifen eno skrivnostno zdravilo.... ga moraš iskat, ko kakšen zaklad user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 78
28.1.2011 16:29:49   
Minčika28
Evo pa se vam spet po dolgem času malo javljam.
Kako ste kaj?
Tedi2 se je tvoja user posted image že prikazala al še vedno ne?
Dasika čestitam za poroko! Želim ti, da bodo priprave potekale v najlepšem redu! user posted image
Pa močno, močno stiskam pestke, da se tvoja user posted image 1. ne prikaže in da zagledaš user posted image !!!

Jaz pa moram povedati, da sem imela ovulacijo v torek, 21. dan cikla, saj se je v sredo zjutraj moja BT iz 36,8 zvišala na 37,1. Naslednje user posted image ne pričakujem 7.2. Mi je pa zanimivo, da takrat sploh nisem imela nobene vlečljive sluzi. Malo me je samo špikalo, ampak me te dni še vedno tu in tam malo špika. Mislite, da BT ne bi držala in da še ovulacije sploh ni blo? Po tolikšnih informacijah se mi zdi, da sem ful zmedena in da še manj vem kot prej.user posted image

(odgovor članu Minčika28)
Neposredna povezava do sporočila: 79
31.1.2011 9:08:13   
Dasika
Minčika, hvala za čestitkeuser posted image

Na žalost se je user posted image pojavila še prej, sem jo dobila že v soboto. Ta ciklus imam pavzo s Klomifenom, tako da nimam nobenih pričakovanj, ker verjetno sploh ne bo ovulacije. Vztrajamo naprej, drugega nam ne preostane user posted image

Pozdrav vsem!

Neposredna povezava do sporočila: 80
3.2.2011 19:35:16   
mghope
Najprej en lep pozdrav vsem uporabnicamuser posted image  Sem nova tukaj ampak še ena več ki upa na trebuščka in user posted image   Meni je pa ginek. povedala da imam POC in da je možnost da ne zanosim, pa tudi možnost za zanositev. Zlo tko hladno, brez čustev povedano.. Zdj se trudm peti mesec.. Ravno danes sem pojedla zadnjo tableto dabrostona, jemljem ga šele drugi ciklus zaradi nerednih menstruacij. Upam da je mogoče ta mesec moj mesec.. In po doolgem prepričevanju ginekologinje in opravljenem spermiogramu mi je predpisala klomifen.. Vidim da imate nekatere težave da ga dobite..sm namreč slišala da ga s tem mesecm več ni v Slo..Jaz sem ga dobila v Sarajevu. Tako da bom ta mesec začela z jemanjem in upam da čimprej rata, ker mi je vsak mesec hujš...

vSEM PUNCAM PA ŽELIM DA ČIMPREJ ZAGLEDAMO user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 81
4.2.2011 8:36:49   
Dasika
Mghope, welcome user posted image Me veseli, da bova komunicirale tudi tukaj user posted image  
A si ga dobila v Sarajevu brez recepta?

(odgovor članu mghope)
Neposredna povezava do sporočila: 82
4.2.2011 18:32:35   
mghope
Dasika a nisi ugotovila da sm to jstuser posted image  Sm se vam pridružilauser posted image Dobila sm ga brez recepta, eno škatlco, pol morm pa recept prnest če bom še rabila..Včeri sm uzela zadnjo tableto Dabrostona, zdj pa sam čakat če bo user posted image  pršla..Pol pa na naprej..

Pozdravčk

(odgovor članu Dasika)
Neposredna povezava do sporočila: 83
7.2.2011 12:47:24   
Anonimen
Pozdravljene,

jaz bi samo vprašala, če je katera pred kratkim hodila v lekarno na fernetičih po klomifen in ga je dobila brez recepta? Midva z mojim user posted image sma jutri nameravala it na izlet do italije, in nabavit novo porcijo klomifena, pa moj ginekolog danes ni delal, tako da dobim recept komaj v sredo. Nebi pa rada hodla brezveze tja, tako da če je katera bila v bližnji preteklosti tam in ni potrebovala recepta, se priporočam za odgovore, ker zdaj res nevem kaj naj naredim jutri.Ali pa če ima katera aktualni mail od lekarne fernetiči, bi tudi prosla za njega, da jih lahko povprašam.

Hvala in lep dan vsem.

(odgovor članu mghope)
  Neposredna povezava do sporočila: 84
7.2.2011 13:58:08   
mghope
@ Anonimen
Malo pobrskaj po zadnjih objavah, so nekatere punce pisale o tem.. Jst ti lahko pomagam z emailom in tel.št., ker so mi zadnjič dali vizitko ko sem la po Dabroston. Govorijo slovensko tko da lahko tut pokličeš pa vprašaš.
email: farmacia.cermelj@libero.it
tel.št.: 040 214 441
delajo pa od 8.30-13.00 pa od 16.00-19.30

Upam da jih dobiš

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 85
7.2.2011 16:24:19   
nitana
mghope hvala...jim že pišem:)
To je od tiste lekarne na fernetičih ali katere druge ob meji?

Lep dan.

(odgovor članu mghope)
Neposredna povezava do sporočila: 86
7.2.2011 17:53:18   
mghope
tista na Fernetičih, čist blizu..sicer je pa še ena zlo blizu, 200m stran od te pa majo mogoče tam. Ker jst sm k sm šla po Dabroston dobila dve škatlci v eni, dve v drugi..

good luckuser posted image

(odgovor članu nitana)
Neposredna povezava do sporočila: 87
8.2.2011 11:05:08   
ency
Jst sem bila v petek na Fernetičah, sem pa imela recept, in sem kupila 3škatlice...nevem pa kako je brez recepta.
Tudi jst danes začnem s klomifenom, in sicer 2tableti na dan (5dni). Drugače imam pa zelo neredne cikluse, od 30-40dni, se pa trudiva že zeloooo dolgo časa. Držim pesti za vse nas user posted image

(odgovor članu mghope)
Neposredna povezava do sporočila: 88
8.2.2011 20:39:20   
zarch
Ojla!
Tudi sama bi se pridružila v klub...
Da sem dočakala user posted image , sem morala jesti dabroston.
V četrtek začnem s klomifenom...1 tabletko na dan.
Upam, da bom tabletke dobro prenašala...
Vsem skupaj želim, da bi čimprej postale vesele nosečke! user posted image

(odgovor članu ency)
Neposredna povezava do sporočila: 89
8.2.2011 20:51:34   
mghope
@ zarc lepo pzdravljena user posted image
Jst tudi jem Dabroston ker imam čisto preveč neredne menstruacije. Zdaj sem zadnjo tableto vzela v četrtek, danes je že 6 dan od zadnje in menstruacije še ni..čeprav me špika..jemljem ga pa šele drugi mesec. Prejšnji mesec sem pauser posted image  dobila 6 dan po zadnji tableti, se pravi na 30.dan ciklusa. Kdaj ti dobiš menstruacijo z Dabrostonom?
Ker jaz jo čakam da lahko začnem ta mesec prvič z klomifenom, isto 1 tbl/dan, od 5-10 dne.. Zakaj pa ene dobijo po 2tbl/dan?

V upanju da se čimprej primeuser posted image  user posted image

(odgovor članu zarch)
Neposredna povezava do sporočila: 90
8.2.2011 21:38:14   
zarch
mghope jaz sem dobila user posted image  3 dni po zadnji tabletki dabrostona.
v nekem članku sem brala, da se jemlje klomifen od polovičke do max. 5 tabletk/dan,
odvisno od tega, kako se odzivaš...mislim, da pač začneš z manjšim odmerkom, da ni odziv prevelik...
upam, da te user posted image  čimprej obišče, da lahko začneš s klomifenom. user posted image

(odgovor članu mghope)
Neposredna povezava do sporočila: 91
10.2.2011 12:50:46   
nitana
Evo mene z UZ - sem bla že pred enim tednom, pa ni bilo nič, in danes spet ni bilo nič, tako da že drugič nisem odreagirala na te "čudežne" tabletke.. Sem pa jedla eno na dan. Zdaj pa nevem al niso tako čudežne ali pa imam jaz res vse totalno zamuštranouser posted image In da nebi spet celo večnost čakala na M, začnem jest primolut, pol pa po 2 tableti klomifena na dan naslednji cikel, te pa da vidimo kaj bo..
Sem bla spet razočarana, pol pa me je moj G tak nasmejal, ko vidi, kak si zaskrbljen in se začne hecat in vse obrne na pozitivno, tak da sem šla kar nasmejana od njega. Je reko da bomo pomladi vse zrihtali.user posted image

Lep sončen dan še naprej.

(odgovor članu zarch)
Neposredna povezava do sporočila: 92
10.2.2011 14:58:38   
mghope
No jst pa upam da bomo poleti vse z user posted image  okol po sončku hodile user posted image  Pri meni je pa danes 8 dan odkar sm vzela zadnjo tbl Dabrostona in menstruacije kr še ni. Test je bil dva dni nazaj negativen tko da nevem kaj se dogaja.. Bom do pon. še počakala in če je še ne bo, še 1x test in klicat ginekologinjo. Kr bi tud rada čimprej začela s klomifenom in upam da bo kmalu kj pomagal.

Vso srečo vsem!! Pa čimprej +++++++user posted image

(odgovor članu nitana)
Neposredna povezava do sporočila: 93
11.2.2011 12:26:17   
nitana
mghope iz tvojih ust v božja ušesa...da bi res imele poleti vse že lepo zaobljene trebuščke (zaradi bebice, da nebo pomote) user posted image
Mogoče pa je pri tebi že to to...držim pesti!!!

Mogoče veš če je lekarna na Fernetičih, od katere si mi dala mail, odprta tudi v soboto? Ker zdaj ko mam novi recept bom pa mogla it v nabavo, in drugače kot v soboto mi nebo zneslo, tak da upam, da je odprto.

Se tipkamo,
lep dan vsem.

(odgovor članu mghope)
Neposredna povezava do sporočila: 94
11.2.2011 14:12:57   
majjči36
Drage moje--- mene ,pa samo neki zanima,ali ima katera od vas tudi take tezave z pms,kot jih imam jaz zadnje leto vsak mesec¨? Imam identicne znake nosecnosti,cisto vsak mesec,se na koncu izkaže,da je le pms.Povejte mi ali obstaja kaksno naravno zdravilo proti tej nadlogi,meni se bo počas zmešalo.Ko že itak nestrpno čakam na nosečnost na koncu,pa ta hud pms,lahk bi prisegla,da je isto kot v nosečnosti,le da se dan ali dva pred menzo konča nato ,pa nastopi menstruacija. lep dan

(odgovor članu nitana)
Neposredna povezava do sporočila: 95
11.2.2011 19:14:18   
Anonimen
Majči se popolnoma strinjam. Ta mesec je kazalo, da bo pa res (končno) uspelo. Sploh pa sem bila še toliko bolj prepričana, ke se je na UZ videlo en lep folikel ... Pa se je spet pokazala. Grem torej v tretji krog s klomifenom s tem, da sem si zaklela, da se ne bom več obremenjevala. Če verjameteuser posted image
Mislim pa, da je že čas, da katera javi, da ji je uspelo!!!

(odgovor članu majjči36)
  Neposredna povezava do sporočila: 96
11.2.2011 20:07:51   
Minčika28
Pozdraljene punce!
Da se še jaz malo javim po dolgem času!
Najprej lepo dobrodošlico vsem novim- mghope, zarch in ency! Upam, da nisem katere spustila. user posted image Želim vam, da čimprej zagledate svoj +!!! user posted image

Nama v 1. krogu ni uspelo. Sem v soboto dobila user posted image , tako da sem danes vzela 3. tableto klomifena. Bomo videli v tem krogu, kako bo.

Majjči36 po mojem dela to že sama misel na to, če bo nosečnost ali ne. Žal nimam in tudi po mojem ni nobenega zdravila proti tem. user posted image

Lepo bodite!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 97
11.2.2011 23:10:30   
mghope
@ nitana   cel dan sem bla odstona tako da ti šele zdaj odgovarjam..pogledala sem na vizitko lekarne in edino kar piše je da samo ob čet. popoldan ne delajo..kar verjetno pomeni da ostale dni normalnouser posted image

@ anonimen   se strinjam da je čas da nekatera javi + da vsaj mau upanja in spodbude dobimo user posted image
jst do pon počakam če bo user posted image , če ne še 1x test narest in klicat ginekologinjo, ker tole se pa že preveč vleče, ker je že 9 dni od zadnje tbl Dabrostona!

Lepo nočko vsemuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 98
14.2.2011 20:29:16   
majjči36
Dober večer. Zanima me ali je katera od vas že poiskusila zdravila MACA? Mislim,nič ne vem,o njih,ali mi katera lahko kako svetuje in pove kje se ,da to naročiti in,pa na kakšen način delujejo? Prosim vas,za pomoč. Saj res več nevem kaj naj še poiskusim. H vala vam

(odgovor članu mghope)
Neposredna povezava do sporočila: 99
15.2.2011 8:17:18   
srečica17
Več o korenu MACA si lahko prebereš tukaj
http://www.svet-je-lep.com/zdrav-duh-v-zdravem-telesu/zdrava-prehrana-in-vegetarijanstvo/koren-maca/
Naročiš jih pa lahko na tel št 041 230 602......Matjaž.
Pošljejo ti jih po pošti, plačaš po povzetju.

(odgovor članu majjči36)
Neposredna povezava do sporočila: 100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  2 3 [4] 5 6   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  2 3 [4] 5 6   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?