Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z: Decemberski sončki 2010 6.5.2011 17:09:24
|
|
|
|
olimpijka
|
živjo, punce. Tudi sama sem decemberka in vas spremljam od začetka. Zdaj ste se preselile na fb in vas kar pogrešam. Me sprejmete medse na fb? Drugač pa mam svoj profil na fb, sam ne vem kako naj vas najdem ...Help!!!
|
|
|
|
RE: Z: Decemberski sončki 2010 6.5.2011 21:20:07
|
|
|
|
čebelica11
|
Olimpijka, pošlji mi na ZS svoje ime in priimek in bom uredila.
|
|
|
|
RE: Z: Decemberski sončki 2010 31.5.2011 14:17:49
|
|
|
|
DeVilla
|
Sem prišla sem še mal pogledat, ker mi FB spet šteka in ful težko preberem starejše zapise... Naš mali junak pridno raste, v četrtek imava spet pregled, pri 4ih mesecih je imel 6,300 kg, velik pa je bil 64 cm. Me prav zanima koliko je zrastel v enem mesecu. Danes so ga tudi špiknili v prstek za kri, je bil čisto miren. Začela sva hoditi v Kranj na telovadbo za mlade mamice. Migamo v Prešernovem gaju - tole je povezava na njihovo stran Aktivne mamice. Priporočam! Z gosto hrano še ne hitimo, zaenkrat kraljuje korenčkov pire in banana. Na bok se že zakotalimo večkrat na dan, na trebuhu pa pristane bolj malokrat. Za dan mladosti smo dobili prvi zobek - enko spodaj. Se slini kot polžek občasno. Je pa ful živahen in potrpežljiv malček...
|
|
RE: Z: Decemberski sončki 2010 9.2.2012 21:28:21
|
|
|
|
Ginny
|
Živjo! Mene pa zanima, če je še kje kakšna mamica, ki ima doma decemberskega sončka, da malo obudimo temo
|
|
|
|
RE: Z: Decemberski sončki 2010 10.2.2012 16:21:27
|
|
|
|
jona klara
|
evo me, res škoda, da tako izumira tema no, da vidmo, če se še katera javi
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?