zaljubljena23
|
birdy, hvala za info...tako sem dobila že nasvet včeraj...ampak nismo rabili po ničemer posegati, saj nas je danes zjutraj pričakala kar fejst posračkana rita betricija, a ti si tudi bila na temetil tabletah? Jaz sem tudi danes začela z njimi, mi jih je včeraj G predpisal...Praviš veliko jest in piti...Hmmm se bom potrudila, ker bi res rada, da dojenje steče, ker bi raje ta denar, ki ga damo za adaptirano mleko zapravila za kaj bolj pametnega Star, šivov jaz nisem čutila že od začetka...Krvavela pa 2 tedna po porodu nisem kaj dosti, res minimalno, vse bolj v obliki izcedka in še to bolj rjave barve, ne več sveža kri... V Ptujski P pa ni bilo nič mazanja..Umivanje samo s krpico namočena v vodo in to je to... Mag, mogoče se nista dobro razumeli s sestro glede datuma poroda...Jaz imam prvi pregled 2.2. Aja, čaja tudi jaz ne segrevam..Glede vozičkanja, sva midva tudi že šla takoj ven, 10.dan po porodu...Je pa res, da ta teden je bilo kar grdo vreme in nisva bila, danes sva izkoristila otoplitve, ampak je fajn veter, tako da sva bila zunaj dobrih 15 min...Upam, da bo jutri bolje, pri nas napovedujejo toplo in še brez dežja....