betricija
|
zaljubljena glede hranjenja...hmmm..jaz sem tisti dan, ko sem kuro tametila naredila mislila, da ni nič pomagal. tisto noč sem jo še nahranila z adaptiranim mlekom, pa krčke je imela, pa bljuvala je ven..mah sem mislila, da tablete niso nič pomagale. pol se pa zjutraj zbudim s tako napetimi joški, da je kar bolelo...in čudež je bil, da je pupa tako vlekla, da se je med dojenjem začela spet daviti. to je prej delala samo na flaški. potem sem jo pa začela na 3 ure pristavljat. in je bilo dovolj samo na eni strani, čez 3 ure na drugi strani, če je bila pa ful lačna sem ji ponudila še drugo stran, sem pa potem začela s tisto joško, ki je ni dovolj spraznila.. in je danes patronažna prišla, smo se kopali in jo je po kopanju stehtala, ko se je še malo podelala in polulala in je težka 3900g. danes smo stari 3tedne. od prejšnega ponedeljka do danes 300g. je bila patronažna ful vesela.torej je dovolj mleka.itak pa pravijo, da je dovolj pojedla, če potem ko jo položim v posteljo še bljuva mlekca ven.sem čist panična, ker ne vem ali je dovolj podrla kupčka al ne...kolikokrat vi podirate kupčka in kako???čez rame obe rokce, ali roke dolj visijo, al čez roko, pa da leži na bušiju???predvsem koliko časa podirate kupčka...ni dovolj en sam a ne?? glede previjanja ponoči..jo jaz poskušam previti okoli 10-11 ure zvečer, potem pa je čisto odvisno kako mi zaspi..če se matramo do 1 ponoči, je potrebno še eno previjanje, če pa mi kmalu zaspi, jo previjem okoli 6-7 zjutraj, ko se zbudi in gremo papat...smo pa na št.2, pa so mi tako štoraste, pri 1 mi ni nikoli čez prišlo, pri 2 pa je bila že 1x pokakana in 2x polulana..sem včeraj mogla celotno posteljnino do nepremočljive blazine preoblečt...pa še njo..je bilo pa potem joka hitro konec...sem probala s št.3, samo se mi zdi, da je pa še ful prevelika...
|