betricija
|
no se še jaz javim. punca danes spala celo noč, no ob 2 smo jo nahranili, pa podirali kupčka pa je bila še malo lačna in smo zaspali nazaj okol 4 in spali do 8h.pa včeraj je bila cel dan pridna, ne vem a res tiste kapljice delujejo, v glavnem prebava je stekla, puka na veliko, in kaka tudi še kar.mi pa plenice delajo malo problemov, ker so ji 1 premajhna, 2 pa prevelika...eh, bomo že. jaz pa moram potrkat, da nismo več na adaptiranem mleku in da ne dodajam več. sem začela jesti malo več in imam očitno toliko mleka, da se podojiva samo na eni strani, morda še 2x na dan zahteva drugo stran in je mir.hvala bogu. sem se malo skulirala glede tega koliko poje in kakšno količino, pa tametil sem jemala 5 dni in je pol zalaufalo. tako, da sem el.črpalko rabila za slabe 3 tedne (no morda jo bom še rabila), aventov grelec bom pa nazaj poslala, sem z aventovo prodajalko dogovorjena, da če mi ne bo odgovarjalo, da ga vrnem nazaj..sploh ne greje tako kot je treba...60€ pa tudi ne mislim stran vržt.pa še razprodaje so se začele, bom kaj tamali za oblečt kupila. jona,. jaz ti priporočam tametil tablete zjutraj 1 zvečer 2 tableti, 5 dni, pa veliko jej, pa veliko pij. jaz sem prej tudi samo zajtrk in kosilo pojedla, ker nisem mogla več, potem pa sem za malico pojedla še kos pehtranove potice, pa za večerjo kos štrudla in ego jogurt, edino gresa ne jem več oz. mleka zvečer. pa 3,5l čaja za dojenje popijem...od hipp bio čaj, 6 vrečk za toliko tekočine in kar cel dan glokam...očitno je pri meni proizvodnja stekla in sem res srečna. me pa zanima koliko je tamala pridobila na teži, sedaj ko je ne dojim več po steklenički.sem mislila, da bo imela patronažna že včeraj s seboj tehnico pa so jo druge patronažne vzela...v petek je rekla, da upa, da prinese s seboj in v petek se prvič kopamo. ven si še ne upamo, je tud patronažna rekla, da naj ne grem pred prvim kopanjem ven..pa naša še ni 3t stara in ima že tudi mozoljčke po obrazku..to je čist normalno, se hormoni pucajo. prvo posvetovalnico pa imamo šele 20.1. ko gre moj prvi dan nazaj v službo, pa bo moral že prej domov pridt.pa bo prišel. ginekologa pa se mi zdi da imam 31.1. takrat tamale tudi ne bom s seboj vzela.je le preveč bacilov v ZD. včeraj se mi je pa po 3 tednih končno uspelo čas vzeti za sebe in sem si lase umila...nazadnje sem si jih na tisti dan,ko mi je voda odtekla.joj kolk je pasal bit dlje pod tušem kot pa tisto minuto... tako, grem počivat.morda mi uspe še kaj zaspati, da lažje prevedrim nočno uspavanje...
|