|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   odvajanje od kajenja
8.8.2005 11:59:42   
Darja-10
Vem, da ni to tema za na ta forum. Toda rabim vašo pomoč in sicer odločila sem se, da preneham kaditi. Toda sama od sebe ne morem, sem poskusila a ne gre. Pa sem slišala za Nicocure obliže ter neke tablete, ki se dobijo samo na recept. Če ima katera kakšne izkušnje s tem dvema proizvodoma, mi naj prosim napiše svoje mnenje. Bom hvaležna za vsako pomoč in odgovor.

Darčka
Neposredna povezava do sporočila: 1
   odvajanje od kajenja
8.8.2005 12:24:14   
anadejka
Ja mami od moje prjatlce je s pomočjo teh tablet nehala kaditi.Pokadila je približno 3 škatlce na dan,res enega za drugim in tudi ponoči.Za te tablete je odštela kar nekaj denarja,vendar po moje še vedno manj kot pa bi ga za čike.Tableti so ji pomagali(kar je pri njej pravi čudež) in je res nehala kadit.Ampak ko je tablete nehala jest,je tut nazaj začela katit.

Sem pa pred kratkim tut jest nehala kaditi.Jaz sem sicer na dan pokadila največ povprečno 5 cigaret,kar ni velik,ampak sem se pa kljub temu mogla full dolg psihično prpravljat.Sama sem tudi hotela nehat,že zarad sebe,ker mi je šel na živce tist smrad po čikih,pa seveda odvisnost,da morš skos mislt na te klinčeve čike.Kr doug sm rabla da sm se prepričala u glav da jih sploh ne rabm.K če čist po pravic povem sploh nism hotla nehat,ker so mi pravač pasal.In če preveč razmišljaš o tem posledično začneš še bolj kadit.Tko da je to kr hud boj s samim s seboj.Potem sem pa kr naenkrat zdržala cel dan brez cigareta,pa pol še drug dan,pa še tret dan,...pol mi je blo pa že škoda pokvart tega veselja da sem nehala,sploh pa k sm vidla da gre tut brez cigaret,sem dobila še večje veselje.Potem se pa kr naekrat zgodi,da se sploh ne spomneš na to bi enga pržgala.Full dobr.Pa sej ne rečem,sej pride trenutek k bi požrla celo škatlco,sam enostavno moraš reč sama seb NE in ostati močna.Sej je full težko,ampak z vsakim novim dnem lažje.

Upam da ti uspe in boš vidla kok se boš pol lažje počutila.Pa če se le da probaj brez tistih tablet al karkol druzga,ker boš tako pridobila na samodisciplini in lastni volji.

Veliko sreče:zajcek:

(odgovor članu Darja-10)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   odvajanje od kajenja
8.8.2005 12:39:54   
nikitta
Kako to misliš SAMA OD SEBE NE MOREM?!

(odgovor članu Darja-10)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   odvajanje od kajenja
8.8.2005 12:40:09   
urla
Darja, moje sestra je bila pravi verižni kadilec. Pa se je zavestno odločila, da neha. Matrala se je in matrala, a jo je odvisnost spet pripeljala na pota kajenja.

Čez čas ji je prijateljica prinesla knjigo KONČNO NEKADILCI od CARR ALLEN in je po prebrani zadnji strani knjige vrgla v smeti še preoslatle nepokajene cigarete in enostavno cigareta ni več prižgala. Saj vem, da se zadeva sliši čisto klišejasta, vendar njej je uspelo. Sedaj ne kadi že eno leto, prizna pa, da jo vsake toliko še vedno zamika, največkrat ko je v družbi in okoli nje kadijo.

Preberi knjigo, za izgubiti nimaš prav ničesar.

(odgovor članu Darja-10)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   odvajanje od kajenja
8.8.2005 13:42:23   
bunkica
....v volji je moč..........:bravo::bravo::bravo:

(odgovor članu Darja-10)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   odvajanje od kajenja
8.8.2005 14:34:05   
maja&m
Moj fant je pa šel k enemu čarovniku,nek Rausch,iz Poreča.Pa ga je hipnotiziral in sedaj je že več kot en teden nekadilec.Stvar je pa takšna,ta tip je iz Poreča,plača se 55 EUR oz. 400 HRK.Je pa preverjena zadeva,jih je šlo že več,Slovencev.Pomaga.Moj fant je poskusil nehati že doooolgo časa,več let,pa ni mogel,tam pa ti v podzavest vtisne določene besede....
Če te zanima,piši privat,ti dam cifro

LP

Maja

(odgovor članu Darja-10)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   odvajanje od kajenja
8.8.2005 14:35:10   
mamči
Tudi jaz ti ,kot pomoč ko se boš odločila nehat svetujem to knjigo!!! Ampak najprej uredi v glavi, napiši si npr. vse negativne strani kajenja na list...
Raznorazne nikotinske nadomestke ti odsvetujem, ker ti povem iz lastnih izkušenj, da telesne krize ob prenehanju ni !!! Razen ob misli, da pa bi jaz mogla enega zrauhat sem prvih 14 dni opazila ,da sem se začela potiti. Drugače je pri meni prvi teden bil res krizen, nekako sem si zadala čist kratkoročni cilj in pregurala dan na dan- bla sem ful ponosna sama na sebe.Trenutno pa sem spet zapadla na 1-2 cig. na dan (prejle pol škatle ) ampak mam namen kupit si to knjigo (prvič sem si jo sposodla) in začet znova. Ko sem prvič nehala lani jeseni (PO 12-ih letih), sem vzdržala 6-mes. zdaj vem, da mi bo tokrat uspelo znova.Sigurno je dobro večkrat probat nehat, pa ti pol enkrat uspe, kot pa nič ne naredit zase sploh, če tako kot jaz čutiš, da te kajenje pa že malo najeda in si ne želiš izgledat postarano, pa uničena koža, pa slab zadah, pa propadajoči zobje... pa da sploh ne pomislim, da bi zaradi kajenja morala predčasno zapustit svoje mladiče...

(odgovor članu Darja-10)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   odvajanje od kajenja
8.8.2005 14:50:05   
piščanc
moj mož je nehal kaditi s pomočjo antismoking centra na Komenskega v LJ. zdaj je že eno leto nekadilec, prej je kadil kakšnih 12 let.

(odgovor članu Darja-10)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   odvajanje od kajenja
8.8.2005 15:28:43   
Darja-10
sem že slišala za ta center, pa me zanima kako to poteka in koliko stane. Pa ne da bi mi bilo skoda denarja, samo da vem.

lep pozdrav,

Darja

(odgovor članu Darja-10)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   odvajanje od kajenja
8.8.2005 23:47:57   
Aleksandrin
Meni je ratalo z žvečilnimi Nikorete, drugi mesec bo 2 leti :bravo:
LP :sloncek:

(odgovor članu Darja-10)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?