anadejka -> odvajanje od kajenja (8.8.2005 12:24:14)
|
Ja mami od moje prjatlce je s pomočjo teh tablet nehala kaditi.Pokadila je približno 3 škatlce na dan,res enega za drugim in tudi ponoči.Za te tablete je odštela kar nekaj denarja,vendar po moje še vedno manj kot pa bi ga za čike.Tableti so ji pomagali(kar je pri njej pravi čudež) in je res nehala kadit.Ampak ko je tablete nehala jest,je tut nazaj začela katit. Sem pa pred kratkim tut jest nehala kaditi.Jaz sem sicer na dan pokadila največ povprečno 5 cigaret,kar ni velik,ampak sem se pa kljub temu mogla full dolg psihično prpravljat.Sama sem tudi hotela nehat,že zarad sebe,ker mi je šel na živce tist smrad po čikih,pa seveda odvisnost,da morš skos mislt na te klinčeve čike.Kr doug sm rabla da sm se prepričala u glav da jih sploh ne rabm.K če čist po pravic povem sploh nism hotla nehat,ker so mi pravač pasal.In če preveč razmišljaš o tem posledično začneš še bolj kadit.Tko da je to kr hud boj s samim s seboj.Potem sem pa kr naenkrat zdržala cel dan brez cigareta,pa pol še drug dan,pa še tret dan,...pol mi je blo pa že škoda pokvart tega veselja da sem nehala,sploh pa k sm vidla da gre tut brez cigaret,sem dobila še večje veselje.Potem se pa kr naekrat zgodi,da se sploh ne spomneš na to bi enga pržgala.Full dobr.Pa sej ne rečem,sej pride trenutek k bi požrla celo škatlco,sam enostavno moraš reč sama seb NE in ostati močna.Sej je full težko,ampak z vsakim novim dnem lažje. Upam da ti uspe in boš vidla kok se boš pol lažje počutila.Pa če se le da probaj brez tistih tablet al karkol druzga,ker boš tako pridobila na samodisciplini in lastni volji. Veliko sreče:zajcek:
|
|
|
|