Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 30.12.2010 18:59:50
|
|
|
|
arabela*
|
sva danes kar pozabila na kosilo tak da grem na en kruh z biftekom in koruzo zraven
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 30.12.2010 19:11:12
|
|
|
|
botrca
|
Čer , obiski šli (bivša sodelavka) zdaj pa še malo pospravim kuhinjo, pa dam Janu risanko. Pa večerjo....pa ne vem še kaj. Mogoče bova z mojim zopet gledala kak film na dvd-ju. Tak, da veste kje sem in kaj delam če me ne bo nazaj.
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 30.12.2010 19:47:31
|
|
|
|
ly117
|
Midva sma se pa prav kar navečerjala, zdaj se pa sladkamo z Kinder Chocolate[/color]
< Sporočilo je popravil ly117 -- 30.12.2010 19:53:57 >
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 30.12.2010 19:51:52
|
|
|
|
Lenči_
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 Lenči, sem ti že povedla, da sem ti bla fauš za smučarijo. Jaz sem odkar smo bli s faksom na Kopah 1 teden čisto navdušena nad smučarijo, ki traja več dni skupaj. Čisto drugačen filing kot pa tisto, ko greš za 1 dan na Pohorje. no, upam, da bo nekoč tudi nam ratalo kaj takega...je treba atija malo navdušit. saj boš še imela priložnost! Mi smo šli preko Hoferja - zelo ugodna ponudba in vse je bilo super!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 30.12.2010 20:03:57
|
|
|
|
majakla
|
Čeeer, bašem se s Toffifee-ji, mmmmmmmmmmmmmm . . .
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 30.12.2010 20:14:22
|
|
|
|
arabela*
|
tak...mičkene skopane...lasje umiti, sedaj pa se igrata z barbikami
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 30.12.2010 20:15:13
|
|
|
|
arabela*
|
nisem ziher...a je jutri muller do treh odprt.....? Ve kera?
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 30.12.2010 20:16:24
|
|
|
|
arabela*
|
Tak sem se natelovadla danes...noro je bilo...dve uri sva bila na fitnesu......komaj čakam da grem spet......paše in še paše
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 30.12.2010 20:26:37
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Čeeer, bašem se s Toffifee-ji, mmmmmmmmmmmmmm . . . Jaz bi tudi.
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 30.12.2010 20:32:51
|
|
|
|
Sacherca
|
Dete povecerja,potem pa greva,da preberem pravljico in azaj v dnevno se stistnit na kavc Mali danes bil cel navdusen,da je pomagal raffaelo kroglice delat -povaljane je deval v kosarice.... Pridem se potem kaj po 22i
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 30.12.2010 20:51:41
|
|
|
|
Lenči_
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: majakla Čeeer, bašem se s Toffifee-ji, mmmmmmmmmmmmmm . . . Jaz bi tudi. Jaz pa sendvič z majonezo, pašteto in sirom... mmmmmmmmmmmmmmmmm
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 30.12.2010 20:52:44
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya tak...mičkene skopane...lasje umiti, sedaj pa se igrata z barbikami Pa iiiiiiiii . . .
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 30.12.2010 20:54:59
|
|
|
|
majakla
|
2 sem pustla, da ne bo pizdil, no, upam, da mu bo dovolj. Zdaj (počasi) pa grem nekaj sladkega za jutri skup spocat. Ni mi.
< Sporočilo je popravil majakla -- 30.12.2010 20:56:26 >
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 30.12.2010 20:59:55
|
|
|
|
majakla
|
Kak je zaj za jutri??? Ob 16h? Pa ne bo v EP fuuul gužva, ni mi glih se 1h not, pa še 1h ven za vozit?!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 30.12.2010 21:08:32
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Kak je zaj za jutri??? Ob 16h? Pa ne bo v EP fuuul gužva, ni mi glih se 1h not, pa še 1h ven za vozit?! Kak dolgo bo sploh odprt.
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 30.12.2010 21:40:30
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: majakla Kak je zaj za jutri??? Ob 16h? Pa ne bo v EP fuuul gužva, ni mi glih se 1h not, pa še 1h ven za vozit?! Kak dolgo bo sploh odprt. kaj pa če se v Niagari dobimo?..V ep sem bila danes pa je bila norišnica
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 30.12.2010 22:09:06
|
|
|
|
sami0804
|
Dober večer!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 30.12.2010 22:11:10
|
|
|
|
matcar
|
Čer! Ju3 je vse odprto do 5-h popoldan. Ne vem,ki bi se dobile,povejte. Jaz pa sem brez dopusta ostala,bi ga mogla z 10-im imet en teden,pa nič iz tega. Baje zato,ker sem pozabla povedat datum poroda in morajo zdaj v komendi dat zeleno luč.Mislim....Kaka jim je to finta? marca pa mi gre pogodba ven,pol pa mi bo cel dopust propado,če ne bom dobila pogodbe slučajno.
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 30.12.2010 22:14:50
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Jaz pa sem brez dopusta ostala,bi ga mogla z 10-im imet en teden,pa nič iz tega. Baje zato,ker sem pozabla povedat datum poroda in morajo zdaj v komendi dat zeleno luč.Mislim....Kaka jim je to finta? marca pa mi gre pogodba ven,pol pa mi bo cel dopust propado,če ne bom dobila pogodbe slučajno. Sicer mi ni čisto jasno,kaj ima datum poroda z dopustom,ki ga boš imela naslednji mesec,če sem prav razumela
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 30.12.2010 22:16:28
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Jaz pa sem brez dopusta ostala,bi ga mogla z 10-im imet en teden,pa nič iz tega. Baje zato,ker sem pozabla povedat datum poroda in morajo zdaj v komendi dat zeleno luč.Mislim....Kaka jim je to finta? marca pa mi gre pogodba ven,pol pa mi bo cel dopust propado,če ne bom dobila pogodbe slučajno. Sicer mi ni čisto jasno,kaj ima datum poroda z dopustom,ki ga boš imela naslednji mesec,če sem prav razumela meni tud ne....
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 30.12.2010 22:17:13
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Jaz pa sem brez dopusta ostala,bi ga mogla z 10-im imet en teden,pa nič iz tega. Baje zato,ker sem pozabla povedat datum poroda in morajo zdaj v komendi dat zeleno luč.Mislim....Kaka jim je to finta? marca pa mi gre pogodba ven,pol pa mi bo cel dopust propado,če ne bom dobila pogodbe slučajno. Sicer mi ni čisto jasno,kaj ima datum poroda z dopustom,ki ga boš imela naslednji mesec,če sem prav razumela Ja,2 teden v januarju sem ga hotla imet,pa ga ne dobim.Ne vem,kako vezo ima vse skupaj.
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 30.12.2010 22:18:17
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Jaz pa sem brez dopusta ostala,bi ga mogla z 10-im imet en teden,pa nič iz tega. Baje zato,ker sem pozabla povedat datum poroda in morajo zdaj v komendi dat zeleno luč.Mislim....Kaka jim je to finta? marca pa mi gre pogodba ven,pol pa mi bo cel dopust propado,če ne bom dobila pogodbe slučajno. Sicer mi ni čisto jasno,kaj ima datum poroda z dopustom,ki ga boš imela naslednji mesec,če sem prav razumela Ja,2 teden v januarju sem ga hotla imet,pa ga ne dobim.Ne vem,kako vezo ima vse skupaj. to nima čisto niti malo nobene veze z tvojim porodom !
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 30.12.2010 22:24:21
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Jaz pa sem brez dopusta ostala,bi ga mogla z 10-im imet en teden,pa nič iz tega. Baje zato,ker sem pozabla povedat datum poroda in morajo zdaj v komendi dat zeleno luč.Mislim....Kaka jim je to finta? marca pa mi gre pogodba ven,pol pa mi bo cel dopust propado,če ne bom dobila pogodbe slučajno. Sicer mi ni čisto jasno,kaj ima datum poroda z dopustom,ki ga boš imela naslednji mesec,če sem prav razumela Ja,2 teden v januarju sem ga hotla imet,pa ga ne dobim.Ne vem,kako vezo ima vse skupaj. to nima čisto niti malo nobene veze z tvojim porodom ! Ne vem,tak mi je rekla šefica.Skoro me je kap,ko sem vidla,da mi je celi dopust brisala iz lista za planiranje.
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 30.12.2010 22:26:20
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Ne vem,tak mi je rekla šefica.Skoro me je kap,ko sem vidla,da mi je celi dopust brisala iz lista za planiranje. Se potem človek lahko vpraša,če ti bojo sploh pogodbo še podaljšali-tak kot so začeli...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 30.12.2010 22:27:47
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Jaz pa sem brez dopusta ostala,bi ga mogla z 10-im imet en teden,pa nič iz tega. Baje zato,ker sem pozabla povedat datum poroda in morajo zdaj v komendi dat zeleno luč.Mislim....Kaka jim je to finta? marca pa mi gre pogodba ven,pol pa mi bo cel dopust propado,če ne bom dobila pogodbe slučajno. Sicer mi ni čisto jasno,kaj ima datum poroda z dopustom,ki ga boš imela naslednji mesec,če sem prav razumela Ja,2 teden v januarju sem ga hotla imet,pa ga ne dobim.Ne vem,kako vezo ima vse skupaj. to nima čisto niti malo nobene veze z tvojim porodom ! Ne vem,tak mi je rekla šefica.Skoro me je kap,ko sem vidla,da mi je celi dopust brisala iz lista za planiranje.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.