Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 30.12.2010 9:05:00
|
|
|
|
koala
|
rina
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 30.12.2010 9:05:30
|
|
|
|
botrca
|
Spali smo ok, zdaj pa sem (ati je že spil) na prvi dozi kave.
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 30.12.2010 9:06:34
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 jaz sem taaaaaak sem se tak veselila, da bomo do pon skupaj, pa so mojega pred pol ure klicali, da mora prit delat jaz pa kaj češ tako je življenje...moj tudi dela jutri pa nič ne morem
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 30.12.2010 9:06:47
|
|
|
|
ly117
|
Jutro! Sem pri jutranji dozi kofeja, moj Luka pa še vedno spi. Tak da ta dan gre definitivno na kolendar.
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 30.12.2010 9:09:37
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: majakla Jaz pa ne vem v kg, not stišim koliko gre oz. koliko pač mam. Sej sta samo 5 in 7kg. Vsaj mislim. Sem ga šla pogledat, na etiketici piše 6,00 kg, če je to to? Ja to je to. No pa dodajam 5, 6, in dedem. Seznam po potrebi tudi spriti uredim. ...in 3 ali 4 tudi Ok uradno priznam da nimam pojma o pralnih strojih. Pa še popravek seznama 3, 4, 5, 6, in 7kg pralni stroji.
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 30.12.2010 9:09:46
|
|
|
|
rina22
|
koala, hvala botrca, ti si že prej vedla, da bo delal, mojemu pa je blo obljubljeno, da bo doma sicer pa, kot praviš - bo pa dnar, kaj se te sekiraš?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 30.12.2010 9:10:18
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: koala rina podpis
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 30.12.2010 9:10:22
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Jutro! Sem pri jutranji dozi kofeja, moj Luka pa še vedno spi. Tak da ta dan gre definitivno na kolendar.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 30.12.2010 9:12:27
|
|
|
|
rina22
|
hvala tudi tebi, ly eh, grem se malo igrat ko pa mala zaspi, pa pucat
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 30.12.2010 9:15:23
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 botrca, ti si že prej vedla, da bo delal, mojemu pa je blo obljubljeno, da bo doma sicer pa, kot praviš - bo pa dnar, kaj se te sekiraš? ja vedela sem, ampak vseeno občutek da ne bova skupaj ubija..."obljubljeno" je pa tak...danes je to relativno...denar..ja samo je vprašanje koliko in kdaj...
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 30.12.2010 9:21:48
|
|
|
|
ly117
|
Pa se je že zbudil.
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 30.12.2010 9:22:26
|
|
|
|
Sacherca
|
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 30.12.2010 9:34:06
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca nazaj
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 30.12.2010 10:02:17
|
|
|
|
elevitka
|
Dan! da se še jaz pofočkam na novem delu !
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 30.12.2010 10:26:22
|
|
|
|
Sacherca
|
Pripravljeno testo za pizzo,bo za kosilo...Pa,ce se mi bo dalo se bom spekla eno Sacherco za mojga ateja,ki ima jutri god Zdaj grem pa na kavc z malim gledat Trnuljcico na slo1
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 30.12.2010 11:27:12
|
|
|
|
Lenči_
|
dober dan! Prišli v torek zvečer vsi zdravi in celi iz smučanja! M. je bila pridna. Smo se menjavali in jo čuvali, tako, da smo se lahko vsi nasmučali. Prvi dan smo šli v Vilach na božični sejem, drugi dan smo smučali, tretji dan tudi, potem pa tak via domov. Bilo kratko in sladko Ravno kar sem si kavico iz kafe avtomata pripravla -mmmmm odlična! Je božiček prinesel Tschibov kavomat . Rina za 17 del! kaj sem zamudla???
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 30.12.2010 12:23:47
|
|
|
|
majakla
|
Dan Ooo Ly, ti malo zavidam, jaz sem se že nekaj pred 8. morala vstat. Vete kaj, še nisem pila kafeja, zaj si ga grem skuhat. Spet sem prebrala PICAAA, ne vem če si je ne bom danes naročla.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 30.12.2010 13:11:38
|
|
|
|
katy83
|
ooo, 17.del.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 30.12.2010 13:45:13
|
|
|
|
katy83
|
tak zdaj pa malo več časa, T spi, pa upam, da bo vsaj kako uro spal, ker popoldan dobimo obiske, da bo dobre volje...eh, itak da bo. Rina, še od mene . Lenči, sem ti že povedla, da sem ti bla fauš za smučarijo. Jaz sem odkar smo bli s faksom na Kopah 1 teden čisto navdušena nad smučarijo, ki traja več dni skupaj. Čisto drugačen filing kot pa tisto, ko greš za 1 dan na Pohorje. no, upam, da bo nekoč tudi nam ratalo kaj takega...je treba atija malo navdušit. Sami ...u, mala Nedelja Jaz sem bila poleti prvič in sem navdušena. zdaj grem malo pospravit po bajti, potem tak dragi pride počasi, pa prinese krompirjev golaž s hrenovko, pol pa bo že tak hitro ura 16., pa pridejo tašča, tast, svakinja, svak, nečakinja in nečak. Polna hiša. Paše malo včasih.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 30.12.2010 18:12:46
|
|
|
|
majakla
|
~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 30.12.2010 18:26:36
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ Čer tudi tebi.
< Sporočilo je popravil ly117 -- 30.12.2010 18:27:06 >
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 30.12.2010 18:55:23
|
|
|
|
arabela*
|
čer
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 30.12.2010 18:56:09
|
|
|
|
arabela*
|
Jutri če vam je se lahko že prej dobimo na kofeju...npr ob treh če keri paše...
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 30.12.2010 18:57:05
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 Jaz sem odkar smo bli s faksom na Kopah 1 teden čisto navdušena nad smučarijo, ki traja več dni skupaj. Čisto drugačen filing kot pa tisto, ko greš za 1 dan na Pohorje. no, upam, da bo nekoč tudi nam ratalo kaj takega...je treba atija malo navdušit. jaz pa ne maram ne snega ne mraza ne smučanja
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 30.12.2010 18:58:39
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: rina22 jaz sem taaaaaak sem se tak veselila, da bomo do pon skupaj, pa so mojega pred pol ure klicali, da mora prit delat jaz pa kaj češ tako je življenje...moj tudi dela jutri pa nič ne morem
|
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.