|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke, 17.del
4.1.2011 16:06:18   
botrca
IZVIRNO SPOROČILO: majakla

Jaz še nisem dobila koledarja - Lino,
ve ste?

ja 31.12.2010 user posted image

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 726
4.1.2011 16:08:27   
sami0804

Grem v telovadnico po malega-pridem kasnejeuser posted image itak mam več ali manj samogovore,botrca se me občasno usmiliuser posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 727
4.1.2011 16:11:49   
botrca
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804

Botrca...raport!!!!!!!!user posted image user posted image

takoj mati user posted image : tako hitro še nismo opravili...v 20 minutah smo bili na vrsti in opravili pregled ter posvet z kardiologom...in jaaaaaa z Janom je vse ok in še naprej kontrola čez eno leto....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 728
4.1.2011 16:15:41   
Arwenko

Arwenko še z moje strani dobrodošlauser posted image kje si se pa skrivala,da te noben naš radar ni ulovil?user posted image

Ah mene je vsepovsod polno, a se ne vidi po številu objav user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 729
4.1.2011 16:18:00   
botrca
Arwenko in bamixxx dobrodošli še iz moje strani...vedno več nas je...jeeeeeeeee user posted image  user posted image  user posted image .

Sacherca kako pa tvoja j.o.š.k.a.? Na oni sliki si prava manekenka. Samo daj glavo da te vidimo in ocenimo v kompletuuser posted image .

Matcar naj ti služba hitro mine in za tvoje bolečine tudi user posted image user posted image user posted image .

Koala za tvojega A in uhico pa user posted image user posted image user posted image .

Sami0804, majakla, rina22 in katy83...o hujšanju ne več...user posted image ...jaz bi tudi pa mi ne gre...user posted image .

Ly117 ki si pa ti? Pa elevitkauser posted image

Ostale pa, ki nisem omenila pa samo en lep pozdravuser posted image : saraya, lenči_...še katera user posted image ?

< Sporočilo je popravil botrca -- 4.1.2011 16:20:40 >

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 730
4.1.2011 16:18:29   
Sacherca
Arwenko welcome user posted image user posted image user posted image

Botrca user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 731
4.1.2011 16:19:01   
Sacherca
Elevitka je v Avstriji user posted image

(odgovor članu Sacherca)
Neposredna povezava do sporočila: 732
4.1.2011 16:19:24   
botrca
IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko

Ah mene je vsepovsod polno, a se ne vidi po številu objav user posted image user posted image user posted image

ne...poglej objave od saraye, matcar, ly117 in mene....user posted image

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 733
4.1.2011 16:20:20   
botrca
IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca

Elevitka je v Avstriji user posted image

aha, da ne bo zopet rekla da je nismo pogrešale user posted image

(odgovor članu Sacherca)
Neposredna povezava do sporočila: 734
4.1.2011 16:21:55   
botrca
Tako, prebrala in pokomentirala sem vas. Zdaj pa odhajamo ponovno na teren. Malega dam v varstvo (beri:sestrina tašča pazi vse 3 korenjake), mi pa gremo v kino. Komaj čakam.user posted image  user posted image  user posted image .

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 735
4.1.2011 16:52:29   
katy83
s Timotejem sva zdaj 1 uro spalauser posted image je pasalo, čeprav, ko se je zbudil, se je tak jokal, da sem rabla 10 min, da sem ga pomirla. user posted image

Botrca, uživajteuser posted image , kaj grete gledat?user posted image   pa bravo Januser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 736
4.1.2011 17:04:08   
sami0804
IZVIRNO SPOROČILO: katy83

Botrca, uživajteuser posted image , kaj grete gledat?user posted image   pa bravo Januser posted image user posted image user posted image

podpisuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 737
4.1.2011 17:05:05   
sami0804

Arwenko še z moje strani dobrodošlauser posted image kje si se pa skrivala,da te noben naš radar ni ulovil?user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 738
4.1.2011 17:05:39   
sami0804

s Timotejem sva zdaj 1 uro spalauser posted image je pasalo, čeprav, ko se je zbudil, se je tak jokal, da sem rabla 10 min, da sem ga pomirla. user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 739
4.1.2011 17:12:27   
sami0804

Pa ki ste spet vse?user posted image

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 740
4.1.2011 17:15:43   
katy83

hvala, se mi zdi, da zadnje dni samo jamramuser posted image

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 741
4.1.2011 17:16:37   
katy83

Pa ki ste spet vse?user posted image

malo tu, malo tamuser posted image

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 742
4.1.2011 17:19:36   
sami0804

Afna...ja,komu pa boš,če ne namuser posted image

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 743
4.1.2011 17:23:21   
katy83

Afna...ja,komu pa boš,če ne namuser posted image

no, ok te pa še bom malouser posted image
skratka, ugotovila sem, da je T postal prava ipika, začel je uveljavljat svojo "besedo"user posted image . Če mu kaj ne pustim, naredi ono kjut šobicouser posted image , potem pa v jok...kak ste to reševale?

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 744
4.1.2011 17:27:51   
sami0804

skratka, ugotovila sem, da je T postal prava ipika, začel je uveljavljat svojo "besedo"user posted image . Če mu kaj ne pustim, naredi ono kjut šobicouser posted image , potem pa v jok...kak ste to reševale?

Hmmm...rekla sem,da lahko jamraš,ne pa da mam rešitev za to-vsaj jaz neuser posted image ,mi smo še vedno občasno v navalu ipikeuser posted image user posted image

Ponavadi pomaga ignoranca,al pa zadevo vsaj omiliuser posted image al pa preusmerjanje pozornosti bi blo bolj priročno pri takih malih.

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 745
4.1.2011 17:28:49   
katy83

Hmmm...rekla sem,da lahko jamraš,ne pa da mam rešitev za to-vsaj jaz neuser posted image ,mi smo še vedno občasno v navalu ipikeuser posted image user posted image

Ponavadi pomaga ignoranca,al pa zadevo vsaj omiliuser posted image al pa preusmerjanje pozornosti bi blo bolj priročno pri takih malih.

saj delam to, samo je trmast po meniuser posted image

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 746
4.1.2011 17:30:03   
katy83
ko bo večji imam v planu taktiko stolčka za ohlajanje --- ja, učitlca pačuser posted image
ampak ni mi jasno kdaj začet s temuser posted image

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 747
4.1.2011 17:34:06   
sami0804

ko bo večji imam v planu taktiko stolčka za ohlajanje --- ja, učitlca pačuser posted image
ampak ni mi jasno kdaj začet s temuser posted image

Nikoli uporabljalauser posted image ...se mi pa zdi da do dveh let nima glih nekega efekta,ker je dete še malo,tu bi ti znala bolj marta pomagatuser posted image

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 748
4.1.2011 17:37:29   
katy83
nič, grem posesat, ker je T žemljo jedel in je več žemlje na tlehuser posted image

se zvečer pišemo kajuser posted image

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 749
4.1.2011 18:31:17   
majakla

je imela kr lepo težo: 2630 in 47cm.

ja, res je, že za našega so rekli, da je čisto ok teža. user posted image   Zdaj je star 9,5 mesecev in ima 10kg. user posted image user posted image

No,zgleda da moja "nedonošenka" zmaga-36t1d- 3310g in 50cmuser posted image

Pa si ziher, da nisi ti tu nekaj zbrkljala? user posted image  user posted image  

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.