Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 4.1.2011 11:44:01
|
|
|
|
matcar
|
Nič,grem na kosilo en štok nižje,se še javim kaj pred šihtom. Pa-pa za tacajt!
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 4.1.2011 11:45:11
|
|
|
|
Sacherca
|
Evo kaka macka sem bila pri 165cm in 63kg zdaj pa + 10kg V glavnem hotela sem povedat,ce bi se jaz sla tisto formulo na visino -10kg,bi bila ko kost pa koza.Tak,da bo treba pomigat , da pridem nazaj na 65
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 4.1.2011 11:45:26
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Oooo,pol pa hvala za kompliment,moraš še mojemu povedat. malenkost kaj bi mu govorila? saj te ja vidi
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 4.1.2011 11:45:56
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca IZVIRNO SPOROČILO: matcar Dajte mi še enkrat naslov od te naše RR-jevke povedat,ko je tak brana knjiga? Sem hotla zadnjič v knjižnici vprašat,pa se nisem spomnila naslova. http://www.zalozba-obzorja.si/knjiga.php?id=207 TNX,Sacherca!
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 4.1.2011 11:47:48
|
|
|
|
Sacherca
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Nič,grem na kosilo en štok nižje,se še javim kaj pred šihtom. Pa-pa za tacajt! Dober tek! Jaz pa na pecikl in v knjiznico
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 4.1.2011 11:47:52
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca Seveda sem Meni so cisto vse njegove odlicne direkt orgazmicni romani Ampak najvecji vrhunec pa dozivis ob ta novi : 14Crosssov primer http://www.emka.si/416638-cez-drn-in-strn/PR/113717,398 Jaz sem pri 10 in 11 primeru zdaj,pol pa še klub preiskovalk dam skozi. Jaz sem preiskovalke tudi dala skoz...Super so res Uuuuu...ste pridne Jaz sem pri preiskovalkah komaj pri 3 knjigi,Crossa pa sem prebrala samo enega -se ve katerega... Kriva je pa moja knjižničarka,ker mi vedno celi kup knjig nameče,vse živo mi najde
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 4.1.2011 11:48:38
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Oooo,pol pa hvala za kompliment,moraš še mojemu povedat. malenkost kaj bi mu govorila? saj te ja vidi Ja,to si ti misliš. sem bunka za njega,pa bajsa,pa še kaka beseda bi se našla.Pa pravi,da nea resno misli,jaz pa resno vzamem.
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 4.1.2011 11:50:10
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca IZVIRNO SPOROČILO: matcar Nič,grem na kosilo en štok nižje,se še javim kaj pred šihtom. Pa-pa za tacajt! Dober tek! Jaz pa na pecikl in v knjiznico Hvala.na oni sliki pa si prav šikana.
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 4.1.2011 11:50:50
|
|
|
|
Sacherca
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Oooo,pol pa hvala za kompliment,moraš še mojemu povedat. malenkost kaj bi mu govorila? saj te ja vidi Ja,to si ti misliš. sem bunka za njega,pa bajsa,pa še kaka beseda bi se našla.Pa pravi,da nea resno misli,jaz pa resno vzamem. Ufff to pa ni fajn...Kar povej mu,da si super,ce on tega ne vidi,drugi vidijo-mo!!!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 4.1.2011 11:50:58
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca Evo kaka macka sem bila pri 165cm in 63kg zdaj pa + 10kg V glavnem hotela sem povedat,ce bi se jaz sla tisto formulo na visino -10kg,bi bila ko kost pa koza.Tak,da bo treba pomigat , da pridem nazaj na 65 Kaka mačka Zakaj si si pa glavo odrezala,ne paše zraven?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 4.1.2011 11:52:08
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Oooo,pol pa hvala za kompliment,moraš še mojemu povedat. malenkost kaj bi mu govorila? saj te ja vidi Ja,to si ti misliš. sem bunka za njega,pa bajsa,pa še kaka beseda bi se našla.Pa pravi,da nea resno misli,jaz pa resno vzamem. Ufff to pa ni fajn...Kar povej mu,da si super,ce on tega ne vidi,drugi vidijo-mo!!! Podpis!!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 4.1.2011 11:53:05
|
|
|
|
Sacherca
|
zato,ker zdaj sem pa tiger Ampak mi je pa fajn,ker moj me nic ne kritizira, ampak samo rit pa joske hvali Se pravi,d abi bilo najboljse,da shujsam samo v vamp -tega scenarija pa ni ok zdaj pa res grem,drugac bom se pecikl zakurla,ko bom tak gonla
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 4.1.2011 12:35:22
|
|
|
|
katy83
|
dan. Evo, naš mali T (tokrat ta T pomeni tečko ) je zaspal. Jaz pa se vam malo javim na hitrco. Bambixxx - dobrodošla med Mariborčankami Jaz na nedonošenčkih več ne sodelujem , ker enostavno ne sfolgam vsega. Me Mariborčanke preveč utrudijo. Sem pa vesela, da si se pridružla in upam, da se kmalu spoznamo. Kava petek - to bi šlo Koala - še enkrat pikepoke za tvojega pikeca Rina, Saraya, Matcar - tudi vam pikepoke kg - ah, ja.... Ko gledam slike za nazaj (ko sva z mojim začela)...vau. Zdaj imam na mojih 157cm 62kg in je absolutno preveč. Rada bi šla vsaj 5kg dol, ampak dokler bom doma, pa tak neredna prehrana, ne bo nič iz tega. lino koledar - jaz še ga tudi nisem dobila
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 4.1.2011 12:55:17
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 kg - ah, ja.... Ko gledam slike za nazaj (ko sva z mojim začela)...vau. Zdaj imam na mojih 157cm 62kg in je absolutno preveč. Rada bi šla vsaj 5kg dol, ampak dokler bom doma, pa tak neredna prehrana, ne bo nič iz tega. katy,če bi jaz imela na mojih 165cm 70 kg,bi bla multi srečna
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 4.1.2011 13:05:42
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: katy83 kg - ah, ja.... Ko gledam slike za nazaj (ko sva z mojim začela)...vau. Zdaj imam na mojih 157cm 62kg in je absolutno preveč. Rada bi šla vsaj 5kg dol, ampak dokler bom doma, pa tak neredna prehrana, ne bo nič iz tega. katy,če bi jaz imela na mojih 165cm 70 kg,bi bla multi srečna pa saj jaz pravim, če bi tak ostala, bi bilo ok, ampak jaz se hitro sprijaznim z viškom kg, ko sem imela 55, sem hotla sujšat 2kg, ko sem jih imela 60 sem hotla vsaj na 55 prit, vedno pač hočem na tiste stare kao prit, pa nikoli ne rata...zdaj pa če bi prišla npr na 65 ali pa več, bi se spet sprijaznila in če bi šlo tak naprej bi bila mala žoga madona sem zabluzla
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 4.1.2011 13:06:21
|
|
|
|
katy83
|
evo, naš T že bedi , spal je celih 20 minut
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 4.1.2011 13:08:02
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 evo, naš T že bedi , spal je celih 20 minut Pokni se poleg...mogoče še malo podaljšata
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 4.1.2011 13:11:51
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 pa saj jaz pravim, če bi tak ostala, bi bilo ok, ampak jaz se hitro sprijaznim z viškom kg, ko sem imela 55, sem hotla sujšat 2kg, ko sem jih imela 60 sem hotla vsaj na 55 prit, vedno pač hočem na tiste stare kao prit, pa nikoli ne rata...zdaj pa če bi prišla npr na 65 ali pa več, bi se spet sprijaznila in če bi šlo tak naprej bi bila mala žoga madona sem zabluzla Te razumem...nekoč mi je ena znanka rekla,da hujša.Ker je imela res idealno postavo sem jo vprašala zakaj,pa mi reče,da se je zredila dve kili. In se razvije debata glede teh dveh kil-mi je rekla,da se ne misli sprijaznit s tema dvema kilama,ker je to potuha-dobiš gor vsako leto dve kili in čez deset let jih imaš 20 viška...takrat mi je blo smešno...danes mi več ni-ker je imela prav
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 4.1.2011 13:16:30
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: katy83 evo, naš T že bedi , spal je celih 20 minut Pokni se poleg...mogoče še malo podaljšata bom na drugo rundo počakala okoli 16.ure
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 4.1.2011 13:18:36
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: katy83 pa saj jaz pravim, če bi tak ostala, bi bilo ok, ampak jaz se hitro sprijaznim z viškom kg, ko sem imela 55, sem hotla sujšat 2kg, ko sem jih imela 60 sem hotla vsaj na 55 prit, vedno pač hočem na tiste stare kao prit, pa nikoli ne rata...zdaj pa če bi prišla npr na 65 ali pa več, bi se spet sprijaznila in če bi šlo tak naprej bi bila mala žoga madona sem zabluzla Te razumem...nekoč mi je ena znanka rekla,da hujša.Ker je imela res idealno postavo sem jo vprašala zakaj,pa mi reče,da se je zredila dve kili. In se razvije debata glede teh dveh kil-mi je rekla,da se ne misli sprijaznit s tema dvema kilama,ker je to potuha-dobiš gor vsako leto dve kili in čez deset let jih imaš 20 viška...takrat mi je blo smešno...danes mi več ni-ker je imela prav ja žal je res tako grem se stavit, da nas bo zvečer Saraya kregala da se o takih temah menimo, da se moramo imet rade in moramo bit zadovoljne same s seboj, ker smo super punce Je nekak tak, ne, Saraya?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 4.1.2011 13:23:47
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 grem se stavit, da nas bo zvečer Saraya kregala da se o takih temah menimo, da se moramo imet rade in moramo bit zadovoljne same s seboj, ker smo super punce Je nekak tak, ne, Saraya?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 4.1.2011 13:28:43
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 Je nekak tak, ne, Saraya? točno tako pupe moje...lepe ste vse kljub parim kilogramom preveč....
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 4.1.2011 13:30:07
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: katy83 Je nekak tak, ne, Saraya? točno tako pupe moje...lepe ste vse kljub parim kilogramom preveč.... hvala
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 4.1.2011 13:32:28
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: katy83 Je nekak tak, ne, Saraya? točno tako pupe moje...lepe ste vse kljub parim kilogramom preveč.... Hvala ...čeprav bi še vedno rajše bla lepa,simpatična in suha,kot pa samo lepa in simpatična
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 17.del 4.1.2011 13:35:27
|
|
|
|
sami0804
|
Zaj pa je res zadnji čas,da se skidam z rr-ja...sem že skoraj šiht naredla tu gori Se tipkamo zvečer
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Mojca Fatur: Kako sem premagala težko bolezenMorda bomo pa sedaj zaradi korone končno našli pravo ravnovesje – najprej znotraj sebe, nato pa še v življenju nasploh, ...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.