|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke, 17.del
4.1.2011 11:44:01   
matcar
Nič,grem na kosilo en štok nižje,se še javim kaj pred šihtom.

Pa-pa za tacajt!user posted image

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu Sacherca)
Neposredna povezava do sporočila: 676
4.1.2011 11:45:11   
Sacherca
Evo kaka macka sem bila pri 165cm in 63kg user posted image user posted image user posted image zdaj pa + 10kguser posted image user posted image user posted image
V glavnem hotela sem povedat,ce bi se jaz sla tisto formulo na visino -10kg,bi bila ko kost pa koza.Tak,da bo treba pomigat , da pridem nazaj na 65user posted image

user posted image

(odgovor članu Sacherca)
Neposredna povezava do sporočila: 677
4.1.2011 11:45:26   
rina22

IZVIRNO SPOROČILO: matcar
Oooo,pol pa hvala za kompliment,moraš še mojemu povedat.user posted image

malenkost user posted image kaj bi mu govorila? saj te ja vidi user posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 678
4.1.2011 11:45:56   
matcar
IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca

Dajte mi še enkrat naslov od te naše RR-jevke povedat,ko je tak brana knjiga? Sem hotla zadnjič v knjižnici vprašat,pa se nisem spomnila naslova.

http://www.zalozba-obzorja.si/knjiga.php?id=207

TNX,Sacherca!

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu Sacherca)
Neposredna povezava do sporočila: 679
4.1.2011 11:47:48   
Sacherca

Dober tek!

Jaz pa na pecikl in v knjiznico user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 680
4.1.2011 11:47:52   
sami0804

Seveda sem user posted image Meni so cisto vse njegove odlicne direkt orgazmicni romaniuser posted image user posted image user posted image

Ampak najvecji vrhunec pa dozivis ob ta novi : 14Crosssov primer
http://www.emka.si/416638-cez-drn-in-strn/PR/113717,398

Jaz sem pri 10 in 11 primeru zdaj,pol pa še klub preiskovalk dam skozi.

Jaz sem preiskovalke tudi dala skoz...Super so resuser posted image user posted image

Uuuuu...ste pridneuser posted image Jaz sem pri preiskovalkah komaj pri 3 knjigi,Crossa pa sem prebrala samo enegauser posted image -se ve katerega...
Kriva je pa moja knjižničarka,ker mi vedno celi kup knjig nameče,vse živo mi najdeuser posted image

(odgovor članu Sacherca)
Neposredna povezava do sporočila: 681
4.1.2011 11:48:38   
matcar
IZVIRNO SPOROČILO: rina22

malenkost user posted image kaj bi mu govorila? saj te ja vidi user posted image
Ja,to si ti misliš.user posted image user posted image user posted image sem bunka za njega,pa bajsa,pa še kaka beseda bi se našla.Pa pravi,da nea resno misli,jaz pa resno vzamem.user posted image user posted image user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 682
4.1.2011 11:50:10   
matcar

Dober tek!

Jaz pa na pecikl in v knjiznico user posted image user posted image user posted image

Hvala.na oni sliki pa si prav šikana.user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu Sacherca)
Neposredna povezava do sporočila: 683
4.1.2011 11:50:50   
Sacherca

Ja,to si ti misliš.user posted image user posted image user posted image sem bunka za njega,pa bajsa,pa še kaka beseda bi se našla.Pa pravi,da nea resno misli,jaz pa resno vzamem.user posted image user posted image user posted image

Ufff to pa ni fajn...Kar povej mu,da si  super,ce on tega ne vidi,drugi vidijo-mo!!!

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 684
4.1.2011 11:50:58   
sami0804

Evo kaka macka sem bila pri 165cm in 63kg user posted image user posted image user posted image zdaj pa + 10kguser posted image user posted image user posted image
V glavnem hotela sem povedat,ce bi se jaz sla tisto formulo na visino -10kg,bi bila ko kost pa koza.Tak,da bo treba pomigat , da pridem nazaj na 65user posted image

user posted image

Kaka mačkauser posted image user posted image
Zakaj si si pa glavo odrezala,ne paše zraven?user posted image

(odgovor članu Sacherca)
Neposredna povezava do sporočila: 685
4.1.2011 11:52:08   
sami0804

Ufff to pa ni fajn...Kar povej mu,da si  super,ce on tega ne vidi,drugi vidijo-mo!!!

Podpis!!

(odgovor članu Sacherca)
Neposredna povezava do sporočila: 686
4.1.2011 11:53:05   
Sacherca
zato,ker zdaj sem pa tiger user posted image user posted image user posted image user posted image

Ampak mi je pa fajn,ker moj me nic ne kritizira, ampak samo rit pa joske hvaliuser posted image user posted image user posted image Se pravi,d abi bilo najboljse,da shujsam samo v vamp -tega scenarija pa ni user posted image

ok zdaj pa res grem,drugac bom se pecikl zakurla,ko bom tak gonla user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 687
4.1.2011 12:35:22   
katy83
dan.

Evo, naš mali T (tokrat ta T pomeni tečkouser posted image ) je zaspal. Jaz pa se vam malo javim na hitrco.

Bambixxx - dobrodošla med Mariborčankamiuser posted image user posted image user posted image   Jaz na nedonošenčkih več ne sodelujemuser posted image , ker enostavno ne sfolgam vsega. Me Mariborčanke preveč utrudijo. user posted image user posted image Sem pa vesela, da si se pridružla in upam, da se kmalu spoznamo. user posted image

Kava petek - to bi šlouser posted image

Koala - še enkrat pikepoke za tvojega pikeca

Rina, Saraya, Matcar - tudi vam pikepoke

kg - ah, ja....user posted image   Ko gledam slike za nazaj (ko sva z mojim začela)...vau. Zdaj imam na mojih 157cm  62kg in je absolutno preveč. user posted image   Rada bi šla vsaj 5kg dol, ampak dokler bom doma, pa tak neredna prehrana, ne bo nič iz tega.

lino koledar - jaz še ga tudi nisem dobilauser posted image

(odgovor članu Sacherca)
Neposredna povezava do sporočila: 688
4.1.2011 12:55:17   
sami0804
IZVIRNO SPOROČILO: katy83

kg - ah, ja....user posted image   Ko gledam slike za nazaj (ko sva z mojim začela)...vau. Zdaj imam na mojih 157cm  62kg in je absolutno preveč. user posted image   Rada bi šla vsaj 5kg dol, ampak dokler bom doma, pa tak neredna prehrana, ne bo nič iz tega.

katy,če bi jaz imela na mojih 165cm  70 kg,bi bla multi srečnauser posted image

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 689
4.1.2011 13:05:42   
katy83
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804

katy,če bi jaz imela na mojih 165cm  70 kg,bi bla multi srečnauser posted image

user posted image user posted image user posted image

pa saj jaz pravim, če bi tak ostala, bi bilo ok, ampak jaz se hitro sprijaznim z viškom kg, ko sem imela 55, sem hotla sujšat 2kg, ko sem jih imela 60 sem hotla vsaj na 55 prit, vedno pač hočem na tiste stare kao prit, pa nikoli ne rata...zdaj pa če bi prišla npr na 65 ali pa več, bi se spet sprijaznila in če bi šlo tak naprej bi bila mala žogauser posted image

madona sem zabluzlauser posted image

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 690
4.1.2011 13:06:21   
katy83
evo, naš T že bediuser posted image , spal je celih 20 minutuser posted image

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 691
4.1.2011 13:08:02   
sami0804

Pokni se poleg...mogoče še malo podaljšatauser posted image

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 692
4.1.2011 13:11:51   
sami0804

pa saj jaz pravim, če bi tak ostala, bi bilo ok, ampak jaz se hitro sprijaznim z viškom kg, ko sem imela 55, sem hotla sujšat 2kg, ko sem jih imela 60 sem hotla vsaj na 55 prit, vedno pač hočem na tiste stare kao prit, pa nikoli ne rata...zdaj pa če bi prišla npr na 65 ali pa več, bi se spet sprijaznila in če bi šlo tak naprej bi bila mala žogauser posted image

Te razumem...nekoč mi je ena znanka rekla,da hujša.Ker je imela res idealno postavo sem jo vprašala zakaj,pa mi reče,da se je zredila dve kili.
In se razvije debata glede teh dveh kil-mi je rekla,da se ne misli sprijaznit s tema dvema kilama,ker je to potuha-dobiš gor vsako leto dve kili in čez deset let jih imaš 20 viška...takrat mi je blo smešno...danes mi več ni-ker je imela pravuser posted image

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 693
4.1.2011 13:16:30   
katy83

Pokni se poleg...mogoče še malo podaljšatauser posted image

bom na drugo rundo počakalauser posted image okoli 16.ureuser posted image

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 694
4.1.2011 13:18:36   
katy83

Te razumem...nekoč mi je ena znanka rekla,da hujša.Ker je imela res idealno postavo sem jo vprašala zakaj,pa mi reče,da se je zredila dve kili.
In se razvije debata glede teh dveh kil-mi je rekla,da se ne misli sprijaznit s tema dvema kilama,ker je to potuha-dobiš gor vsako leto dve kili in čez deset let jih imaš 20 viška...takrat mi je blo smešno...danes mi več ni-ker je imela pravuser posted image

ja žal je res takouser posted image

grem se stavit, da nas bo zvečer Saraya kregalauser posted image da se o takih temah menimo, da se moramo imet rade in moramo bit zadovoljne same s seboj, ker smo super punceuser posted image

Je nekak tak, ne, Saraya?
user posted image

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 695
4.1.2011 13:23:47   
sami0804

grem se stavit, da nas bo zvečer Saraya kregalauser posted image da se o takih temah menimo, da se moramo imet rade in moramo bit zadovoljne same s seboj, ker smo super punceuser posted image

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 696
4.1.2011 13:28:43   
arabela*

user posted image

točno tako pupe moje...lepe ste vse kljub parim kilogramom preveč....user posted image user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 697
4.1.2011 13:30:07   
katy83
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

user posted image

točno tako pupe moje...lepe ste vse kljub parim kilogramom preveč....user posted image user posted image

hvalauser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 698
4.1.2011 13:32:28   
sami0804
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

user posted image

Hvalauser posted image ...čeprav bi še vedno rajše bla lepa,simpatična in suha,kot pa samo lepa in simpatičnauser posted image user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 699
4.1.2011 13:35:27   
sami0804

Zaj pa je res zadnji čas,da se skidam z rr-ja...sem že skoraj šiht naredla tu goriuser posted image

Se tipkamo zvečeruser posted image

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Mojca Fatur: Kako sem premagala težko bolezen
Morda bomo pa sedaj zaradi korone končno našli pravo ravnovesje – najprej znotraj sebe, nato pa še v življenju nasploh, ...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.