tinaaja
|
IZVIRNO SPOROČILO: RAKICA1 IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: RAKICA1 Jaz pa se z vama ne strinjam mogoče bosta povedali da je meni lahko ker imam toliko kg sedaj ni ker jaz sem jih imela prvič ko sam začela hujšati 90kg in sem prišla na 67kg in sedaj drugič ko hujšam po porodu sem začela z 86kg in sem se tudi pregrešila tako kot se sedaj pregrešim sam imam zato tudi kazen da ne pridelam nazaj gor ampak da mi ostane isto Vsem je enako če se pregrešimo bile že suhe ali močne če se pregrešiš se pregrešiš ni tukaj druzga Hm...se bojim,da si me narobe razumela Nisem hotela napisat,da bi bilo nekomu,ki ima manj kil viška,lažje hujšat,je skoraj pravilo,da je par kil viška skoraj težje oklestit,kot pa več-govorila sem bolj iz svojih izkušenj,ko se spomnim vseh nesmiselnih diet v svojem življenju.Ponavadi so se končale,po prvem piškotu,ko se mi je naivno zdelo,da se bo pa zdaj svet zrušo,ker sem pojedla nekaj prepovedanega in itak nima več smisla nadaljevat Občudujem ljudi,ki imajo tako trdno voljo,da se nikoli ne pregrešijo(čeprav žal,nobenega takega ne poznam),jaz na žalost je nimam-imam pa trdno voljo,da spremenim svoje prehranjevanje,pa čeprav bom zaradi nediscipline zgubila manj v daljšem času Upam,da te nisem užalila,ni bil moj namen-veliko motivacije namreč črpam iz tvojih postov Ne nisi me vžalila samo sem pač svoje mnenje povedala tudi jaz tko da ni noben problem vse je vredu.Glede grešenja sem pa jaz ista samo vem če se pregrešim da morem spiti 1l vode in to je pri meni vedno kazen se pa velikokrat znam pregrešiti in veliko spijem na dan od 4l naprej V osnovi se mi zdi,da je napaka, da se na cokolado gleda kot greh.. dokler je ta miselnost, pol zna zelo hitro it "dieta" po zlu.. mislim,da bi moral bit cilj vsake tu,da si uredi glavo in zacne izbirat, kaj jemo. Ker ce pojes pomfri in dunajca enkrat na tok in tok casa, ni nobene skode, skoda je, ko se tako prehranjejes dnevno. Dan je sestavljen iz IZBIR in vsak se odloci sam, kako in kaj bo izbral. Sem definitivno za in sem to ze napisala, da se mi zdijo prevec drasticni kaloricni limiti in podobno nesmiselni, ker v veliki vecini vodijo v volcnjo lakoto in slej kot prej v konec diete ali pa po opustitvi diete v jojo efekt.. dala skoz to ene 2x.. In sama se ne mislim odpovedat nicemur, samo omejit -> trenutno in cim dlje omejujem OH ala kruh, testenine, riz, kropmpir in za cuda nic ne pogresam tega. da kak koscek v usta in to je to.. za kosilo sem pojedla pol pohanga zrezka -> nisem pa krompirja (smo bili v gostilni z v naprej narocenim menijem).. pa se ne sekiram- pasal je zelo.. RAkica - jaz pa ne stekam te tvoje kazni z vodo - a to je pac cist tko pac si nekaj dolocila kot kazen al je kak ucinek al? Mala-ajda - jah dobra si Umpa_lumpa bravo za uspesno premagano preizkusnjo - je filing pol super a ne.. le tako naprej aleksandra, to pa so lepi kilometri - hudooo Neika - kaksna kavico morda pomaga pri glavobolu, pa topel caj... mene caka cela garderoba 38 konfekcije trenutno niham med 42-44.. Drugace pa za telovadbo priporcam Jillian Michaels - 30day shred... Kar ornk tezko, al te ornk v kondicijo spravi.. zenska je trenerka US showa The biggest loser.. mal poguglajte za vec detailov.. meni je vsec..