aleksandra123 -> RE: hujšanje na dolgi rok 2011 (26.1.2011 0:20:03)
|
Čer! Vidim, da ste mi že vse ušle spat, jaz odpravljem nastale delovne zamude. Z mojo popoldansko rekreacijo ni bilo nič, ker je v Lipici padal sneg-nenapovedan, grrr! In ker sem že šla od doma in zafrčkala pol popoldneva, sem potem podaljšala na šoping. Kupila sem si čevlje in ene ful hude "motivacijske" kavbojke(jenii, "motivacijske cunje" je fenomenalen izraz). Kavbojke komaj zapnem, sedeti v njih ne morem, takoj bi počila zadrga. Imam že nekaj hlač iste firme, ki jih sedaj za silo spravim nase in v trgovini sem mislila, da so št. 36 in tako sem tudi te premajhne kavbojke vzela 36. Doma se je izkazalo, da so vse stare hlače št 38, 36 sem pa nosila, ko sem imela 60 kg in manj. Posledica tega nakupa je, da si bom morala pač postaviti še cilj št.2-60 kg, ker te kavbojke so mi res všeč!!!!! S prehrano sem speljala ok, edino malo pozno je že bilo. Miška, hvala da tako pridno administriraš tabelo. Za včerajšnje grehe se nima smisla sekirati, sicer si jih pa itak že s hitro hojo začela odpravljati. Ječi, bravo zmagovalka, vodilna po treh tednih v izgubljenih kilogramih, kakšne dobre nove kopalke boš morala kupiti za plažo 2011! Azzura, dobrodošla! Vila, 150 trebušnjakov, dobra si bila. Koliko časa traja, da prideš na tako številko, jaz jih komaj 20 s težavo spravim skupaj. Sami, novi čevlji šibajo kar sami od sebe, da si šla trikrat na sprehod? Kakšne si kupila? Danes sem bila spet v knjižnici, vzela sem nekaj avtorjev, ki si jih priporočila. Jih bom sproti pisala, ko jih bom brala. Birdy, kakšna je ta zadeva za delanje trebušnjakov, prosim, napiši ime in kje se kupi. UmpaLumpa, TO S KNJIGO pa je novica!!!!! Ne vprašaj, kako me firbec matra, kakšna je. Daj prosim link na objavo, boš? Ob katerih urah bo na popu reklama? In če prav razumem, to sploh ni prva knjiga! Kje najdem prejšnje tekste? Bravo za frizuro! Tvoje krize(sploh pa njihovi opisi) so itak legendarne, brez njih bi bil ta forum pol manj zabaven. Becky,čestitke, prijetno nosečnost in zdravega otročka!
|
|
|
|