neika -> RE: hujšanje na dolgi rok 2011 (15.1.2011 16:20:54)
|
umpa, ko bi ti vedela, kako se jaz borim zadnja dva dni z lakoto...ampak vsakič, ko me zgrabi tista sveta lakota, pomislim na že tolikokrat opisano kiklco...pa na dejstvo, da me je sram vsakič, ko se pogledam v ogledalo! pa kako težko mi je, ko se seliva in prenašam tiste kupe oblačil, ki mi niso prav, a jih ne dam stran, ker VEM, da jih bom še oblekla!!!!!! moja hrana danes - dopoldne mi je mož spekel omleto iz jajc, ki jo je nadeval s čebulo in paradižnikom (upoštevam nasvet o pojačanju zajtrka), pa sem jo vase spravila pol), kosilo je bilo par žlic koruznih žgancev in malo golaža, prejle sva s sinetom pojedla vsak eno Hipp kašico (pa je star 9 let), ampak jih imava še vedno rada, zvečer pa ne vem, kaj bi, imam spet skomine po zelenjavni juhi, pa se mi je ne da kuhat. moja dva se bašeta s toplimi kruhki, jaz pa raje sem gor pišem! OH-jev je za danes dovolj, eno B večerjo si moram umisliti, pa nimam neke ideje, hrenovk pa ne gre skoz jesti. No, mogočr si bom skuhala pirin zdrob. V Mullerju imajo fajn izbiro teh zadev. UMPA, še enkrat, pozabi, da si klonila, dvigni glavo in pojdi naprej, ponedeljek je kmalu!!!
|
|
|
|