|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: hujšanje na dolgi rok 2011
1.3.2011 17:01:13   
RAKICA1
PIKAPOLONICA verjamem da si ker sem jaz sedaj dva meseca tudi bila takšna,sedaj sem pa odločna da je konc in ko me zagrabi da bi kaj vzela vzamem kozarec vode in spijem tako, da me vse mini za nekaj časauser posted image user posted image user posted image  tako da sem danes že spila 4,5l vode, tako da poskusi tako

(odgovor članu pikapolonice)
Neposredna povezava do sporočila: 2976
   RE: hujšanje na dolgi rok 2011
1.3.2011 18:47:42   
naomy
pikapolonice - samo ne obupaj!!! vsaka ima kakšen tak dan, najbolj pomembno pa je, da zaradi tega ne kreneš na staro pot. jaz sem imela tudi prejšnji teden ful krizo, dva večera sem jedla same sladkarije in sendviče, ampak zdaj pa sem spet pridna in lepo jem in tudi telovadim. ti samo pridi sem malo pojamrat, mi te bomo pa spodbujale user posted image

eno vprašanje: ali katera pozna ZELENO KAVO??? naj bi bila veliko bolj zdrava od navadne in naj bi nekaj celo pomagala pri zmanjšanju apetitauser posted image
ok, sej načeloma ne nasedam foram glede dodatkov za hitrejše hujšanje user posted image user posted image user posted image , ampak tole me pa res zanima.

drugače pa, punce zakon ste!!! jaz bi že 4.1. obupala, če ne bi našla tega foruma!

lep večer!

(odgovor članu RAKICA1)
Neposredna povezava do sporočila: 2977
   RE: hujšanje na dolgi rok 2011
1.3.2011 18:55:08   
aleksandra123
Pikapolonice, tako malo ti manjka do cilja, ne obupuj! Kar je bilo prejšnji teden je mimo, zdaj pa lepo po naši skupni hujšarski poti naprej! Če si lačna, pojej kaj(sadje, zelenjava, jogurt, polnozrnat kruh...), samo ne daj se premagat kakšnim The Grehom v velikih količinah!

(odgovor članu naomy)
Neposredna povezava do sporočila: 2978
   RE: hujšanje na dolgi rok 2011
1.3.2011 20:50:27   
soncnica33
pikapolonice - ne obupuj!!!! Samo vztrajaj, ja včasih je pa presneto težko!!!user posted image

aleksandra, ker si ti mal naša "nadzornica", user posted image se ti javlajm, da tudi danes nisem grešila, user posted image user posted image user posted image . Hvala za tvoje besede, ker nas imaš vse "na številu".

Punce, zakon smo!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu aleksandra123)
Neposredna povezava do sporočila: 2979
   RE: hujšanje na dolgi rok 2011
1.3.2011 21:13:43   
aleksandra123
Sončnica, veš kako je z nadzornico; zaradi službe večino časa visim za računaknikom, pa sem si pol enega ekrana rezervirala za rr in fb, haha.

(odgovor članu soncnica33)
Neposredna povezava do sporočila: 2980
   RE: hujšanje na dolgi rok 2011
1.3.2011 21:23:07   
NatyTaja
Pozdravljene! Bla pridna danes in po dveh dneh strogega Montija se že ful dobro počutim!
Današnji jedilnik: z - montignacovi kosmiči z mlekom z mm
                           k - goveji rezanci s porom, cvetača in solata
                           v - ajdova kaša z jabolki
vmes pa kake oreščke pa eno malo čokoladico 70%. Pa veliko veliko vode!



(odgovor članu soncnica33)
Neposredna povezava do sporočila: 2981
   RE: hujšanje na dolgi rok 2011
1.3.2011 21:23:31   
Majchi
Da se še jaz mal javim. Kokr sem zabluzila čez vikend in čist skrenila, sem zdaj že 2 dni pridna in brez grehov. Včer sem bla na fitnessu, tekla 30 min, plus 20 min orbitreka, plus trebušnjakci. Jutri grem spet. Danes pa sem samo trebušnjake doma naredila.
So far, so gooduser posted image .

Ajde babe, ne obupat! Jaz bi tud na momente najrajš vse sterala nekam, ampak se ne dam. Tokrat pa res ne! Že enih 10 let skoz nekaj hujšam, pa nič ne naredim. Tokrat pa želim pomest s tem enkrat za vselej in potem mirno živet in samo vzdrževat težo.

Pa še moj jedilnik danes:
Z: PZ kruh, marmelada BS
M: jabolko
K: riž z zelenjavo, 2 žlički marmelade BS za desert
M: temna čok.
V: salama pečena puranja prsa, sir, mocarela, paradižnik češnjevec
V1: Monti penca z mal smetane

(odgovor članu soncnica33)
Neposredna povezava do sporočila: 2982
   RE: hujšanje na dolgi rok 2011
1.3.2011 22:20:25   
kiara85
ko sm že misla, da sem zelo uspešno zaklučla dan, sm krava ob pol 10h zvečer napadla čokoladne politanke in kozarec mleka! kaka koza sm nouser posted image mene ko kaj vrže iz tira segam po hrani. sej se zavedam, da to delam, ampak tist trenutek ne uspem zbrat dost poguma da nebi, zdaj pa mi je ful žaluser posted image zdajle me je vrglo, ko sta me otroka 2 uri živcirala, nista hotla spat, se drla, aljaža je kao bolel trebušček, al pa tako lepo klicala mami, mami,....jz pa sm se nameravala še učit za izpit, ki ga imam v petek in imam se še ogromno za učit! ne zastopim, zakaj sem tak smotana?

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2983
   RE: hujšanje na dolgi rok 2011
1.3.2011 23:40:17   
2ursae
ampak tist trenutek ne uspem zbrat dost poguma da nebi, zdaj pa mi je ful žal


kaj pa če bi se na poti do napolitank samo malo ustavila in parkrat vdihnila? Vem, kako se počutiš, jaz tudi, ko me prime, se ne morem ustavit. Pa vidim svoje roke, ki odvijajo čokolado, vem, da so moje in jih lahko kontroliram in vem, da ne bi smela in vem, da hujšam, ampak te roke kar odvijejo do konca, odlomijo in dajo v usta user posted image . Noro, res. Zdaj se pa res prav fokusiram in se ustavim, pa magari imam že odvito pa na glas rečem NE, NE BOM. Pomaga. Mi je zadnjič uspelo s sweetbarom. Moja mala zmaga. Potem ti pa kar zalaufa.

Moj jedilnik:
Z: kosmiči z mlekom
M. pomaranča
K: basmati s kitajskim zeljem in kalčki (sem hotela narest še piščančje nabodalce, pa so mi otroc preveč po glavi skakali), ogromna skleda solate
M: 2 jabolki in pest mandeljnov in indijskih oreščkov (V McDonaldsu user posted image , sem imela s sabo)
V: banana

telovadba: 1h orbitreka, trebušnjaki (že en čas sem zataknjena pri 250 kom, mi ne gre pa ne gre več, že to naredim komaj, komaj), vaje za rit.

skratka, priden dan user posted image


_____________________________

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"


(odgovor članu kiara85)
Neposredna povezava do sporočila: 2984
   RE: hujšanje na dolgi rok 2011
2.3.2011 7:10:28   
Pia67
Ursa, res si imela en priden danuser posted image . Oziroma imaš pridno leto kar se gibanja in hranjenja tiče. Sem te želela že nekajkrat pohvalit, izguba teče itd. Pri 3 malčkih. Kako je z Borovo ročico? Moji trebušnjaki se končajo nekje pri 120-ki. Sem pa včeraj kot sem obljubila na Fb, med Housom naredila najtežje različice. In se danes malček prisiljeno smejem (imam musklafiber). Zanima me tudi kako tehtnico uporabljate doma?
Moj 1. trening s skupino je minil v moški družbi, ker ni bilo nobeno žensko bitje za spravit v hosto (tek po gozdu). Tako sem med prvimi v tropu bezlajočih, na cilju ugotovila, da mi ne gre niti tako slabo.
So pa moški hujši od žensk, di bi videle kako so se grabili za namišljene mišelinke, stokali glede teže in nakladali o prehrani. user posted image Pa niso bili videti zaskrbljujoče.

Včeraj sem se okoli 12. ure konkretno najedla, pojedla cel burito, pečen krompirček sem le božala s pogledom in ga odstopila dragemu, pojedla vso solato. Sem mislila, da bo držalo do večerje, pa sem ugotovila, da bom maznula po beljakovinskem šejku še 2 slivova cmokauser posted image . kilogrami so danes v veselem poskoku, grrrr.

< Sporočilo je popravil Pia67 -- 2.3.2011 7:11:59 >

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 2985
   RE: hujšanje na dolgi rok 2011
2.3.2011 7:32:44   
aleksandra123
Jutro punce!

Ursae, pohvale za res vzoren dan!

Pia, fino, da si resno začela s tekaško sezono, mene sta včeraj delo in mraz odvrnila od teka, upam, da bo danes bolje.

Danes mi je tehtnica pokazala rekordno nizkih 67,5 kil, škoda, da se danes začenjajo The Greh Days(imam že pripravljen  Happy birhthday song na Youtube, da ga spustim sedaj, ko bo mož vstal).
Nikoli nisem čisto verjela eni prijateljici, ki ima idealno postavo, da je to posledica samo zdravega prehranjevanja, sama peče pz kruh, ne uporablja mleka, smetane, masla, sira(to zato, ker je njen mož alergik, ne je sladkarij, razen tistih, ki jih sama naredi iz zdravih sestavin(dela fenomenalne presne sladice), uporablja basmati riž in pz testenine, ne pije alkohola razen na žurih, zdaj ko se dva meseca prehranjujem podobno, so se kile precej znižale, skratka zadeva deluje. Punca ni na skupnih kosilih in žurih nikoli špilferderber, je in pije vse, ampak to je pač občasno, tako da sem prišla do zaključka, da je to pravi način tudi zame(mleko in sir jem, nimam problemov s tem).

Hvala,punce, da sem z vašo pomočjo prišla na pot zdravega prehranjevanja in da mi pomagate vztrajati.
Hvala, punce, da sem se z vašo veliko pomočjo spravila na pravo pot, in da mi pomagate vztrajati!



(odgovor članu Pia67)
Neposredna povezava do sporočila: 2986
   RE: hujšanje na dolgi rok 2011
2.3.2011 8:33:52   
majakla
Dobro jutro
 
Uuuu... vas je fajn brat, me celo Orbitrek že malo mika user posted image .
 
Jaz tudi včeraj brez grehov, razen kosilo imam po 15., ker
pač s sinčkom skupaj jeva - to bi morala prestavit.
 
Danes, zajtrk: kos črnega kruha z Becelom in bela kava.
Malica bo pomaranča, ...


(odgovor članu aleksandra123)
Neposredna povezava do sporočila: 2987
   RE: hujšanje na dolgi rok 2011
2.3.2011 8:35:54   
majakla
Aja, danes pa ima moj pikec že 17 mesecev. user posted image

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 2988
   RE: hujšanje na dolgi rok 2011
2.3.2011 9:19:50   
bambixxx
Dan,

že 2 dni sem pridna in se upiram grehom. No malo jih mora bit, ampak nič hujšega. user posted image
včerajšnji jedilnik:
z: par piščančjih hrenovk, 1 paradižnik, bela kava
m: bela kava, pol ananasa, oreščki
k: pica iz pz testa (bila je odlična!)
m: nič, ker je bilo pozno kosilo
v: 2 pomaranči in 1 hruška

danes zjutraj je tehtnica pokazala enako kot včeraj, tako da super. user posted image  samo tako naj ostane do ponedeljka...

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 2989
   RE: hujšanje na dolgi rok 2011
2.3.2011 9:20:20   
bambixxx
IZVIRNO SPOROČILO: majakla

Aja, danes pa ima moj pikec že 17 mesecev. user posted image


vse najboljše pikec user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 2990
   RE: hujšanje na dolgi rok 2011
2.3.2011 9:23:26   
Anonimen
Ojla.

Še moj jedilnik danes:
Z: pz kruh + marmelada BS, skodelica mleka
M: jogurt in pz musli
M2: sadje
K: zrezki, por in bučke
M: sadje

Dajte prosim pisat kakšne jedilnike, ker meni zmanjkuje idej. user posted image


(odgovor članu bambixxx)
  Neposredna povezava do sporočila: 2991
   RE: hujšanje na dolgi rok 2011
2.3.2011 9:35:00   
Anais Nin
Jaz hujšam tako, da do 12 jem sadje, ker se mi je zdelo, da mi to paše. Ampak sem te dni dobila menstruacijo in sem bila tako lačna, vrtoglava in utrujena, da sem se komaj prebila čez dan. O telovadbi ne morem niti razmišljat. mogoče imam samo krizico.


(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2992
   RE: hujšanje na dolgi rok 2011
2.3.2011 9:35:57   
RAKICA1
Dobro jutro evo za menoj je tudi drug dane uspešenuser posted image user posted image  sem kar vesela zase da sem se ponovno ujela in da sem spravila tiste kg dol od tega tednauser posted image user posted image  tko da se bom kar sama pohvalilauser posted image user posted image user posted image user posted image .Čestitke vsem ki smo pridne tudi za tiste ki so malo manj user posted image user posted image user posted image  ker dobro vem kako se je težko odpovedat dobrotam.
Kiara saj boš pa danes toliko bolj pridna in neboš grešila, saj kdaj se pa mormo pregrešiti samo ne obupat saj bouser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2993
   RE: hujšanje na dolgi rok 2011
2.3.2011 9:36:44   
RAKICA1
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx

IZVIRNO SPOROČILO: majakla

Aja, danes pa ima moj pikec že 17 mesecev. user posted image


vse najboljše pikec user posted image user posted image user posted image user posted image


Vse najbolše user posted image user posted image user posted image user posted image

Moj je pa včeraj imel 9 mesecevuser posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil RAKICA1 -- 2.3.2011 9:38:09 >

(odgovor članu bambixxx)
Neposredna povezava do sporočila: 2994
   RE: hujšanje na dolgi rok 2011
2.3.2011 9:37:44   
ajiluj
Jutro
Moj jedilnik danes bo takšen Z-polnozrnata žemljica z skuto in kava z mlekom
                                             K-govedina z ohrovtom
                                             M-sadje
                                              V-jogurt

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2995
   RE: hujšanje na dolgi rok 2011
2.3.2011 9:58:32   
Anonimen
Pa še eno vprašanje: a same pečete kruh? Če ne, kater kruh kupujete?

(odgovor članu ajiluj)
  Neposredna povezava do sporočila: 2996
   RE: hujšanje na dolgi rok 2011
2.3.2011 10:14:39   
lija34
evo mene, kot sem obljubila sem ta teden obvezno vsak dan na javljanju, prehrana včeraj je bila ok. se lepo izogibam grehov, pa tudi tehtnici, delala sem 30 min. na orbitreku na najvišji stopnji.

pikapolonice pride kriza, probi zdržat je škoda zavržit vse, kar si že dosegla, lej zdaj svetujem tebi, jaz sem prejšnji teden rabla 5 dni, da sem prišla nazaj ampak sem in sem ta teden spet pridna, moreš zadeve razčistit pri sebi.
Kiara85 poznam ta občutek slabe vesti. Jaz sem najbolj jezna ko se recimo znam upreti eni res dobri hrani, pol pa zabluzim pri neki brezvezni, npm se odpovem  jabolčnemu zavitku (ga imam ful rada) pol pa zvečer podležem smokijemuser posted image

naomy zelena kava ne poznam,
NatyTaja, Majchi, 2ursae, bambixxx in vsem ostalim, ki ste pridne ta tedenuser posted image .


(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 2997
   RE: hujšanje na dolgi rok 2011
2.3.2011 10:22:24   
kiara85
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana suzi

Pa še eno vprašanje: a same pečete kruh? Če ne, kater kruh kupujete?


ja kruh pa v trgovini dobiš res težko "tapravga" zato ga jz kr sama pečem iz polnozrnate moke. ga spečem več na enkrat in ga potem dam v zmrzovalnik, pa mam zalogo za nekaj časauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2998
   RE: hujšanje na dolgi rok 2011
2.3.2011 10:23:11   
RAKICA1
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana suzi

Pa še eno vprašanje: a same pečete kruh? Če ne, kater kruh kupujete?


Kruha skoraj ne jem nič mogoče v tednu pojem eno sosedovo pecivouser posted image user posted image  vse jem brez kruha

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2999
   RE: hujšanje na dolgi rok 2011
2.3.2011 10:34:44   
aleksandra123
Tudi jaz od novega leta kruh jem zelo, zelo izjemoma, mogoče 3 kose do sedaj, takrat pa tistega, ki pač je. Sem pa presenečena sama nad sabo, kako z lahkoto zdržim brez.

Vaje z utežmi in trebušnjaki so za mano, kako bo s hojo ali tekom popoldne pa še ne vem, veter in mraz me malo motita.

(odgovor članu RAKICA1)
Neposredna povezava do sporočila: 3000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Tudi kot s.p. lahko prejemate denarno soci...
Pri izračunu dohodka iz dejavnosti za določanje upravičenosti do denarne socialne pomoči je pomembno, ali v času vložitv...




Prezgodaj za otroka?
пеперутка16

Ali je pri 18 letih prezgodaj imeti željo po otroku in poroki?