tintara
|
Araz: čestitke!!! Dvojne? Ma ne, 100kratne! Seveda bo šlo, le kako ne bi? Kar ti življenje prinese, to pač nekako urediš. Oooooo, pa nimaš pojma kolk sem ti fovš! Evo, 4x zanosila (en splav vmes), pa nikakor ne znamo dvojčkov nardit! Evangelie: tebe sem že parkrat hotela vprašat, si že teta? Sam to se spomnim, da je bila nosečnost odkrita zelo pozno, pa se mi zdi da je od tega že kar nekaj časa minilo. Sicer pa, ja, mi je znano (že vrsto let ), da poispravljam, pa se nikjer ne vidi. Danes sem ravno ugotavljala, da samo za VAnetom hodim in pobiram. se mi zdi, da od kar hodi, da je veliko huje kot prej. Prej je šel do kakega predala, ga odprl in vzel par stvari ven, pa so ostale tam nekje okrog predala. Zdaj je pa noro, njegove nogavice so povsod, samo v predalu ne. Pa v smetnjak je tudi že znosil polno stvari, pa da ne rečem kakšna je kazen, če pozabimo zapreti školjko in vrata od kopalnice.... pa to vse v parih sekundah, se mi zdi. Jaz sem pa zadnjič mojmu težila, zakaj kar naenkrat daje plastiko v bio smeti Spleza pa itak povsod. Zadnjič sva dajala iz pomivalca in je odšel (tako kot dostikrat) z žličko naokoli. Pač sme delala naprej in pogledam šele čez kaki dve minuti in majster stoji na kuhinjski mizi in si ploska!!! Je zlezel preko njegovega stola, na stol, ki je stal zraven in hop gor. Ma, da bi dol padel Kriza. Vidim, da nas je bilo kar dosti čez praznike bolnih. Tudi mi. No, k sreči samo vročina in nekaj kašljanja, brez bronhiolitisa, se mi zdi. Momtobe, (sem včeraj brala, oprosti če sme zamešala ime), RD v bolnici. Žal, ampak včasih res ne gre drugače- Sicer pa ja, RSV je virus, ki rad povzroča bronhiolitis, ampak zdaleč ne edini. Tako da, prebolevate (ste) oboje hkrati. Bugimajstr: nimaš kaj, vse najdejo in marsikaj pojedo. Mi smo zadnjič imeli paniko zaradi šahovske figure (magnetne). Je ta velik trdil, da je bila ziher tam, pa da je ni več.... no, po ene dveh urah smo jo našli, čisto drugje seveda. Takle, zdaj pa šibam spat. Lepo se imejte
|