gigi1 -> RE: Nismo še obupale kljub 40+ IV. del (23.2.2011 13:22:03)
|
Mausi hmmm res ne vem kako bo z op. To ti bodo verjetno šele tam povedali [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] Kaj pa če pokličeš in prosiš, da ti dajo anestezista oz nekoga, ki bi ti lahko povedal kako se odločajo glede na izvide? Tebi pa res RR nagaja [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] Zarči ta mora bit pa spešl, če je teb dobr [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley2.gif[/image] Suzy, če na deklaraciji tako piše, je kar za verjeti. Kar nekaj pa ne smejo napisati. Fora je v tem, da ponavadi nič ni napisano, če pa vprašaš izveš, da je bela moka notri. Glede moke je tako ja..višja, kot je št. bolj naj bi bila zdrava. Oznaka na moki, dejansko pomeni vsebnost pepela v moki po žarenju. Zadeva izhaja iz laboratorijske analize hranilnih snovi v živilih, pepel pa v bistvu predstavljajo snovi, ki ne zgorijo-torej snovi anorganskega izvora. Vsebnost pepela se torej določi tako, da določeno količino moke dajo v peč z visoko temperaturo,kjer vse organske snovi zgorijo. Ostane le pepel, ki ga po žarenju stehtajo in določijo tip moke. Višji ko je tip, več anorganskih (mineralnih) snovi torej vsebuje moka.
|
|
|
|