sonya1
|
Evo še mene, bejbe, da se pofočkam. Včeraj sem šla spat že ob sedmih zvečer. Sicer sem čisto v redu, utrujena sem pa še vedno tako, da komaj živim, pa zaprta sem še vedno za umret. Mogoče tudi zaradi tega počasi prihajam do tega, da nepreklicno izgubljam bitko z gumbi na hlačah. Sem začela že pospravljati stvari, ki jih že sedaj ne morem več obleči, kaj šele bo . Punce, uradno oznanjam: Bajsi sem ! Uboga Mikli in Aquica, upam, da vam bo kmalu boljše. Tudi meni je bilo kar nekaj časa slabo in vem, kako zoprno je to. Ampak saj bo kmaliu minilo. Miši, ti pa lepo uživaj in se še naprej valjaj po kavču. Uživaj, dokler traja. Na nuhalni bo pa vse v redu; ni kaj, bejba, vrsta za pamže je prišla na vaju . Gripco boš pa tudi pregnala Neodkrita, smolca. Čeprav sem tudi jaz eno leto praznike preživela kar sama, pa mi ni nič falilo. Letos sem se pa dogvorila s prijateljico; škoda le, da se ne moreva nažehtati in afne guncati. Bova pa drugo leto ! Hermy, vi se tudi pripravljate na praznovanje? A bosta starejši še doma ali gresta že po svoje ? Pa upam, da ne boste vsi obležali Greti pa dela in dela. Gigi tudi. jaz sem včasih tudi pacala po cel teden, zdaj se mi pa ne da več prav posebej. Imam pa eno oz. dve vprašanji: 1. katero telovadbo za nosečnice v Ljubljani ali mogoče v Domžalah priporočate ? Ste za katero slišale dobra mnenja? 2. kako so kaj okoliška mesta; v mislih imam konkretno Domžale in Vrhnika, prijazne do družin? Kupujem stanovanje, v Ljubljani sem pregledala že vse živo, največji problem pa je vsepovsod parking. Stanovanja, kjer nimam kje parkirati, ne maram namreč za nobeno ceno, pa sem začela še malo gledat okoliške kraje. Nočlem pa biti predaleč iz Ljubljane, ker imam vse prijatelje, ki bi lahko pomagali okoli otroka, v Ljubljani. Jaz bom pa delala še tudi v petek, šparam dopust in ure viška, da bom lahko prej odpeketala in se v miru pripravljala na novega člana. Loremi, kako si ? Daj, nasmej se malo, v novem letu bo vse bolje, boš videla. Zarči,imaš ti tako gužvo v novi ali v stari službi. Ni mi čisto jasno. Ali hočeš vse popucati prden greš v novo ? Evo, še malo pa dopustek. Zdaj pa moram še malo delat. Bejbe, uživajte na tale dan. Miši, ti pa jutri takoj javi dobre novice z nuhalne. Zdaj so pa že prav veliki, naš je imel že 5.5 cm, je ata rekel, da je kot vesoljec. Saj vem, da je bogokletno, ampka malo pa res spominja nanj
|