sonya1
|
Dobro jutro, ljubice moje ! Gigi, bi se lahko kaz k tebi abonirala na prehranjevanje ? Ko tele tvoje jedilnike berem, ne vem, ali je to RR ali meni kakšne restavracije Jaz bi pa rada tale tvoj receptek za buče s pršutom. Saj vem, naj ne bi jedla pršuta, ampak tale tvoj receptek mi pa vzbuja hudo radovednost . Neodkrita, upam, da bosta z mladcem lepo preživela praznike, pa nadoknadila za ves čas, kar nista bila skupaj. . Lana, tudi pri tebi vidim, da so tukaj same kuharice . Loremi, dobro jutro ! Upam, da si v redu. Draga moja, mogoče so pa ti prazniki priložnost, da z dragim v toplem in ljubečem vzdušju preživita praznike . Mišika, ti kar lepo počivaj, si zaslužiš. Še malo, pa nuhalna. Prepričana sem, da bo vse v redu . Jaz imam amnicentezo 24. januarja. Kljub temu, da so bili rezultati nuhalne po mojem mnenju dobri, me vseeni malo stiska glede tegale. Fidika draga, pogosto mislim nate. Upam, da je pri tebi vse v redu in da boš naposled le dobila, kar si želiš, pa karkoli to že je. Greti, uživaj v teh praznikih. Aquica, lepo počivaj in se pusti razvajati. Roži tudi. Upam, da kmalu dobimo kakšno slikico trebuščkov Jaz sem že kar malo bajsek. Mi je ful čudno, ker sem bila celo življenje med bolj drobčkanimi, zdaj pa kar nekaj lezem narazen. Pa nek celulit se mi je začel pojavljati, pa klobasice po hrbtu. Pa se mi sploh ne zdi, da toliko jem. Ampak najbrž pa že . Res udobno lahko nosim le še ene kavbojke, do zdaj sploh nisem vedela, da so tako široke. Vsi hodijo nekaj fensi oblečeni naokoli v teh dneh, jaz pa v izpranih kavbojkah Katero bejbo iz stalnega repertoarja sem še pozabila? Aha, Zarči. Bejba, tvoji prazniki zgledajo med najbolj zanimivimi. Privošči si še letos, drugo leto boste tako in tako doma . Že 14 dni se odpravljam v mesto pogladat okraske, pa na kozarček kuhančka, pa nekako ne pridem do tega. V tem mrazu in temi se mi takrat, ko naj bi šla, to sploh ne zdi več preveč privlačna misel. Mogoče drugo leto ? Lepo se imejte in pišite kaj
|