Hope2 -> RE: Nismo še obupale kljub 40+ IV. del (5.2.2011 15:22:43)
|
Še jaz se ti LOREMI javim. Meni tale tvoja malo čudna. Res ne vem od kje pobira tale tvoja homeopatinja zadeve. Daj mi samo povej ali ti j eprepovedal adoločene stvari zaradi alergije, ki jo mogoče kažeš ali nasplošno da te razkisa. Če pogeldam različn ediete homeopatov, svetujejo stročnine in tudi kislo zelje ter repo, celo priporočajo. Pa od kje naj potem dobiš dovolj proteinov, ki jih nujno rabiš za kvaliteto celic. http://med.over.net/forum5/read.php?177,6391940 npr tu svetuje repo in zelje Res bi fajn bilo, da si nabaviš še tisti link, ki ga je gigi dala. Tudi tam ne prepoveduje ne stročnic in ne zelja. Če ti j eprepovedal azaradi alergij, potem razumem in se tega drži, če pa ni zaradi alergij, potem pa preveri zadeve še drugje, posvetuj se še s kakim drugim homeopatom, vprašaj tega na MON-u, naj ti on poda mnenje- lahko ga vprašaš na ZS Glede hujšanja- zakaj bi sploh s to dieto shujšala. Jaz sem se je držala zelo strogo 1 leto in nisme shujšala grama, v nosčenosti ko sem še bila več ali manj na dieti pa se zredila 12 kg. Res da sem konzmirala zdrave maščobe v večjih odmerkih, ravno zato da n ebi shujšala, pa vseeno. Poleg tega pa to ne gre tako hitro, saj si komaj začela. Pa počasneje gredo kile dol, lažje kasneje vzdržuješ. Samo s prehrano pa tudi ne gre to po hitrem postopku, saj v bistvu ti ne stradaš- samo zdi se ti da stradaš[sm=smiley36.gif]. Z telesno aktivnostjo, bi še nekak šlo, brez pa ne pričakuj v 1-2 tednih rezultatov. Glede vode: ljudje smo si različni, nekaterim je dovolj tudi 1 liter in bodo bolje funkcionirali kot tisti, ki spijejo 2 litra. Poišči si način kaj ti je lažje, npr nekateri lažje spijejo več iz flaše, nekateri iz kozarca. Ne rabiš se nalivat, pij magari po požirkih. Ob računalniku, v službi, dom aob TV, v avtu.... imej vedno kozarec ali flašo vode. Vsake toliko naredi 1-2 požirka, boš videla, da ti bo šlo lažje in tudi več boš spila. hKRATI PA TELESU pusti čas, da s enavadi večje količin evode. Če si do zdaj spila precej malo, itak da se ti upira, saj nisi ne ti- ne telo navajeno tega. Naj bo danes 2 dcl, jutri 2,5, drug teden 0,5l itd... počasi višaj količino. Stopi prosim do DM ali kalček trgovine. imaš en kup rezancev za juho ali testenin, ki niso iz bele moke, niso iz riževe moke-so iz ajde, so iz pire.... pa si nabavi to. Samo riževi rezanci za vse, se ti bo obrnil želodec, zgubila boš veselje in po vseh homeopatskih receptih še riž- bel riž ni priporočljiv A ti moji recepti niso v nobeno pomoč? Ne najdeš tam nobene ideje? Saj vsakega lahko prilagodiš, odvzemi določeno sestavino, jo nadomesti s tisto ki ti je ljubša, ki jo smeš... Mislim, da j eveč kot dovolj idej tam not. Pa če si zrihtaš gigi link, je tam tudi en kup receptov Enostavno se zdaj moraš naučitit eksperimetirat v kuhinji, pri hrani, začet moraš na novo kuhat, rpipravljat jedi. Nehaj razmišljat in si govorit, da ne veš kaj kuhat, jest... mislim, da j eveč kot dovolj idej n anetu, linku, mailu... Te pa razumem, saj sem bil ana istem. V začetku j ezelo hudo, svet se ti podira, iščeš samo izgovore, iščeš samo kako bi kje z lahkoto skoz prišel, kje bi kaj pogoljufal..... ampak s časoma to mine in na koncu vidiš, da gre z lahkoto, znajdeš se in začneš na novo živet, v glavnem pride ti v kri[sm=smiley1.gif]
|
|
|
|