sonya1
|
Dobro jutro, ljubica ! Za vikend je tukaj bolj zatišje, vidim pa, da so nekatere že vstale Miši, ja, večinoma sem optimistična kar se tiče amniocenteze. Še posebno, ker je bila prijateljica na tem pregledu pred par meseci in mi je iz prve roke razložila, kako to gre. S tem, da je bila ona precej huši primer; v nosečnosti je namreč staknila toksoplazmozo. Njeno čakanje na izvide je bilo ubijalsko. Kako je to preživela, mi ni jasno. Pa je bilo na koncu hvalobogu vse v redu in zdaj že imajo doma malo zdravo štručko. Pri meni ni nobenega razloga, da bi pričakovala slab izvid, tudi rezultat nuhalne je bil glede na moja leta dober. Me pa včasih vseeno malo stisne, kaj pa če,... tisoč če-jev. Miši, ti pa kar lepo brez slabe vesti malo poleži. Kdajpa bo čas za razvajanje, če ne zdaj? Mislim na Lano in upam, da se bo tudi pri njej vse dobro izteklo Lana, sporoči, kako ste. Loremi, ubožica, si spet zbolela ? Zarči, zaposlena čedalje bolj ? Samo, da uživaš v delu Gigi in Mausi razturata v kuhinji. Gigi, mogoče bi bilo pa res za ramisliti o tej kliniki, o kateri si zadnjič pisala ? Če ima res tako dobre rezultate, mogoče bi pa res uspelo tudi pri vama ? Mausi, kdaj greste v naslednji krog ? Mikli, se v redu počutiš ? Kaj slabosti in podobnega ? Pozdravčke seveda še dragi Alpog in Krucetu. Greti je pa kar izginila ?! Aqui in Roži se tudi bolj malo javljata. Le naj pomeni to, da ni nobenih novic samo to, da je vse v redu Tako, zdaj pa grem še malo likat in pospravljat. Bi rada imela vse urejeno, ko se bom potem par dni valjala po kavču, da ne bi potem iz kavča gledala, kaj moram vse postoriti, pa ne morem in bila zaradi tega živčna
|