|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nismo še obupale kljub 40+ IV. del
20.1.2011 16:47:34   
mismis
eh saj ne bom jedla tatrca user posted image , samo domišljam si.

Torto sva naredila, samo še do  konca jo okrasiva danes.

Pa ti, kako si mi kaj?

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 501
20.1.2011 19:55:28   
mausikaa
kakšna tortica bo? 
pupe kje lakho najdem takšne lončke? mi je ta ideja "molto simpatica" in bi rada to postregla na naslednji familjarni fešti, ali bi bila pita z gozdnimi sadeži  ali pa biskvit z konjakovo ali pa kavno kremo prelito s čokolado? 
http://www.instructables.com/id/Pie-in-a-Jar/
še boljši bi bili tisti z pokrovom ki so jih imele naše mame (no pri meni se tudi še kakšen najde t.i. "vekov kozarec" ampak mam prevelike...sem sicer našla nekaj v Piki na I ampak imajo samo 4 če se ne motim...

kako kaj naše nosečke? vse pod kontrolo? bo padla kakšna slikica? 

[img]http://lb1f.lilypie.com/hVkrp2.png[/img]

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 502
21.1.2011 7:44:39   
mausikaa
dobro jutro,
daes za spremembo en fajn zajtrk
user posted image

[img]http://lb1f.lilypie.com/hVkrp2.png[/img]

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 503
21.1.2011 9:25:04   
pikovit
IZVIRNO SPOROČILO: pika.po

IZVIRNO SPOROČILO: pikovit

Ratal mi je,ratal mi je lalalalalaaaa, tataatat  
user posted image

Jutro user posted image

A mi kaj ne vemo? user posted image A je treba penino dat na hladno, pa eno cisterno Hajnija naročit, pa čestitat?
Rec da ja, bom čist hepi, hepi user posted image user posted image user posted image

Žal Pika.po ni to kar si mislila user posted image ,samo posr mi je ratalo napisat,ne da bi mi napisalo sorry in tiste bedarije naprej.Ja bi bilo pa lepo,če bi bilo kaj drugega user posted image

(odgovor članu pika.po)
Neposredna povezava do sporočila: 504
21.1.2011 9:33:54   
gigi1
Jutrčka drage moje user posted image

Kako ste?

Mausi prvič vidim...res ne vem kje bi se to dobilo.

Lupčke vsem in lep dan

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 505
21.1.2011 9:34:59   
mismis
Dober dan,

vidim, da nas Loremi zadnje čase zanemarja z jutranjo kavico user posted image , vam jo bom pa jaz postregla, ko vidim da ste zajtrk že dobile...

user posted image

kje ste vse? zadnje čase je tukaj nekaj tiho????

Miklarom, kdaj imaš ti tisto svetovanje ali pogovor ali kaj že z "ta mladim" doktorčkom user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 506
21.1.2011 9:35:36   
miklarom
jutrouser posted image

mausi - hvala na zajtrku, je prav dober

kako ste kaj danes babike, ste vse zdrave , vse delovne pridneuser posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 507
21.1.2011 9:42:04   
miklarom
mismis - jaz že imam ta mladga dohterćka, že hodim k njemu, je pa približno mojih let,  pa kr šarmanten, sam tolk hiter vse govori, da ga včasih spljoh ne dohajam in ga morem po trikrat vprašat,;; prosim ''user posted image , so me pa ubogal da mi niso dali kakega staregauser posted image user posted image user posted image , morem pa rečt da je super zdravnik me prav vse sproti obvešča telefonsko, zdej pa ne vem a to zato k mora al so kaki drugi razlogi, da me slišiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,   imama pa v torek popoldan spet randiuser posted image user posted image user posted image user posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 508
21.1.2011 9:44:08   
mismis
jaz sem prepričana, da je uno ta drugo v igri user posted image user posted image user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 509
21.1.2011 9:44:22   
gigi1
Miši prav imaš...
Loremi je bolana in se ne oglasi (srce oglasi se, sem v skrbeh!), Fidike ni (user posted image ), Mausi kuha, mi2 z Zarči imava gužvo, mamice nimajo časa, Sonya ima druge skrbi,  ti si lenobica...in evo... se pozna, če največje čvekice odpovedo. Saj ostale so pa še kar pridne user posted image  in se oglašajo kot ponavadi user posted image

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 510
21.1.2011 9:45:31   
gigi1
IZVIRNO SPOROČILO: miklarom

mismis - jaz že imam ta mladga dohterćka, že hodim k njemu, je pa približno mojih let,  pa kr šarmanten, sam tolk hiter vse govori, da ga včasih spljoh ne dohajam in ga morem po trikrat vprašat,;; prosim ''user posted image , so me pa ubogal da mi niso dali kakega staregauser posted image user posted image user posted image , morem pa rečt da je super zdravnik me prav vse sproti obvešča telefonsko, zdej pa ne vem a to zato k mora al so kaki drugi razlogi, da me slišiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,   imama pa v torek popoldan spet randiuser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image  user posted image  user posted image  Dogaja, dogaja user posted image

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 511
21.1.2011 9:45:55   
biba007

IZVIRNO SPOROČILO: mausikaa

kakšna tortica bo? 
pupe kje lakho najdem takšne lončke? mi je ta ideja "molto simpatica" in bi rada to postregla na naslednji familjarni fešti, ali bi bila pita z gozdnimi sadeži  ali pa biskvit z konjakovo ali pa kavno kremo prelito s čokolado? 
še boljši bi bili tisti z pokrovom ki so jih imele naše mame (no pri meni se tudi še kakšen najde t.i. "vekov kozarec" ampak mam prevelike...sem sicer našla nekaj v Piki na I ampak imajo samo 4 če se ne motim...

kakšna tortica bo? 

Mausi, jaz sem jih pred časom našla v Leclercu, so bili pa z onimi pokrovčki z gumico. Zelo retrouser posted image . Sem jih uporabila za postreči take luštkane tiramisujčkeuser posted image

Mišu, a tvoja taščica ima tudi danes RD? Da nimava midve iste?user posted image

Lupčka vsem, konzervice moje zlateuser posted image

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 512
21.1.2011 9:53:55   
gigi1
IZVIRNO SPOROČILO: biba007

kakšna tortica bo? 

Mausi, jaz sem jih pred časom našla v Leclercu, so bili pa z onimi pokrovčki z gumico. Zelo retrouser posted image . Sem jih uporabila za postreči take luštkane tiramisujčkeuser posted image

Mišu, a tvoja taščica ima tudi danes RD? Da nimava midve iste?user posted image

Lupčka vsem, konzervice moje zlateuser posted image

Ups...jaz pa nisem dovolj poskrolala in sem mislila, da iščeš lončke iz testa user posted image

Jaz to "steklarijo" kupujem v firmi Stenko v IC Trzin. Mislim, da sem videla nekaj podobnega...ampak nisem to potrebovala in..nisem bila tako pozorna. Če se ti ne mudi, bom enkrat, ko bom šla tja pogledala.

Bibonček čestitke taščici, tebi in LBjčku pa lupčke.

Miši čestitke tudi tvoji taščici

Čeprav močno dvomim, da jih bo katerakoli od vaju prenesla user posted image

< Sporočilo je popravil gigi1 -- 21.1.2011 9:55:53 >

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 513
21.1.2011 10:18:17   
miklarom
Gigi - dogaja se dogaja user posted image user posted image user posted image , to so zdej nosečniške norostiuser posted image

mismis - men se tud zdi da je to ono ta drugouser posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 514
21.1.2011 12:23:40   
gigi1
Miklič in prav je tako user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Drage moje zadnjič mi je prijateljica iz Srbije poslala tale link:
http://www.spebo.co.rs/site/index.php?option=com_content&view=article&id=48&Itemid=57&lang=sr

Neka nova klinika v Srbiji, ki ima dokaj ugodne cene. Tudi genske raziskave delajo. Lastnik je embriolog, ki je baje svetovno znan in je dolgo let delal v Švici, potem se je pa odločil, da pride nazaj in odpre kliniko.  Procent uspešnih oploditev je pa kar 40%. Pri starejših od 40 je pa 15-20% kar je ogromno (pri nas baje samo 1- 2%)

Pikovitek sem predvsem nate mislila, ko sem tole videla. Če so cene ugodne, pa naredijo še nešteto preiskav zraven bi bilo morda zanimivo.

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 515
21.1.2011 12:31:34   
mismis
Žižek, superca si tole zfohala, mogoče bodo pa cene nižje... By the way, moja taščica je imela včeraj RD in saj veš, da imam jaz dobro taščo, zato se tudi spravim  delati torto zanjo user posted image

Miklarom, saj glede na zunanje temperature, bi človek rekel da imamo že pomlad

Bibek, kako ste?

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 516
21.1.2011 12:53:17   
mismis
no pa še kakšna ta lepa za nas za začetek pomladi, mogoče vas bo to zbudilo user posted image user posted image user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 517
21.1.2011 12:59:09   
gigi1
Miši res je zanimivo. Sem malo prebrala srbske forme. Pri njih je uspelo parom, ki jim pred tem ni uspelo celo 10x. Pa so probali in PO in MB ali celo v Pragi. Zanimivo je tudi za tiste, ki razmišljajo o Pragi, ker delajo ETje z darovanimi celicami. Cene so pa baje veliko nižje kot v Pragi. Lansko leto so imeli cene cca:
1500 IVF
2000 ICSI
+ zdravila, ki so pri njih cenejša. Jih pa oni zrihtajo in ni treba še iskat okoli. Ne vem pa kakšne so cene z darovanimi celicami
Cene so sicer višje, kot pri atu, vendar imajo najsodobnejše aparature in poudarek na embriologiji in predhodnih genskih preiskavah. Če sem prav zastopila imajo poseben sistem. 3. dan ti vstavijo 1-2 zarodka, ki v tem trentku zgledata najboljša, nato počakajo če se kakšen od ostalih razvije do blastociste in vstavijo še najboljšo blastocisto, ostale pa zamrznejo. Zaradi tega sistema imajo veliko večplodnih nosečnosti. Vse je pa stvar dogovora. Baje res prisluhnejo parom in upoštevajo njihova mnenja, ker prof. meni, da ženske same najbolje poznajo svoje telo in je največ uspeha, če se jim prisluhne.
Pa starejši pari imajo prednost user posted image
No zdej ma pa še mene, da bi še 1x probala user posted image

Vem, da imaš dobro taščico user posted image . Sam mislim, da nekako ne bo vedela od koga so čestitke, če bi jih slučajno prenesla user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 518
21.1.2011 13:00:28   
gigi1
Miši tenk ju user posted image user posted image user posted image . Paše tole dons user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 519
21.1.2011 13:32:38   
Roži_
Hejla babe, sem vas prišla pozdravit, sem zelo lena za pisanje po forumihuser posted image Ne vem do kdaj se bo to vleklouser posted image user posted image
Upam, da ste vse dobro, mi smo vsi OKI DOKI, se širimo počasiuser posted image
Bodite v rošcahuser posted image

Sinček nama je polepšal življenje(2011) in drugi/a se nama bo kmali pridružil/a(2015)

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 520
21.1.2011 16:12:01   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1
No zdej ma pa še mene, da bi še 1x probala user posted image

valda...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 521
21.1.2011 16:18:34   
zarja1
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa sovražim ta forum. Pa mislim, a bo še dolgo **** ta povezava in We are sorry......user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tolk v gužvi pa si vzanmem cajt za moje srčice, vsaki eno lepo misel, pol pa ta hudič.

Horny Teddy

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 522
22.1.2011 12:09:31   
gigi1
Ojla pupike user posted image
Vidim, da ste vse pridne in ni časa za čveko user posted image

Mausi si bila na mamografiji? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Loremi kako si?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Lana08 čakam dobre novičke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Upam, da ste vse ostale in vaši cukrčki dobro!

Vsem želim lep vikendek. Jaz grem dans na eno žurko. Upam, da jutri ne bo preveč glava bolela user posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 523
22.1.2011 16:14:08   
pikovit
Žižetka hvala ker nama mislišuser posted image .Bom prečekirala in dala mojemu v vednost user posted image .In Žiži valda da boš šla,sploh ni debate user posted image user posted image user posted image  user posted image

Zarči gužva a,saj brez nje se ne da živeti user posted image

Punce lep sončen vikend vam želim user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 524
22.1.2011 17:47:43   
alpog
Enega kjutija še dodajam na seznamček stimulantov.

[link=http://www.google.si/imgres?imgurl=http://www.lidora.info/fabrizioguadeli2/james_caviezel.jpg&imgrefurl=http://www.lidora.info/fabrizioguadeli2/james_caviezel.html&h=473&w=450&sz=76&tbnid=n-eUQrCK5GteRM:&tbnh=230&tbnw=219&prev=/images%3Fq%3Djames%2Bcaviezel&zoom=1&q=james+caviezel&hl=sl&usg=__juohkgtXJrFryQJGGG13dMcktKc=&sa=X&ei=kwk7Tfe2PIL2sgbHqrzzBg&sqi=2&ved=0CBcQ9QEwAA][/link]

Torej - nova služba, nova simpatija! Dobro, a ne?

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?